- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most már többet nem írok csak erre kapjak választ
Sokat látott emberek itt az idő eldönteni helyettem milyen legyen a laptopom
összehasonlító táblázat ím előállt:
[link]köszi a segítséget!
-
Tikakukac
titán
válasz hippohopp #4704 üzenetére
Nem rosszak. Nekem is van 10 éves vinyóm aminek semmi baja. Meg van olyan ami szintén 10 éves és kuka. Csupán tutibiztosat ne akarj. Nekem eddig marha nagy mákom van, saját és eladott gépek közül is mind megy. De van akinek zsinórban 3 gépe ment tönkre. Törekedj a minőségibb merevített stb stb. gépekre és azoknál nagyobb az esély, hogy túlélnek x évet. De olyan, hogy na most ezt megveszed és menni fog x évet tuti, na olyan nincs.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
wiggen123
senior tag
Vedd meg a G580-at, az 50e pénzt meg rakd be kamatozni. Gari lejárta előtt add el. Tedd hozzá a kamatozott összeget és vegyél egy hasonlóan jó ár/teljesítmény arányú, de a kor technikai színvonalának megfelelő gépet.
Mod:
Megelőztek. Azért csatlakozom az előttem szólóhoz.[ Szerkesztve ]
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
ravrui
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy notebookot venni olcsón!
A minimum amit teljesítenie kell:Processzor : 1000 Mhz
Memória: 1 GB
Video memória: 128 MBTudom elég minimális igény de netezésre filmnézésre és pár régi kedvenc játék használatára több nem igazán kell.
Kijelző méret nem igazán számít szóval jöhetnek az apróságok is :-D
Eddig acer-em van azaz volt de köszönöm nem kérek belőle többet
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
ravrui
csendes tag
újat szeretnék és lehetőleg nem költenék rá sokat
hdd mérete is lényegtelen
árban szeretnék 100 alatt maradni nézelődtem már de csak videó kártya tipusa szerepel a leírásban ami nem sokat mond nekem próbáltam rákeresgélni h mit birhat de semmi[ Szerkesztve ]
-
-
Tikakukac
titán
válasz runner 125 #4710 üzenetére
Ezért mondtam, hogy bármi megugorja, 1,7M Celeron-nál véznább procis gépet már nekem is keresnem kell.
ravrui: Valami T61 Thinkpad, esetleg 6930p Elitebook. Meg még van pár jelentkező, de ezek beleférnek a keretbe mondjuk alfa156 kollegától. Új gépből 14" meg alatta pláne ennyibe nincs.
Netbookot azért ne. A fentebb írt notik bőven jók.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
ravrui
csendes tag
az asus eee pc x101 tudja azt amiket leirtam?
-
Borote
addikt
Lehet... kérdezd meg a netbookos topicban.
Bár nem tudom, hogy ezen az IGP-n hogy fognak menni a játékaid... mennyire idős játékok? -
bruki006
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit elgondolkodtam az üzleti szériás cuccokon. Ha egyszer veszek, akkor csak sokáig tartson már ki ugye.
Szóval mit tudtok ajánlani 160k-ért? Újat szeretnék.Az elvárásaim hasonlók, tehát általános használat, nagy ritkán játék( nem batlefield 3 max grafikán )
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz baly_hu #4725 üzenetére
Na most akkor mennyiért keres gépet?
A kinézett TG-s Acer melegedik, és throttlingol, a másik kinézett Acer melegedik, és játékra gyenge a processzora.
Ha ennyi pénzért venne gépet, akkor nézze meg EZT az Inspiront. Új gép, így nem tudok róla mit mondani, játékra jóval alkalmasabb, mint a többi(#4726) fucsaj: mire is kell akkor a gép? Eddig még GT630M szintjén tartottunk, nem? Most meg a 6510G2? Azért nem lehet ezeket egy lapon említeni. A processzorral meg el lehet lenni, húzhatod is, ha kevésnek tűnik, annak a gépnek bírni fogja a hűtése.
-
-
fucsaj
csendes tag
Most nézem csak hogy ez mennyi féle konfigban van. A 4535s ről olvastam nagoyn jó tesztet. Ez nekem nagoyn bejön, notebookchecken amilyen eredményt ír a 6491M ről az nekem elég. Szerinted ez megéri a +30ezret a g580hoz képest ha a minőség a szempont? köszia válaszokat, sokat segít
-
Borote
addikt
Ha a minőség a lényeg, simán, illetve garanciális szempontból is jobb.
De a 160k-s változat sokkal jobb áron van, mint a Laptopszalonos 170k(#4732) baly_hu: miért pont 15k-val? Adják rögtön egy százassal olcsóbban
NBC alapján végülis korrektnek tűnik, de első körben a hűtése nem győzött meg... remélhetőleg az i5-tel kellemesebb lesz
Eléggé új, ezt mondtam is, ezért nem tudunk róla sokmindent... de nem hiszem, hogy sokkal olcsóbb lenne, nagyjából jó helyre van beárazva. Ennél drágábban persze már nem érné meg egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
Roliiii
aktív tag
Rémálom ez a laptopvásárlás, úgy megszerettem őt ma a boltba, kúszik fel a rászánt összeg és mindig van csak egy 5e esel jobb és akk na azt még költsük rá...sose lesz vége...
http://www.ted.com/talks/shawn_achor_the_happy_secret_to_better_work
-
Roliiii
aktív tag
-
Borote
addikt
válasz Roliiii #4739 üzenetére
És a Z575 akkuidejét honnan vetted (ha két külön helyről, akkor ugye tudod, hogy elég könnyű hibázni egy összehasonlítás esetén)? Tekintve, hogy mindkettőben 48Wh akksi van, nem lesz eget rengető különbség
Világos, a Z széria azért 'feljebb' van, mint a G[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
Ehhez a notihoz mit szóltok? Véleményezzétek, nekem mennyire felelne meg, esetleg tapasztalat, ha van valakinek.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Borote
addikt
Egyrészt, mik az igényeid? Mert anélkül nehéz is bármit is mondani.
Aztán, mire szeretnél i7-es processzort?
Mennyi a kereted?És vélemény a gépről: semmi esetre sem, főleg nem ilyen kiépítésben, a hűtése bőven nem bírja el ezt a hardvert, és anyagminőségre is elég gyenge eresztés.
Használd akár a keresőt[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
-
Tikakukac
titán
válasz Roliiii #4747 üzenetére
Hamarabb fekszek egy vonat elé, ami alól egy maxra tekert sugárhajtómű kandikál kifelé, mintsem ezt merjem ajánlani. Kuka az egész széria, ahogy van. Kisebb felszereltségű modellek legalább nem melegszenek, de ugyanúgy gané minden más.
Rolly: Én inkább a szendvicseimet tárolnám alatta. 1-2 óra és hipp-hopp kész a finomság.
[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
Net, film, word, excel, némi játék (főleg CSS, esetleg majd CSGO). És Win7 alatt lenne.
Videokártyából minimum egy GF 410/HD6400 kéne bele, ahogy elnéztem azok speckóit.
Keret max 200 ezer HUF.
Köszönöm, akkor ezt elvetem.
Esetleg mik azok a sorozatok (főleg Dell, Hp, Packard Bell gépekben gondolkodok, de ha vannak más tippek más márkában, jöhetnek), amiknek jó az anyaghasználata?Ja és még valami, Sony Vaiokat érdemes nézegetni? Mert abból is láttam már ilyen 160 körültől, és egyszer láttam a hülye piros boltban kirakva egyet (nem, ott semmiképp nem vásárlok) és az anyaghasználata tűrhető volt.
[ Szerkesztve ]
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Hálózati / IP kamera
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- PlayStation 5
- Linux Mint
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest