Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsotty4

    tag

    Üdv. Mostanában játszogattam (na jó, 200 óra 4 hét alatt) az Ark Survival Evolveddel. Optimizálatlan fostalicska a játék, de én azért szeretném elérni hogy elfogadhatóan fusson. Gépem nem egy atomerőmű:
    i5 2500k
    hd 7850
    asrock z75 pro

    Igazából a probléma ott szokott megjelenni, hogy 90% system ram van használatban játék közben, és egyértelmü jelei vannak a ram telítettség okozta stutternek (Vram fele kihasználtság, proci kb 30-40% max). Akármennyire is early access a játék, jelenleg még önmagában sem fut el rendesen, főleg nem ugy ha fut a firefox mellette (érezhetően rosszabb beszaggatások).

    Jelenleg 8 giga Kingmax ramom van, sokat nem tudok ramokról sajnos. Amennyit tudok az az, hogy 2x4 gigás modul. Ilyenek: [link] Itt a rendelés 3 éve ipontól: [link]

    Szeretném megtoldani kb 4 gigával. Nekem kb mindegy mennyire gyors, úgy tudom játékra ez kevésbé számít, bár lehet hogy ez otromba marhaság.

    A probléma csak az hogy fogalmam sincs mit is keressek pontosan. 2x2 giga modult? Vagy egy 4es jobb lenne? Mennyit számít a márkája? Esetleg valaki mutatna 1 hirdetést innen apróról?

    Nem gond az hogy 12 giga nem pedig 16? Ritkán látni ilyen konfigurációt, de nem hiszem hogy jelenleg szükségem lenne a 16ra. Bár javítsatok ki ha tévedek, és max kuporgatok még 1 kis pénzt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák