Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz tl-x #34981 üzenetére

    Kövezzetek meg, de nekem ez az olcsó vacak vászon eddig teljesen jó :) Persze a vetítő sem high-end hozzá (Epson EH-TW570). Mindenesetre ha valaki csak olyan szinten és olyan vetítővel akar elsősorban gyerekekkel mozizni, mint ahogy mi, arra a célra tökéletes, meg a vetítő is. Őszintén szólva, így 2 hónap távlatából azt kell, hogy mondjam, hogy én nagyon meglepődtem a vetítő és a vászon minőségén is. A vetítővel teljesen meg vagyok elégedve, szeretünk mozizni vele és a mi igényeinknek tökéletesen megfelel, a vászon meg olyan amilyen, az árcédula tekintetében főleg. Nincs vele nagy bajom. Természetesen ehhez még hozzá jön, hogy nem értek hozzá és nem is láttam OTTHONI körülmények között ettől jobb vetítőt és vásznat még.

    Na csak azért írom ezt, mert ez a szegmens árban nagyon az alja és ettől már csak jobb van szinte, de én szigorúan bőven 200k alatt akartam maradni ÚJ projektor/vászon szettben, egyszerű otthoni családi mozizás tekintetében és simán sikerült. Még a vászon felső részének rolettás maszkolása is belefért a keretbe. Ez utóbbi hatalmas találmány, ismételten megköszönöm a tippet adó topiktársnak :)

    Ha valaki ezt a projektort keresi, vigyázni kell, mert pl. e két nagy bolt ára között óriási (1) különbség (2) van árban!

    A lényeg a lényeg, ha valaki nem csúcsprofi szinten akar belevágni a projektorozásba és 200k alatt gondolkodik, én merem ajánlani. Pécsen akár meg is tudom mutatni nálunk, ha valaki még nem is látott otthoni körülmények között projektor által vetített képet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák