Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    válasz bandi0000 #72790 üzenetére

    Az AutoCAD-et nem ismerem, de a cégünknél CATIA-t, és CREO-t hajtanak. Na, ezekért senki ne vegyen FX-et, ugyanis két fizikai magot képesek kihasználni, plusz a CREO a HT-t, a CATIA még nagyon azt sem. Ment a sírás-rívás, hogy kevés a gépekbe a Quadro-k mellé az i3-4160. Nem egy erőmű tényleg, egye-b@ssza, az egyik csávó kapott egy i7 4790-et (néhány éves sztori, azért a Haswell). Na, nagyjából semmivel sem lett gyorsabb ez a két szoftver, annyi előrelépés történt, hogy a rendszer reszponzívabb maradt, nyilván. Amikro szembesítettük az eredményekkel az egyik hazai Creo-t értékesítő partner helyszínen lévő munkatársait, csak annyit tettek hozzá, a szoftver öreg sz@r engine-re épül, felesleges az i7 vagy a XEON alá.

    A kérdezőnek, az előzőek alapján: ha csak ezeket használod, szerintem i5, jó magas órajelen. Ezek a szoftverek valahogy csak Intel / nVidia pároson érzik jól magukat, pont.

    Egy QUADRO is meghálálja a pénzt, hiába volt papíron lényegesen erősebb egy jóégtudjaamármilyen GeForce, jóval gyakrabban hibázott textúrázásban, mint a harmatos QUADRO FX.

    Amit még észrevettünk, hogy a brand gépeket valamiért jobban szereti mind a Creo, mind a CATIA. HP Workstation gépeken szinte hibátlan, az összelegózott (pedig normális Z77 alapok, normális, alaplap szerint is támogatott memóriákkal, HyperX SSD-vel, normális táppal) gépeken hamarabb befekszik egy nagyobb modell alatt. Remélem, segítettem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák