Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz kellcucc #52232 üzenetére

    Első körben gondold át még egyszer nagyon lassan megfontoltan mit szeretnél és hogyan. Mondom, átgondolva lépésről lépésre. És akkor kibukik te most miért szívsz ennyit, én már értem te még nem.

    Továbbá: beb@szna minden üzletlánc akinek van 10 boltja külön kezelne mindent és nem lenne egy főbb központ. Ugyanígy szopod a többivel is.

    Karácsony van, látod. Ilyenkor jobban fogynak a gépek, a mindenféle termékek is, nem utolsó sorban a nyugtatók és különféle görcsoldó teák is. Pont azért, mert ilyenkor az emberekre rátör valami, hogy márazonnal a bűvös dátumra legyen meg minden és tökéletesen, mindegy mennyire nem kéne, vagy mindegy mit vett az legyen patent. Én meg azt mondom amíg nem NBD gari van a gépen, addig pszt.

    Chaser: Hiba forrása: ha olyan konfigból akarsz cserét ami már nincs, vagy csak rendelésre van, azt nehezen fogod cserélni helyben. Ebben az esetben kp jár vissza esetleg másik gépet venni értékegyeztetéssel. Ha egyik sem tetszik akkor nem kell nyalni az asztalt kari előtt 1 nappal, hogy gép kell. Nem, nem kell. Le kell ülni, meg kell nyugodni, kikapcsolnia telót és elmerengeni az életünkön.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák