- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qkaleko
tag
Tikakukac, btudos: Köszönöm, szimpatikus darab.
-
Yany
addikt
válasz Borote #59553 üzenetére
Megnéznék egy szebb TN+film-es panellel szerelt Y510p Lenovot a matt kijelzőjével és egy tükrös IPS paneles 7537-est egymás mellett. Így látatlanban annyira fogsincs, hogy melyiket választanám. Azt tudom, hogy bár a 7537-es lenne a legrosszabb képű gép a piacon, akkor szebb világ lenne... de tényleg jó TN kijelzőt még nem igazán láttam. (persze van TN és TN között különbség, de valószínűleg nem láttam még nagyon gagyi IPS-t, hogy nem tudom párba állítani velük a legjobb TN-es élményemet sem ) Mondjuk a 7537-esben (amit én láttam) egyáltalán nem volt rossz az IPS-ek között sem a kijelző.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Tikakukac
titán
válasz Borote #59556 üzenetére
Plusz régi R-T TP. Azt az R500-at azzal a TN panellel nem hittem el. Odab@szta a belépős IPS-t is, anyám T60 IPS szintjéhez mértem kb. Manapság divat ilyen fost berakni, régen tudtak mindent. A miért a kérdés egyedül.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Borote
addikt
válasz Tikakukac #59557 üzenetére
Szerintem gombokért veszik a legolcsóbb-leggagyibb paneleket a gyártók, és mivel mindenki megveszi ezeket is (mert hát ugye ezek vannak), addig nem nagyon lesz változtatás.
Ha mondjuk a Dell meglépné, hogy a belépő kategóriától kezdve IPS-t tenne az összes gépébe, abban az évben kb a gépek 80-90% Dell lenne, amit ajánlanánk kellő marketinggel ez a vásárlásra is igaz lenne, a mobilok-tabletek elég jól behozták a köztudatba az IPS-t (még ha nem is mindenki tudja, hogy ez a kijelzőre vonatkozik )Mondjuk ja, lehetne még azt a listát bővíteni pár géppel, ráadásul ilyen téren még NBC-s tesztek alapján is lehet érdemlegeset mondani, egy kontraszt mérés + színtér elég jól belövi a panel minőségét. Az pedig azért elég objektív tud lenni.
-
btudos
nagyúr
válasz Borote #59551 üzenetére
Fujitsu és Dell. Rajtuk kívül kinek van még normális, megbízható szervizháttere? Jó, ott a Toshiba, de ott meg normális gépeket nem sikerül piacra dobni. A többiekhez képest meg az Asus szerintem semmivel sem rosszabb ilyen téren.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Kunci-1
csendes tag
válasz NDee46 #59541 üzenetére
Mi most vásároltunk egy hasonlót. Nem egy erőgép, de ennyi pénzért sajnos ezt tudja.
Viszont a dunakeszi Auchan-ban (csak a dunakesziben, néztük több Auchanban is, de eltérőek az árak) az e050sh 104990 Ft, az e051sh pedig 124990 Ft (ez 8GB RAM-mal és 1TB HDD-vel). Vasárnap még 4-4 db. volt mindkettőből. Van most április 3-ig egy akciójuk, hogy bármilyen notebook vásárlása esetén 15%-ot jóváírnak ajándékkártyán, tehát 89200 és 106200 Ft-ért meg lehet venni őket. Ha pedig másmilyet szeretnél, a 15%-os akció minden notebookra vonatkozik minden auchanban (és ez most nem április 1-i tréfa) -
marcuuuu
újonc
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni, mert fogalmam sincs, hogy milyen laptopot vegyek. Szeretném minél kevesebb pénzből megúszni a dolgot, szóval olyan megoldás lenne a legjobb ( nem tudom, hogy megoldható-e), hogy későbbiekben amikor lesz pénzem tudjam bővíteni egy kicsit. Olyanra gondolok, hogy HDD-t kicserélem SSD-re meg pl több memóriát teszek bele.(1) 1 hónapon belül
(2) 100.000 de ha nagyon muszáj akkor 120
(3) általános dolgok (net, film,office) + 2 játék lenne fontos h fusson rajta, kb közepes beállításokkal: dota2, diablo3
(4) 3-as kérdés
(5) egyaránt fontos
(6) nem lényeg, persze ha belefér akkor nem gond ha van
(7) 15,6 mindegy,hogy fényes vagy matt
(8) nem számít
(9) az ár miatt nélküle (szóval ha választanom kell op rendszer és teljesítmény között akkor a teljesítményt választom)
(10) tárhely ár miatt HDD, jelenleg 250GB helyem van és az is bőven elég, szóval nem számít a mérete, ramból gondolom kell minimum 4GB, DVD lejátszó kellene
(11) nincs
(12) 3as kérdés
(13) ---
(14) garancia miatt új, egyszer már megjártam használt termékkel kb fél évig bírta -
blau24
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni notebook vásárláshoz:(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1 hónapon belül
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 120.000
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Irodai munka (semmi komoly csak alap dolgok), FullHD és 3D filmek (ISO,MKV, stb..) nézése tv-vel összekötve, néha játék
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? Diablo 3, Max Payne 3, 1366x768, egy medium-high beállításnak örülnék
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? Mindkettő fontos
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! Nem
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? 15,6", - , -
(8) Notebook tömege? -
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? Nélküle
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
Min. 500GB HDD, min. 4GB RAM, szeretnék bele optikai meghajtót
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) HDMI
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? Nem
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
http://www.digiprime.hu/laptop/lenovo-laptop/lenovo-ideapad-g500s-14255-elado
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? Használt gép csak garanciával jöhet szóbaKöszönöm, üdv
-
Chaser
legenda
-
Tikakukac
titán
válasz Victorio1987 #59565 üzenetére
Érdemes a keresőbe ide bepötyögni, mókás lesz. Tippelhetsz mitől olyan rohadt olcsó. Ha nem gyanús akkor itt már nem lehet mit tenni.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
uzerto
tag
válasz Victorio1987 #59565 üzenetére
A bolt külföldről behozott gépeket árul, melyek billentyűzetét átmatricázzák. Ergo garanciáztatásnál problémás lehet. Ha jól tudom az MSI nem is forgalmaz hivatalosan MO.-n gépeket, uh nagyon nehéz gariztatni, meg általános probléma az MSI-nél h erősen túlmelegszenek. Az ASUS-ról nem tudok semmit mondani, de általában nem szokták ajánlani az x szériát.
-
Jonesy84
tag
Sziasztok
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1 hónapon belül
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 160-200k
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
PhotoShop
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? nem
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? teljesítmény
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! nem
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? 15,6" mind1 külső monitorról fog menni, mindegy
(8) Notebook tömege? max 3 kg
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? nélküle
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? min 8 gb RAM, min 320 Gb-os HDD, optika nem feltétel
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? Photoshop
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk) nincs
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? csak új[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Jonesy84 #59572 üzenetére
Pedig pont az SSD is sokat lendít PS-en, meg minél több ram, persze ha nem hobbi szinten űzöd. ennyiért még FHD kijelzős gépet nem kapsz, csak HD-sat, az alkalmatlan PS-re. Ha gépen csinálnád ki kell tolni a keretet. Ha lesz külső monitor akkor egy Z510 pl. Bár sztem eléggé túlárazott. Dellből kaphatsz ennyiért jóval erősebb vga-val gépet, gari is több, de az AMD vga-k nem nagyon szeretik a PS-t.
Életszerűbb lenne egy ilyen B590, bele még 4GB ram meg egy SSD s hadd szóljon._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Madwe
nagyúr
válasz Jonesy84 #59572 üzenetére
Mint felettem is írták, az fontos kérdés hogy hogyan dolgozol, mert az anyagi keret behatárol. Ha főleg külső monitoron, akkor jó a helyzet, FHD alatti felbontáson nem jó ps-ezni, de párszor belefér. Viszont ha főleg nem otthoni/cégnél céges monitor elött dolgozol, akkor mindenképp érdemes lenne egy FHD felbontás, és egy kis keret kitolás. PS mellé ssd valóban hasznos, ezt egy esetleges utólagos bővítés is megoldhatja ha szűkös most a keret, de akkor legyen a hdd swap lehetősége is szempont szvsz. RAMból min 8. gigát javaslok, a többire, pontos gépre mások biztos tudnak mondani okosat, én laptopokban annyira most nem vagyok képben. De ezt a külső monitor kérdést elötte tisztázzuk szerintem
-
Speede05
tag
válasz uzerto #59571 üzenetére
Én annyit ehhez hozzáfűznék, hogy külföldről hozzák be, de lényegesen olcsóbban adják. Én ugyan az előző gépemet vettem csak náluk, ami egy Asus K43SJ volt... alaplaphibás volt gyárilag, ez kb. 2-3 hét után derült ki, mert addig nem nagyon használtam. Így a 8 napon túl voltam, tehát nem kérhettem volna visszafizetést, bár valószínűleg javítást választottam volna amúgy is. De a lényeg, hogy jött a futár, elvitte a gépet, kicserélték az alaplapot, majd visszahozta. Egy űrlapot kellett kitöltenem, és a többit intézték ők. Azóta bármi változhatott, de én akkor úgy vettem észre, hogy a legkevésbé számít az, hogy hol vetted a laptopot. Most a Lenovot nem náluk vettem, de csak két dolognak köszönhető ez. Az egyik, hogy nem volt készleten, így 8 munkanap lett volna, amíg megkapom. A másik pedig, hogy az ipon.hu leakciózta pont ugyanazt a modellt, így 2e Ft-tal a radiumos ár alá kerültek...
Egyébként sokaknak nem fog ez most tetszeni, de a Z510 i7 4702MQ, GT740M-el teljesen jó vétel lehet. A szervizről nem tudok nyilatkozni, csak annyit, hogy megsértettem a garanciamatricát, amikor bővítettem a memóriát. Arra annyit mondtak, hogy nem foglalkoznak vele, így is érvényes rá a garancia, ha fizikai sérülést nem okoztam. Tehát fényképezz le mindent, mielőtt szervizbe küldöd a gépet, és akkor nem lehet gond szerintem. Mellesleg rossz tapasztalata csoporttársamnak van a Dell 3510-esével... 3 hét szerviz, és kiderült, hogy nem lett jó a gép. Utána mondjuk 5 napon belül vissza is kapta, de az bárhogy számoljuk egy anno 180e Ft-os géphez iszonyat lassú...
-
Yany
addikt
Vostro 5470 gyenge WiFi jelenség
Itt is megírom, nem mindenki nézi a Dell topicot és a választásba keményen beleszólhat:
No, kinn volt nálam a Dell szervizes ember. Kiderült, hogy mi idézi elő a jelenséget, de megoldást egyelőre még nem kínált. Tessék megnézni ezt a videót, ma csináltuk (ő tartja a kezében a gép alsó burkolatát): [Vostro 5470 gyenge WiFi]
Szerintetek mi lesz a megoldás?
Kipróbáltuk egy 6205-ös WiFi kártyával is. Azzal már legalább látta az 5GHz-es jelet is, de ugyanúgy gyenge volt a vétel az alsó burkolattól. (eredetileg ugyebár egy 7260-as modullal szerelik a gépet)
-
Yany
addikt
USB-s WiFi nem oké:
- elfoglal egy aljzatot
- plusz költség
- no Dell support hozzá
- plusz utánajárásÍgy is elvitt egy csomó időmet ez a... cucc. Most majdnem lesz*roztam, de nem teszem, mert jó lenne ez a gép, de jelenleg erősen konstrukcióhiba-gyanús.
-
Yany
addikt
válasz Chaser #59580 üzenetére
Milyen "ha". A Dell szerelő a saját kezével produkálja a jelenséget. És akárhányszor újrajátszható. Nincs mit ezen filózni, kimondom: szar a gép. Vagy visszakapom a pénzem, vagy talál rá olyan megoldást, ami nem jár használati értékcsökkenéssel (beleértve a mobilitást, a jelerősséget, a bővíthetőséget és árat). Van egy gép feltüntetett képességekkel és van egy ár, amit elvártak érte. Nem kaptam az ígért képességeket, kérem vissza a kínált pénzemet. Ennyi.
-
Chaser
legenda
válasz Pocok256 #59581 üzenetére
Én nem tudom az biztos.
Yany: Kiment a szervizes, tapasztalt valamit, leírta. Elvileg NBD garos a gép, a hiba pedig egyértelmű de nem igazán lehet vele mit csinálni ha konstrukciós gond. Én visszaadnám a pénzedet, de nekem ehhez a történethez nem sok közöm van.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
válasz Pocok256 #59578 üzenetére
Kollegának 7537-ese van, nekem 10 perce mutatta be a trükköt, a lényeg, hogy nem szabad engedni az automata driver frissítést a winfosnak. Aztán utána a wifi beállításaiban kellett kivenni egy alapértelmezett frekikiosztást. Neki azóta pöpec. Ergo nem a géppel és nem a karival van a baj, csak ilyen fos a rendszer. Pontos menetet majd leíratom vele és aztán berakom ide is. Mert ha egy megy, akkor mindegyik megy.
5470-en is elviekben ki tudjuk próbálni, megnézzük, ha ott is jó akkor halleluja. /U430p nálam hozta a konzumert erősségben ugyanilyen karival, innen is sejtem, hogy nem a kártya a hibás/
[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
válasz Tikakukac #59584 üzenetére
Köszönettel veszem, ha megírod,de most elég szkeptikus vagyok. Nem tudom, hogy egy driver mit fog befolyásolni abban, hogy az alsó burkolat elveszi a térerőt szinte 0-ra. Egyébként 3 driverrel próbáltam (egy Dell legfrissebbel és két különböző Intel gyárival). Egyiket sem frissítette felül a Windows. Mind a 3 driver pontosan ugyanúgy viselkedik, semmit nem hatottak.
szerk.: azzal, hogy a totál stabil E5530-as kártyája is pontosan ugyanilyen f*s az 5470-esben, már ki is szűrtük a kártyahibát, de egyébként hozott a szerelő magával egy másik 7260-as cuccot is, azzal is rossz volt természetesen.
Szóval nagyon várom a megváltó megoldást és előre is
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Én is ezt mondtam, ő állítja (és eléggé szakmabeli), hogy nála semmi gond nincs mióta megbuherálta, 7537 esetében legalábbis.
A többi majd kiderül ennyire tudtam jutni a mai nappal.
Ja és közérdekű: Y50 mint olyan, megjelenésben, majd egyszer lesz. Arra számoljatok fél évet. Meg a konfigot se tippeljétek, mert úgyis mást küldenek. Ez a hivatalos álláspont.
-
kevepapa
aktív tag
Sziasztok!
Kollégám keres ultrabook-ot, gyakorlatilag utazáshoz és munkához (MS Office) lenne kizárólag használva, a legfontosabb szempont a könnyűség, megbízhatóság, jótállási idő és a kedvező ár/érték arány. Mi most a best-buy az ultabookoknál mondjuk 350K alatt? Legalább 13" legyen.
Előre is köszi a segítséget!
-
ribarszki
őstag
Végre hazaértem a Dell 7537-es géppel, ez IPS verzió. Volt egy pici időm megnézni a kijelzőjét, állítgatni. Szép IPS kiejelző van benne, de azt hozzátenném, hogy a feleségem 4 éves Macbookjával egy szinten van ami a színhelyességet, kontarsztot, stb illeti. Szóval TN panelből is lehet nagyon jót gyártani, max a betekintési szög kisebb. De egyébként tényleg rendben vannak a színei. Hát ennyit az IPS kontra TN témához.
A többit majd később. Ja igen, még annyit, hogy brutálisan egyben van a gép és az a zsanér valami bivaly erős, illetve hihetetlenül halk..
Tikakukac: Én is várom a kollégád beállításait!
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Mikulásbá #59589 üzenetére
Igen, be kell vinni évente. Első ingyenes, utána fizetős. Kb annyi a 2. szerviz díja mintha megvenné a gyárit. 6-8k volt utoljára. Olyan gépeknél jó ez amiknél drága a garbővítés vagy egyáltalán nincs is.
-
Nippel
tag
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Május 15-20 között.
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 170.000
(3) Felhasználási kör? (játék, filmezés (xvid) esetleg TV full HD)
Irodai munka (semmi komoly csak alap dolgok), FullHD és 3D filmek (ISO,MKV, stb..) nézése tv-vel összekötve, néha játék
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? Azért az ujjátékok döcögjenek ell ha nem fullosan de közép esetleg low hoz közel, nem full HD ba elég ha a monitor felbontásán elmegy
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? Mindkettő fontos
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! Nem
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? 15,6 jó a fényes is meg a matt is.
(8) Notebook tömege? -
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? Teljesen mind1
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
Min. 500GB HDD, min. 4GB RAM, szeretnék bele optikai meghajtót
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? nemigazán.
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
Néztem a Z510 (i3-400m, 740gt vga) de csak radiumnal találtam, akkor néztem asus-t Asus X75VB-TY043H(i5 3230m gt 740m mind 2, 170 körül mozog.
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? ÚjKöszönöm a segítséget!
-
Victorio1987
csendes tag
Sziasztok!
Egy újabb kérdés.
200k körül milyen noteboookot tudok venni, amiben i7-4700MQ vagy i7-4702MQ proci van?
És egy másik: erről a gépről mi a vélemény:
http://www.rufusz.hu/Notebook/Lenovo-Z510-59-390308-15-6-Intel-Core-i7-4702MQ-3-2GHz-8GB-1000GB-8GB-SSHD-GT740-2GB-DVD-iro-fekete--C0025524-p39366.htmlKöszi!
Üdv,
Viktor[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Mikulásbá #59594 üzenetére
Gondolom bármelyik üzletbe be lehet vinni, van nekik pár. De nem tudom, biztos le van írva. Nem parasztvakítás, mert sok esetben jól jön. Itt nem, deleknél sem. Meg ugye aki nem ért hozzá hogy szétkapja a gépet kitakarítani legalább évente, annak kifejezetten jól jön. Sokkal jobb mintha valami kókler haverja széttaknyolja' a gépet
-
kist88
csendes tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni, vásárlás előtt állok és egy olyan gépre lenne szükségem ami főleg játékra lenne használva 240k a plafon amit rászánnék 15"-17" használt is szóba jöhet, Legfőbb szempontom a jó hűtés lenne pl ha 3-4 dota2-t akarok játszani egymás után akkor ne kezdjen el nekem "orrba-szájba" throttlingolni. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
vadora1120
újonc
Sztem az ASUS laptopok a legjobbak!!!
-
premete
veterán
válasz vadora1120 #59598 üzenetére
Jók is azok, a lányomnak is az van, mert zöld színben nem volt másik gyártótól.
Több, mint egy éves, és még szervizt sem látott, Igaz, vigyáz rá, a cégeset használja itthon is, és azt viszi magával is.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OLED TV topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs