Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RohenHun

    csendes tag

    Sziasztok!
    Felvettek BME-re mérnökinformatikára, úgyhogy vennem kellene 1 laptopot. Már kb 1 hónapja követem a fórumot, h legyen rálátásom a dologra. Szóval a keret nettó 250-260k lenne (valószínű egyik ismerősöm lebírná írni), úgyhogy új laptopot szeretnék venni. Tanuláson kívül szívesen játszok is, ezért jó lenne, ha szépen futnának rajta a játékok. Legszívesebben 17 colosat szeretnék venni, és jó lenne, ha mattos lenne a kijelzője. Kinéztem az Asus N76VZ-t Magyarországon, de notebookcheck szerint amit teszteltek az mattos volt, itthon Magyarországon meg 1 modellt forgalmaznak, de egyik bolt szerint mattos, másik szerint fényes (vmi Color-Shine vagy mi). Kérdezem én, most melyik boltnak van igaza? (fényes vagy mattos a kijelzője?)
    Esetleg még milyen alternatívát mondanátok. Lenovo y580-ról is sok jót hallottam, de úgy tudom, annak biztos fényes a kijelzője.
    Azért lenne jó ez az erősebb laptop, mert kb 100-110 km-re lakok Budapesttől, és azért szívesen játszanék az újabb játékokkal is.
    Másik: Ha az Asust venném, néztem, h a hivatalos honlapjukon a garanciabővítés 15k, iponon meg vmi 24-25k-ért láttam, ez hogy lehet?
    Előre is köszönöm mindenki segítségét!

Új hozzászólás Aktív témák