- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- iPhone topik
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Series 7 - új idők széle
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
Hmm benéztem valamit. Processzor ryzen 3 2200g wraith stealth hutovel, alaplap asrock b450m Pro4. És nem látom hogy lehet a gyári CPU coolert csatlakoztatni az alaplaphoz
-
palfitom
félisten
válasz Paxker315 #81301 üzenetére
Fölső rész, a ram foglalatok mellett, balra.
[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
keszegduda
őstag
Gép újítás előtt állok, most már úgy néz ki végleg. A jelenlegi gép az adatlapomon található ezt cserélném valami ütős, időt álló megoldásra. A cpu lenne a lényeges, mert aköré épülne a többi elem így hát ebben kérném a segítségeteket.
Fontos tudni hogy full hd fölé nem mennék legalább 5 évig, most 1920x1200-t tudó monitor szolgálna ki erre az időszakra egy GTX 1070 mellett (ami később cserélve lesz kb. 2 év múlva), amiből a lehető legtöbbet hajtanám ki. A cél 80%-ban multi játékok, jobbára BF1 de lehetséges a BFV is, mert tervben van. Főként 64-es mapokról lenne szó, sajnos az i7 860-t még tuningolva is két vállra fekteti sokszor operation@50fps 1080p low. Kb. 120fps-ről 50-re simán leesik egy pillanat alatt nagyon sokszor,ilyenkor a vga mindössze 40-50%-on teker. Mivel új gép lesz, elő fogom szedni a néhány évvel ezelőtti játékokat is és lehetőleg teljes grafon - persze amennyire a gép bírja - játszanám (far cry szériák pl..) Renderelés, videóvágás nagyon ritkán lenne, tehát nem munkára kell elsősorban.
A gépben csak a következők lennének cserélve: lap, cpu, ram, táp, ház , hűtő is ha a mugen 2 nem tehető fel a cpu-ra, esetleg gyenge lenne. Tehát egy aránylag hosszú távú megoldást keresnék@4-5 év. A keret ezen alkatrészekre kb. 250-300 lenne. Jobban intel felé húzok, de nem vagyok fan boy egyáltalán, bármit szívesen elfogadok és megfontolok. Várom az ötleteket. -
pigatt
őstag
Sziasztok!
Eddig nagy lelkesedéssel voltam a 7700k -> 9900k upgrade felé, de elkezdtem több tesztet nézni és elbizonytalanodtam. Szerintetek ha a felhasználási terület 95%-ban játék, megérheti a csere? Ha viszonylag jól észrevehető fejlődés várható, akkor az árat ne vegyétek figyelembe!
Köszi a véleményeket előre is!
i9 / 4080 / 32"
-
palfitom
félisten
válasz pigatt #81305 üzenetére
"95%-ban játék" - De nem mindegy milyen játék...
Multikban lehet, hogy lenne fejlődés, de a 8 szálas 7700K elég jó gamer proci manapság is.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
veterán
válasz pigatt #81307 üzenetére
Ha váltanál mindenképp, akkor szerintem elég a 8700K is. A majdnem dupla árat nem éri meg a 9900K, vicc az árazása a 8700K-hoz képest, pedig már annál is vastagabban fog a ceruza, mint kellene.
(#81309) VirsLee: Ha AM4 mellett dönt, jobb lenne szerintem B450 vagy X470, jobb a RAM támogatottságuk, support is lehet tovább lesz rájuk, meg nem kell bios frissítés sem, hogy menjen bennük a Ryzen 7 2700X.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
VirsLee
Topikgazda
válasz keszegduda #81304 üzenetére
Fontos kérdés, hogy tuning lesz-e, valamint az, hogy a 4-5 éves ciklusban szeretnél-e procit cserélni.
Amennyiben nem, akkor megpróbálhatsz Intel vonalról egy
- B360-as alaplap ~35e
- I7-8700 proci ~110e
- 3200-as vagy 3333-as DDR4, 16 GB ~52e
- Hűtő ~8e
Ez 205e, fér mellé egy ház és egy táp is.Amennyiben lesz tuning, akkor
- Z390-as alaplap ~50e
- I7-8700K proci ~140e
- Hűtő ~15e
Ez 257e, fér mellé egy ház és egy táp is, azonban a proci még mindig csak 6/12-es, ami nem biztos, hogy a legpraktikusabb választás hosszú távra, de ezt senki nem tudja neked biztosan megmondani.AMD vonalon nem kell szétválasztani a tuningos vonalat, mert minden Ryzen proci szorzózár mentes és B-s chipsettel is lehet tuningolni. Annyi, hogy ha tuningolsz, akkor érdemes venni rá egy komolyabb hűtőt, egyébként mehet a gyári. FullHD-hez nem kell SLI, szóval elég a B-s chipset.
- B350-as alaplap ~35e
- R7 2700X proci ~101e
Ez 188e, fér mellé egy ház és egy táp is. Ez a proci egy jól sikerült 8/16-os, játékokban van némi hátránya az Intellel szemben, de ez nem a játszható ill. nem játszható kategória, hanem 1080p Ultra esetén egy 5% plusz mondjuk az Intel javára.Én az utolsó megoldást ajánlom
-
palfitom
félisten
válasz pigatt #81307 üzenetére
Én is inkább 6/12-es 8700K / 8086K-ra váltanék. A 8 mag, 16 szálat nem tudom mikor fogják kihasználni a játékok...
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
keszegduda
őstag
válasz VirsLee #81309 üzenetére
Köszi! Tuning lenne, ha bírja a hűtés is ész szerű keretek között. Nehéz a döntés jobban én is a 8/16 félé hajlanék, talán időtállóbb; a multi részét a játékoknak többnyire alacsony grafika részletességén tolnám (low/medium). Az utóbbi 2 összeállítás tetszik, még átrágom alaposan. Olyan is megfordult a fejemben hogy mi lenne ha kapna kezdésnek egy komoly lap/ram/hűtő triót egy gyengébb procival (mert ugye így is bőven izmosabbak az i7 860-tól) és ha kevés akkor ugranék feljebb? Mert egy 8700k és i5 8400 között nincs kb. dupla különbség teljesítményben (játékokban) árban igen... Pl. I5 8400z390 vagy r5 2600 x470
Egyébként szerintetek érdemes várni a 7nm-re? Előre láthatólag baromi drága lesz maga a technológia?! -
palfitom
félisten
válasz pigatt #81313 üzenetére
Inkább combosabb Z390, hátha később kerül bele 8 magos proci is.
-
VirsLee
Topikgazda
válasz keszegduda #81312 üzenetére
Ha veszel egy jó B450 vagy X470 lapot mondjuk egy 2600X-szel, akkor olcsóbban megúszod, jövőre pedig mehet bele a 7nm-es proci.
-
t1
addikt
Sziasztok.
Adott egy FX6300 + HD7870 2GB konfig amit szeretnék fejleszteni / lecserélni. Ami biztos, hogy a Nvidia GTX 1060 3GB lesz a kártya erősebbre nincsen szükségem. A kérdésem az lenne a mostani CPU elég lenne alá FHD-be esetleg olcsón tudnék alá venni egy 8350-et. Vagy mi lenne az az elfogadható konfig csere ami kiszolgálná normálisan a kártyát AMD és Intel fronton?
Köszi -
kolopele
nagyúr
válasz keszegduda #81312 üzenetére
Ma még (és még jó ideig) egy 4 mag 8 szálas proci bőven elég ha csak a játékokat nézem, de még egy sima 6 magos is, persze a 6 mag 12 szál évekre szóló választás. Ha a munka a fő cél akkor mehet szerintem a 8 mag 16 szál, persze ezen esetben mindenből a határ a csillagos ég.
-
Mengele
tag
Hi
Egy Asrock N68C-S UCC alaplapba lehet rakni egy Phenom II X6 1055T - s procit mert tamogatja a lap.
De ez a procinak a tdp 125w
A lap meg 95 w -ot ir.Ez most akkor hogy van?
A Helpet elore is koszonom
-
DudeHUN
senior tag
Ha nem kerül sokba a váltás szerintem megéri bepattintani az FX 8350-et. Pár helyen segíthet. A lapod elméletileg bírja. Főleg, ha finomhangolod kicsit. Lesz játék ahol megmarad a CPU limited és lesz, ahol nem fogja vissza a rendszert. Ha nem multizol és nem el tudod viselni, ha lesz ahol nem lesz meg a 60 fps...akkor teljesen jó upgrade. Így 2018-ban jól jön a több szál, amit a 6300 ellenében tud és az újabb címekben jó pár fps-ben mérhető gyorsulást fog hozni a kartyád mellett.
De, ha hosszabb távra tervezel (és multiplayer játekos vagy) egy Ryzen konfig ajánlottabb már. Egy normális B450-es lap és egy R5 2600 már erősen érezhető upgrade egy FX után.
Mind a kettő járható út. Az egyikkel kitolod a konfig cserét kb. 1-2 évvel az újabb játékokat nézve. A másikkal meg lesz egy gyorsabb, évekig fejleszthető konfigod. Ezt neked kell eldöntened.Gamer for Life
-
Tequila86
tag
Sziasztok. Gépfelújítás előtt állok. A cél csak játék, single player vagyok, nem is tervezek multizni, egy 1050ti 4gb (később 1070 v 1080) mellé keresek valami jó processzort. Maximum 100at szánok csak a procira. Elég sokat böngésztem a témában, egy i5 8600k van kinézőben.
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek jó választás, vagy van-e valami más ami jobb, mégha kicsit drágább is?
Illetve, hogy a gyártó oldalán feltűntetett kompatibilitás szerint válasszak magamnak alaplapot, vagy ehhez a k verzióhoz mindenképp z alaplap dukál (és ha z akkor miért)? Húzni nem nagyon akarom a procit.i5 13400f/Asus TUF B760M-Plus wifi/Asus TUF 3060Ti/2x16Gb Kingston DDR4 3600Mhz/500Gb Samsung 980 Pro m.2 SSD/500Gb Samsung 970 Evo sata3 SSD/1Tb WD Green HDD/Alpenföhn Ben Nevis Black RGB/Seasonic 750W gold modular/Deepcool D-shield v2/Arctic F12 value pack/Samsung C24FG73FQU Monitor
-
kolopele
nagyúr
válasz Tequila86 #81322 üzenetére
Egy Z - s lappal mindenképpen jobban jársz, eleve nem tudhatod fogod e majd húzni ha elkap a kísértés, vrm terén is erősebbek. A másik meg hogy pl. a Giga Aorus Gaming lapok esetében egyetlen gombnyomás és máris maxon pörög a K - s procid, ami nem hátrány, bár single játékok mellett túl sok jelentősége nincs, 60 HZ FHD mellett meg pláne, legyen egy erős kártyád mellé (az 1070 már nagyon rendben van). Mindenesetre 100 körül én a helyedben inkább vennék egy sima 8700 - at, viszont maradnék a Z - s lapnál, bár ha tényleg nem célod semmiféle tuning akkor egy jobb B360 - as lap is elég. Mivel 100 ezret írtál a procira, én Ryzent nem fogok ajánlani, majd megteszi más helyettem
[ Szerkesztve ]
-
Tequila86
tag
válasz kolopele #81324 üzenetére
Csak a magasabb órajel miatt esett a választás a k verzióra, nem tuningoltam még, de nem is tervezem. Eredetileg is egy B360as lapot néztem mellé. Utoljára 6 éve újítottam gépet, azóta hozzá se szagoltam a témához, most van mit behoznom. Ezidáig AMD párti voltam, és bár voltak meggyőző érvek a Ryzen mellett is, most mégis inkább Intel configot akarok. Még átgondolom ezt a z lapot. Köszönöm a választ.
i5 13400f/Asus TUF B760M-Plus wifi/Asus TUF 3060Ti/2x16Gb Kingston DDR4 3600Mhz/500Gb Samsung 980 Pro m.2 SSD/500Gb Samsung 970 Evo sata3 SSD/1Tb WD Green HDD/Alpenföhn Ben Nevis Black RGB/Seasonic 750W gold modular/Deepcool D-shield v2/Arctic F12 value pack/Samsung C24FG73FQU Monitor
-
DudeHUN
senior tag
válasz Tequila86 #81322 üzenetére
Ryzen 5 2600x vagy R7 2700x és egy jó B450-es alaplap. Ha fontos, hogy 100+ fps-ed legyen mindig 1080p-ben, akkor inkább Intelt vegyél. A 8600K-val nagyobb esélyed van a stabil 120fps-re. Mindkét platformra van (8700K, 9900K...) vagy ugye úgy néz ki lesz (Zen2) erősebb CPU és talán az AMD tovább lesz fejleszthető. Ennyi. A 8600K erősebb játékokban kb. egy 5-10%-al játéktól függően. Főleg húzva. Jelenleg talán csak multiplayerben jöhet jól a Ryzen több szála.
1080p-ben a 1070-et egyik sem limitálja a 1080-at kicsit a Ryzenek. De magasabb grafikai beálításokkal nem sok a különség ezekkel a kártyákkal. Én akkor venném az Intelt, ha fontos a minél több fps mindig (100-120 feletti) és biztosan legalább egy GTX 1080 lesz mellette. És kolopele-vel értek egyet a lap kérdésben. Ha K-s procit veszel vegyél egy olyan alaplapot, amiben van is értelme.[ Szerkesztve ]
Gamer for Life
-
kolopele
nagyúr
válasz DudeHUN #81326 üzenetére
Így van, ha van legalább egy 1070 - es kártya a cél pedig a single 60 fps FHD - ban akkor akár megveheti bármelyik új 6 magos I5 - öt is egy jobb B360 - as lappal, vagy akár egy Ryzen 2600X - et egy jobb B450 - es lappal. Ezt a részét a dolgoknak már én is kezdem belátni A csúcskategória az ami mindenben mást igényel.
[ Szerkesztve ]
-
Tequila86
tag
válasz kolopele #81327 üzenetére
Akkor nem is érdemes k procit venni, ha nem akarom húzni akkor se, ha magasabb az órajele, mint a nem k procié? Jelen esetben ugye i5 8600 csak 3.1ghz, a k 3.6.
És ha mégis húznám, az milyen hátrányokkal jár(hat)? Gondolok itt élettartam rövidülés, melegedés... Bocsi az utóbbi kérdésért, sosem tunogoltam, de lehet jobban beleásom magam a témába.i5 13400f/Asus TUF B760M-Plus wifi/Asus TUF 3060Ti/2x16Gb Kingston DDR4 3600Mhz/500Gb Samsung 980 Pro m.2 SSD/500Gb Samsung 970 Evo sata3 SSD/1Tb WD Green HDD/Alpenföhn Ben Nevis Black RGB/Seasonic 750W gold modular/Deepcool D-shield v2/Arctic F12 value pack/Samsung C24FG73FQU Monitor
-
kolopele
nagyúr
válasz Tequila86 #81328 üzenetére
Azt ne felejtsd el hogy a sima 8600 - nak is van turbo órajele, ami 4,3 Ghz, szóval nem 3,1 - en fog az neked menni egy jó B - s lapban sem. Ami az előnye a K - s verziónak egy Z - s lapban hogy egy gombnyomással a maximális 4,3 - on fog menni ha játszol, de ezt te észre sem fogod venni, főleg single játékok esetében. Ezért is javasoltam a 8700 - at 100 ezres ársávban, 6 mag 12 szál, 4,6 Ghz turbó.
[ Szerkesztve ]
-
Tequila86
tag
válasz kolopele #81329 üzenetére
Köszi
i5 13400f/Asus TUF B760M-Plus wifi/Asus TUF 3060Ti/2x16Gb Kingston DDR4 3600Mhz/500Gb Samsung 980 Pro m.2 SSD/500Gb Samsung 970 Evo sata3 SSD/1Tb WD Green HDD/Alpenföhn Ben Nevis Black RGB/Seasonic 750W gold modular/Deepcool D-shield v2/Arctic F12 value pack/Samsung C24FG73FQU Monitor
-
kolopele
nagyúr
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy Intel i7 6700K processzor van a számítógépemben.
Szerintetek érdemes lenne cserélni AMD Ryzen 7 2700X-re?
1440p-ben is van hátránya a 2700X-nek a 8700K-val szemben(játék alatt)?RTX 2080 videókártyám van, tehát ezt is vegyük figyelembe. Nem tudom, hogy számít-e.
köszönöm
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
A családban gépösszerakás lesz, ebben szeretném kérni a segítségeteket.
Még nem döntöttünk, hogy GTX 1060 és GTX 1070 vga-t veszünk, milyen procit javasolnátok egyikhez és másikohoz?
Pont olyan proci kéne ami maxon kihajtja a vgat- de nem túl erős.
Kizárólag játékra használná és a tuning kizárt.
Játszott játékok: BF1, BF4, Fortnite, CSGO, BF5, CODBO4, és az újabbak.Pénz van rá, de nem akarunk többet költeni a szükségesnél.
Köszi előre is a segítséget.
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz Paxker315 #81335 üzenetére
köszi a választ.
1060 hoz a 2600, 1070 hez a 2600x így értsem?
A youtube-n nézegettem cpu összehasonlításokat, mindíg az intel hoz többet azonos vga-val?
pl 2600x vs 8600k
igez ez szerintetek?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
-
RudiHUN
csendes újonc
Sziasztok!
Új gépösszeállítást tervezek mostanság és tanácsotokat szeretném kikérni, hogy melyik processzort válasszam.
Játékra használnám elsődlegesen, pontosabban szimulátorozásra, amelyek közül leggépterhelőbb a repülőszimulátor (Xplane11)
Monitorom felbontása 2560x1080 és 144hz , szeretném is ebből kihozni amit csak lehet szóval szükséges a minél nagyobb és stabil fps.
Videokártyám GTX 1060 6gb, szükség szerint 1-2 éven belül erősebbre cserélném.
Processzorral legalább 4 évre terveznék.
Árban max 100 ezer körül szánnék processzorra, de nem tudom , hogy ennyit egyáltalán érdemes-e rákölteni.
Nem vagyok sem INTEL sem AMD párti, szóval nyugodtan ajánlhattok ilyet is olyat is szívesen fogadom az érveket , hogy melyiket és miért lenne jó választanom.
Előre is köszönöm segítségeteket
Üdv: Rudi -
hobizoli
nagyúr
válasz RudiHUN #81342 üzenetére
Xplane11 Recommended Hardware Requirements:
CPU: Intel Core i5 6600K at 3.5 ghz or faster
Memory: 16-24 GB RAM or more
Video Card: a DirectX 12-capable video card from NVIDIA, AMD or Intel with at least 4 GB VRAM (GeForce GTX 1070 or better or similar from AMD)ez alapjan inkabb vmi rajabb VGA kene, es nem karaj CPU
több drón kell ;P
-
faranus
aktív tag
Sziasztok!
Cserélni kényszerülök a régi i5 6600 priocimat, mert érkezett mellé egy RTX 2070!
A tanácsotokat szeretném kérni, hogy i7 8700k vagy 9700k? Alaplapot mindenképpen cserélnem kell, de nem tudok dönteni. Kb 40-50k forint van a két proci között, szerintetek megéri a 9700k vagy nem ér annyit a felár?
tisztelettel faranus :R
-
DudeHUN
senior tag
válasz faranus #81344 üzenetére
Nem ér meg többet a 9700K. Marginális a különbség a két procrsszor között játékokban. Főleg, hogy gondolom nem 720p low beállításokon fog menni a kártya. Ha meg 1080p feletti felbontásban játszol főleg. Az a 40-50k inkább menjen más alkatrészbe, ha nagyon költeni akarsz.
[ Szerkesztve ]
Gamer for Life
-
palfitom
félisten
válasz faranus #81344 üzenetére
Szerintem is inkább 8700K legyen, az ára és a 12 szála miatt. (a 9700K 8/8-as)
-
Geresics
addikt
Helló,
az volna a kérdésem, ami a téma címe is: "Milyen processzort vegyek?"
Anyám 10 éves gépe haldoklik, és azt kell lecserélnem. A felhasználási szokásai rendkívül összetettek:
1. Facebook
2. Csipkebokor vessző
3. Facebook
4. Youtube FullHD videók
5. Facebook Messengeren a fia (én) zrikálásaAlapvetően Intel párti vagyok, de tekintve a költséghatékonyságot, és a "komoly" felhasználást, nyitott vagyok az AMD megoldásaira is. Szerintem elegendő egy alap Celeron/Pentium, de ahogy körülnéztem, megakadtam, hogy van 1151 és 1151v2, és nem tudom, hogy a v1-v2 cuccok mennyire kompatibilisek egymással pl.
AMD-ben árban az A6 AM4-ek vannak ezen a szinten, de nem tudom, hogy melyik a jobb, pláne, hogy nem lesz dedikált VGA a gépben?*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
veterán
válasz Geresics #81348 üzenetére
Szia!
Athlon 200GE-t nézz, 2 magos, 4 szálas Intelekkel van kb egy szinten, az IGP-je is bőven jó, gyorsítja 4K-ig, amit lehet. Ilyen áron kékeknél csak 2 magos Cerka van (abból is a legkisebbek, többi drágább a globális készlethiány miatt, hiába lassúbbak ennél). Időtállóság miatt nem bohóckodnék az A6-os APU-kkal, főleg mert nem annyival olcsóbbak, mint amennyivel lassúbbak, az az egy modul, két mag néha ma is kevés lehet már.
1151v1 és v2 semmilyen szinten nem kompatibilis egymással, ami megy a 3xx lapokban, az nem megy az 1xx és 2xx lapokban és fordítva.
[ Szerkesztve ]
solfilo
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Intel I7 13700K 16mag/24szál - Új, Tesztelt - Eladó! 108.000.-
- Eladó Intel Xeon E3-1265L v2
- AMD Ryzen 5 3600 használt processzor eladó garanciával!
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest