Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz Raiu #7166 üzenetére

    Az Optimus technológiát biztosan nem támogatja a gép, mert nem NVidiás... A nagyobb probléma, hogy a Switchable Graphics-ot sem, azaz végig működésben van a Radeon (ami már nem Ati, mert azt megvette az AMD :DDD )
    Ha a WiDi-hez iHD kell (nem tudom, de mivel Intel technológia, így elképzelhetőnek tartom, de az is lehet, hogy a WLan kártyától függ), akkor szerintem nem nagyon lehet majd beüzemelni, mert az iHD 3000 nem érhető el ebben a gépben.
    Ha napi szinten sokszor nyitogatod a zsanért, és olyan félelmeid vannak, hogy kikopik, akkor ne consumer gépet vegyél... Ha NAGYON lazán tartja, akkor a szerviznek illene megjavítania, ha csak lötyög, akkor a jóindulatukon fog múlni.

    (#7167) blck1: miért ne lenne elég 64 bites oprendszernél a 4GB memória?
    Lenovonak vannak a legjobb billentyűzetei consumer kategóriában, de azért egyszer próbálj majd ki egy ThinkPad-et is :)

    (#7168) Gravity1234: én egészen biztosan az fHD kijelzőset venném, általában az fHD kijelzők minőségibbek, mint a HD-k :) Illetve nagyobb felbontásból lehet visszább venni (kis torzulással), de kisebb felbontásból nem lehet nagyobbat csinálni :DDD
    Y580-ról ITT kérdezz :)
    Alienware-ről meg annyit, hogy ott is voltak azért hibás darabok, de ott elsősorban a márkanevet kell megfizetni, azontúl viszont a hűtése is értelemszerűen jobb azoknak a böszme gépeknek.
    Még amit érdemes megnézned, az az Asus G55 és G75 :)

    (#7170) SymbianOS: ahogy korábban elhangzott, G580-at kapsz 130k-ért is, és teljesen rendben van a gép. A PB viszont sokkal hátrébb van azon a listán, mondhatni a zutolsók között kullog.

    (#7178) spyduck: ja, és a garanciabővítés sem két fillér :D

    (#7183) zoolyx: az imént jelzett Diablo-s gépigényt 200k-ból nem nagyon lehet kihozni, ennyi pénzért Lenovo Y570, illetve HP DV6-ban lehet gondolkozni - ez utóbbi SeniorTillától, kissé külföldi kivitelben :DDD (a kiosztás viszont általában magyar :) )

    (#7186) Atikusz: kérdezd meg a TP topicban, de nem szabadna neki. RAM és HDD a CRU-k közé tartozik (Customer Replaceable Unit), ha jól tudom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák