- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Jonesy84 #59572 üzenetére
Pedig pont az SSD is sokat lendít PS-en, meg minél több ram, persze ha nem hobbi szinten űzöd. ennyiért még FHD kijelzős gépet nem kapsz, csak HD-sat, az alkalmatlan PS-re. Ha gépen csinálnád ki kell tolni a keretet. Ha lesz külső monitor akkor egy Z510 pl. Bár sztem eléggé túlárazott. Dellből kaphatsz ennyiért jóval erősebb vga-val gépet, gari is több, de az AMD vga-k nem nagyon szeretik a PS-t.
Életszerűbb lenne egy ilyen B590, bele még 4GB ram meg egy SSD s hadd szóljon._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Madwe
nagyúr
válasz Jonesy84 #59572 üzenetére
Mint felettem is írták, az fontos kérdés hogy hogyan dolgozol, mert az anyagi keret behatárol. Ha főleg külső monitoron, akkor jó a helyzet, FHD alatti felbontáson nem jó ps-ezni, de párszor belefér. Viszont ha főleg nem otthoni/cégnél céges monitor elött dolgozol, akkor mindenképp érdemes lenne egy FHD felbontás, és egy kis keret kitolás. PS mellé ssd valóban hasznos, ezt egy esetleges utólagos bővítés is megoldhatja ha szűkös most a keret, de akkor legyen a hdd swap lehetősége is szempont szvsz. RAMból min 8. gigát javaslok, a többire, pontos gépre mások biztos tudnak mondani okosat, én laptopokban annyira most nem vagyok képben. De ezt a külső monitor kérdést elötte tisztázzuk szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- Dell Latitude E6440 I5
- 0 perces, BONTATLAN doboz - MSI Modern 14" FullHD/Core i3 1215U /8GB RAM/256 GB SSD - 2 év garancia
- Asus Tuf Gaming FX505DV 15.6 FHD 120Hz, AMD Ryzen 7 3750H, 16GB DDR4, 512GB NVMe, RTX 2060 6GB GDDR6
- Érintőkijelzős Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Core i5-1135G7/8GB/512GB/ Garancia, újszerű állapot.
- HP EliteBook x360 1030 G3 - i5-i5-8350U/16GB/256SSD//13.3 " FHD TOUCH Bang&Olufsen hang garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest