- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hívószám-hamisítás
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adoka120
tag
válasz Rypejakten #45851 üzenetére
Értem de kompatibilis lenne az alaplapommal?
Asus AN8 SLI SE[ Szerkesztve ]
Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
Adoka120
tag
válasz Gabrikovics #45853 üzenetére
Rendben köszönöm a segítséget!
Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
hype66623
csendes tag
sziasztok annyit szeretnék kérdezni hogy BF3-BF4 hez szeretném felújítani a gépem. melyik proci lenne hatásosabb? phenom ii x4 965 v fx 6100 v fx 6300 ?nemtudom mennyire számit de egy hd4890 kártyával meg 6gb 1333mhz ram társaságába lenne
sc:Dzsooooo
-
Gabrikovics
aktív tag
-
Met
nagyúr
válasz Gabrikovics #45858 üzenetére
Sziasztok!
A legolcsóbb i5-ös proci (most éppen a 3350P vagy a 3330) nagyon gagyi?
Tudom hülye kérdés
Amire kell:
Játék: World of tanks, GTA 4 és majd az 5
Progik: Ps és 3DStudioMax (hobby szinten mind)Grave444 és az integrált vga kell ha van rendes vga?
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Egyáltalán nem gagyi, görgess le, itt is ajánlott.
Eleve egy négymagos, Ivy i5, szóval "gagyi" nem lehet.
-
Nixon18
senior tag
Hello!
Van egy elég régi konfig, amibe nem ártana egy új proci (ha megéri). Ebben szeretném a segítségeteket kérni.Egy FSC D1961 alaplapba van most egy Intel Celeron D331-es CPU, amit ki szeretnék cserélni. Ugyanis ez elég gyenge már a youtube+pár ablakos böngészéshez. Érdemes egyáltalán cserélni? Mit tudnátok ajánlani?
-
tranceplanet
addikt
válasz Nixon18 #45863 üzenetére
LGA 775 Cerkákat és pentiumokat támogat, 800MHz FSB-s prockókat.
Ez erősebb lenne bele: PentiumMondjuk én már nem fektetnék ebbe a gépbe.
Aprón lehet kapni lga1155 kétmagos cerkákat ~7 ropiért, sokkal jobbak." Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
zolynet
veterán
válasz Nixon18 #45863 üzenetére
D1961 cpu support, egy jó 630-assal megtáltosodna ... ill ha kevés ram van benne érdemes 2gb-ig bővíteni
pü is mentLife is too short to stay stock!
-
Nixon18
senior tag
tranceplanet és zolynet:
Mindkettőtöknek köszönöm a segítséget. Ennek fényében tájékozódom tovább -
otto14
őstag
Üdv. Játékra melyik processzort ajánljátok? FullHD felbontáson ultrán a bf3, bf4 és a többi nagy cím jól mennyen- ez a fő szempont.
AMD FX 8350 /INTEL CORE I5 3570K/ 4670k/I7 3770K/ 4770k ?? Tuning lesz, ameddig enged a proci illetve a hőmérsékletük.asd
-
bandi0000
nagyúr
-
Zsivaagoo
őstag
válasz otto14 #45867 üzenetére
Haswell i5 csúcsproci! Oszt döntsd a lecsót, ne siránkozz.
Kevés lecsó --> AMD.De jön 2015-ben a zintel újjjjjjj 16 magos i13 procija, cirka másfél milláért, lga23000-es foglalattal, csak egy elefánthátnyi lapot kell venni hozzá vízzel és KRAZ radival.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
otto14
őstag
Kössz mindkettőtóknek. Amúgy nem nekem lesz, haver veszi. Mondta hogy van 275k hufnak megfelelő román leje, mondom neki hogy fx 8320.
Vasárnap mondja hogy van 350k+ ja és akkor mán' gondolkodni kezdtem...asd
-
Zsivaagoo
őstag
válasz bandi0000 #45870 üzenetére
LÓPINÁT! A cinizmus eddig még mindig jó üzleti tanácsadó volt.
Csúcsprocesszorok között az ember csak árban és szerelemben tud különbséget tenni.
Szerintem egy AMD-s csúcspunci 165 cm magas, kisportolt, nagymellű, szépen lebarnult, szőke és rövid hajú, zöld szemű, és bájosan röhög azokon a marhaságokon, amit mesélsz neki.----------------
Tehát: AMD.
[ Szerkesztve ]
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
-
tranceplanet
addikt
válasz otto14 #45867 üzenetére
FX-8350-et ajánlanám vagy i5-3570K procit. Mivel írtad, hogy tuning is lesz, így nem kockáztatnék a haswell szorzózármentesekkel. Haswellből én csak szorzózáras procikat vennék, akkor meg oda a tuning. Belevághatsz a Haswell tuningolásába is, de ha kifogsz egy melegedős példányt, akkor szívás van, kupaktalanítással meg ugrik a gari. 8350 egy jó lappal és egy jó hűtővel hozza az 5GHz-et is, persze ekkor már jócskán fogyaszt. Fontos neked a fogyasztás, akkor az Ivy-t venném és húzd azt kedvedre, az is hoz egy ~4,7GHz-et. Nyolc szálra viszont a vishera a legjobb vétel.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
otto14
őstag
-
Zsivaagoo
őstag
válasz bandi0000 #45875 üzenetére
Én a BMW mellé vennék egy Audit bevásárló autónak, + egy Porsche 911 Carrera-t csajozni.
Hétfőtől csütörtökig meg bömböljön a Bömös.
---------------------
Ja, Buzukit meg muternak sem vennék. Trabant és Maruti után újra ugyanabba a szarba lépni? Nemár...
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz tranceplanet #45876 üzenetére
Azért ebbe is belekötnék, mert ivy-be is voltak azért olyan procik amik nem voltak jó tuningbajnokok, pl a hswell forumban most volt egyik kollégának 4700-on megy a 4770k-ja, a másiknak a 4670k-ja megy 4600!?!-on asszem, kell rá egy jó hűtő és ennyi de a 370k-ból kijön egy jó hűtő vagy vízhűtő is
Xbox One: bandymnc
-
-
tomahawkwind
csendes tag
Sziasztok!
Új intel i5 processzor vásárlását fontolgatom..
I5 3330 vagy 3330 S vagy a 2500 -as jöhet szóba...(33 e a keret és van egy beszámítandó g630-om)A kérdésem az lenne, hogy
elég jó -e 3330S, tudja-e azt a teljesítményt hozni Turbo Boosttal játékok vagy egyéb erőforrás igényes programok(PS) alatt mint egy alapból magasabb órajelen hajtott 3330?Vagy inkább ajánlanátok az i5 2500-at?vagy mást?
Konfigom:
g630 Pentium 65 W TDP
Gtx 550 Ti
8giga kingmax ram
120Gb samsung 840 Ssd
2x 1 tb HDD
Gigabyte 460W tápegyégElőre is köszönöm!
-
otto14
őstag
-
bandi0000
nagyúr
válasz tomahawkwind #45883 üzenetére
igazából a 2500 meg a 3330 között nem sok a különbség, szóval mindig az újabbat éri meg megvenni, viszont az S azt nem tudom pontosan de vmiben különbözik, energiatakarékosabb vagy nem tudom, szóval akkor inkább a sima 3330 ajánlottabb a programokra
-
Grave_444
nagyúr
válasz tomahawkwind #45883 üzenetére
I5 3330-at vedd, az S verzió alacsonyabb órajelű kicsit gyengébb.
-
pappesz
tag
Sziasztok!
tervezek venni alaplapot, processzort és memóriát. Már van tápom, videokártyám, házam, házam amiben lakom höhö, meg minden egyéb! sorolom pontosan mim van és mit tervezek és hogy mire! ja húzás meg ilyen turpisságok nem mozgatnak engem, kérlek nézzétek el! tehát:
Alaplap: ASUS P8B75-V (s1155)
Processzor: Intel Core i5-3470 3,20GHz 6MB LGA1155 BOX
Memória: Kingston 4096MB 1600MHz CL9 DDR3amikor most olvastál az lenne az álmom!
amit most fogsz olvasni az pediglen a valóság:
Hexa FSP 400W 80+ disznóTÁP
ZAFÍR (jaú szabolcsi tájszólással) HD 7770 1GB kártya ami video
500 Gigás winchester
meg vertex3 SSD 128 gigásremélem nem hagytam ki semmit...
tehát ez így menő lenne? Ja annyi féle fajta core i5 proci van (csak abban gondolkodom leginkább)
soknak azonos az órajele, azontúl miben különböznek? K húzható az S az gyengébb... értem DE!miben különbözik pl ez ettől? Intel Core i5-4430 3000/6MB ???? Intel Core i5-3330 3000/6MB LGA1155 vagy ettől, Intel Core i5-3470 3,20GHz 6MB LGA1155!
ok más az ára... de van olyan ember aki ül a gép előtt és felsóhajt, hogy b@kker... ebben a gépben egy Intel Core i5-3470 3,20GHz 6MB LGA1155 proci van nem pedig Intel Core i5-4430 3000/6MB!!!! ???!!
Na bocsi ha hosszú voltam de legalább itt, ha már az ágyban nem vagyok az.. sehogy!
ui: majd szeptemberben gta5 és battlefield4hez kellene nem kell 200 fps elég a 35 max grafika mellett... 25től már úgy is folyamatosnak látja a szem. ja és néha vágnék videókat meg ilyesmi.. hangot is szerkesztek. ezekre használnám
várom a válaszokat
csóközön és köszönet!A sakk szabályok nélkül játszhatatlan, azonban a néhány szabály a játék szabadságának szinte végtelen lehetőségét nyitja meg.
-
bandi0000
nagyúr
válasz pappesz #45888 üzenetére
A 3330 3Ghz alap órajelű és 3,2Ghz -re boostol
a 3470 3,2Ghz alap órajelű és 3,6ghz-re boostola 4430-al meg már ne foglalkozz mert az 1150-es foglalatú
Amúgy ezzel a kártyával sem fogsz játszani Max grafikán, persze attól is függ hogy mekkora a felbontás, de biztos kell kompromisszumokat kötni
-
bandi0000
nagyúr
válasz tomahawkwind #45892 üzenetére
hát ha 3330 áron árulja akkor természetesen meg, am is jól jön az a pár 100+ Mhz
-
Met
nagyúr
3470-re valami jó hűtő? Gondolom a gyári venti hozza a szokásos hangot.
-
Met
nagyúr
válasz bandi0000 #45895 üzenetére
Találtam egy 2010-es cikket Egyetlen negatívum a fix rögzítési irány
Ez a mostani verziókra is igaz? Mert nekem az kellene hogy a gép háta felé fújjon a venti mert alsó tápos a házam.Átmegyek a hűtős topicba ne itt offoljak....
[ Szerkesztve ]
-
Tepsifüles
tag
Sziasztok!
Gamer gépbe procit keresek 28-40 ezer közt, ami GPU-s is egyben. Mit ajánlanátok?
Válaszokat előre is köszi.
Sabee
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Tepsifüles #45897 üzenetére
AMD A10-5800K, ennél erősebb ilyet nem kapsz.
-
Grave_444
nagyúr
válasz Tepsifüles #45897 üzenetére
AMD A10-6800K a legerősebb ilyen proci, de én A10-6700-at vennék mert az csak 65W-ot eszik és ugyanúgy HD8760D van benne. A procik között az a pár száz MHz nem sokat számít játékokban az integrált kártyával.
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Revolut
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs