- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz Tenken #15496 üzenetére
Ennek csak akkor van értelme, ha benchmark programokkal szeretnél játszani.
Akkor mondjuk, hogy egy adott processzor 'kihajt' egy videokártyát, ha egy erősebb processzorral nézve már nem tapasztalunk szignifikáns különbséget a játék futási sebességében (azaz FPS értékében).(#15500) AxBattler: ez egészen érdekes budget gép.
-
Gedeon31
addikt
válasz runner 125 #15477 üzenetére
Ezekre kellene a páromnak amiket írtál. Neki szerintem a proci elég lenne, amikre használná. Egy jó ajánlat a T-től ez a 2 éves fizetés.
Magamnak egy erősebb gépet néztem , de arra még egy kicsit várni kell
-
compifan12
csendes tag
sziasztok!
Szeretnék notebookot venni,max. 300k-m lenne rá.
lehetőleg sony,asus,acer..
Csak új jöhet szóba,sokat játszanék rajta ilyen játékkokal:bf3,crysis 1-2,assasin s creed 3,guild wars 2,far cry 3 és majd a crysis 3.Lehetőleg mindel high-on.,assasin's creed 3 jöjjön már!,asrock extreme 4,intel core i5 3570k,sapphire hd 7970,kingston 16gb 1600mhz,seatage 1tb 7200rpm,samsung ssd 830 128gb,zalman z11 plus,chiethef ctg-500
-
runner 125
nagyúr
válasz compifan12 #15505 üzenetére
Lenovo Y580 ..és még egy SSD is belefér.
Vagy, használtan egy Asus G55, ha ragaszkodsz a márkához.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
120-140k között milyen notebookot tudnátok ajánlani? Hordozgatva lesz bőven, tehát jó lenne ha strapabíró, hardverileg pedig a lehető legjobb ami ennyiért kifér, némi játék is lenne.
-
Chosen
addikt
válasz btudos #15508 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Ehhez képest egy SAMSUNG NP300E5X-S02 jobb/rosszabb?
-
lanora
csendes tag
válasz runner 125 #15469 üzenetére
Néztem több oldat is, és ugyanaz van mint a T-nél: egy nagyobb részlet utána pedig kevés részlet 2 évig. Vagy nincs kezdő, de 10 feletti havi részlet 1 évre. Ha eltekintek az eredeti T-s kínálattól és a javasolt Samsungtól, akkor olyan konstrukció jobb lenne, hogy nincs kezdő hanem 2-5e/hó akár több évig is.
150e a plafon, és terhelés alatti halk hűtés valamint a minél hosszabb garancia a lényeg. Melyik webáruházból nézzek? (találtam én is többet, de melyik megbízható?) -
runner 125
nagyúr
válasz Chosen #15512 üzenetére
Ilyen tekintetben kb. egy kategória mindkettő.
Ahogy Tikakukac is írta, akkor nézz business gépet aprón, de ennyiért a használataknál is le kell mondani a komolyabb videóteljesítményről.
Vagy, szimplán menj be egy boltba, és nézd meg, h a Series 3, G580 összeszerelése, anyaghasználata, minősége számodra megfelelő-e."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Tikakukac
titán
válasz Watto1991 #15515 üzenetére
Ez van. Aki tényleg olyan gépet akar, bagóért, amit valóban nem sajnál még 3 rétegű táska nélkül sem leejteni, az adjon le a játékból. Ugyanez vonatkozik a fémre meg jó érzetre meg mindenre. Csodák nincsenek, és mivel egyre több a nyivákolás, hogy úristen, mit ajánlunk mi 130k-ért, az gondolkozzon el jó alaposan, hogy meddig ér a takaró és mit akar: gémelni, vagy arra használni a notit, amire kitalálták. Ennyi a titok.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
-
gigoloZdS
csendes tag
Hi!
Poker + filmezésre milyen notebookot tudtok ajánlani? (egy 24-es monitorom van hozzá)
150-200 körül.köszi
-
Tikakukac
titán
válasz gigoloZdS #15523 üzenetére
Attól függ milyen más szempontjaid vannak még. Plusz grátiszban jó lenne tudni mekkora játékos vagy, mert egyik haverom annyi asztalon játszik egyszerre, hogy i5-ös proci kellett a sima játékért.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
gigoloZdS
csendes tag
válasz Tikakukac #15524 üzenetére
2-3 asztalon játszom, headsupból az is elég amúgy ezen az ősrégi gépen is játszottam régen 12 asztalon (AMD Athlon 64 x2 dual core proci, 2.6os.)
szempontok:
-2 évig ne legyen vele baj
-élvezhető legyen a filmezés
-poker zökkenőmentes legyenkb ennyi. igazából nagyon nem értek hozzá, azt sem tudom h mi az az i3mas meg i5ös proci...
-
Tikakukac
titán
válasz gigoloZdS #15525 üzenetére
Az első feltételt nem tudjuk garantálni. Vehetsz millás gépet is, az is befulladhat. Viszont igyekszünk ezt minimalizálni.
Amennyiben még mindig van 5 év garis ilyen gépük, én ezt megfinanszíroznám. Fél évtized az elég sok idő, és hacsak nem akarsz gépeket cserélgetni, akkor ez eléggé biztos pont. Hardver van alatta bőven, később bepöccintesz egy SSD-t és éled világod. Vagy nézhetünk valami szintén sok garis üzleti gépet, ami talán még 1 fokkal ínycsiklandóbb, mondjuk ehhez vadászni kell aprót.
Vagy ha tényleg csak nyomkodni kell és nem élvezkedni az anyagokon stb. akkor Fuji A532 is jó, garibővítéssel meg esetleg kis ram és SSD kombóval. Olcsóbban kijössz. Innentől a te pályádA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz gigoloZdS #15528 üzenetére
Ha csere lesz akkor vissza minden
A Lifebook még mindig egy belépő üzleti a többi meg csak konzumer. Az i3-as 135k körül szvsz nagyon finom vétel. Mondjuk a Probook is kisvállalati gép, vagy mi lenne, 150k-tól az is van.
Használtban Ez mondjuk orbitálisan jó vétel. Garantáltan nem fogod cserélni 1-2 év után Az akksi töltős-bajos gép van még meg, ahogy nézem. Le kell gariztatni (de lehet semmi baja, csak a progi lett beállítva hogy eddig töltsön) és kész. Az eddig ajánlott gépeket magasan felülmúlja.
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz AxBattler #15530 üzenetére
Az a sarok csak akkor látszik, ha alulról nézed, és kilóg az asztalról, ami mondjuk nem életszerű; legalábbis én még nem használtam laptopot ilyen pozícióban sőt még a Kámaszutrában sem láttam ilyet.
Viszont új gép......Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Orient84
aktív tag
-
compifan12
csendes tag
válasz Orient84 #15532 üzenetére
a Dell jobb.De az i7 olyan mint egy kazán.Csak a Dellnek jobb a vga-ja.
[ Szerkesztve ]
,assasin's creed 3 jöjjön már!,asrock extreme 4,intel core i5 3570k,sapphire hd 7970,kingston 16gb 1600mhz,seatage 1tb 7200rpm,samsung ssd 830 128gb,zalman z11 plus,chiethef ctg-500
-
McCann
tag
Maximális tiszteletem!
Két laptopot nézegetek, ha összejön a letta, jó lenne megvenni valamelyiket
Játékra (mostani gammák) és videovágásra kellene (Ediussal tolnám, ha nem megy HD-ben, az se nagy baj), csak nem tudom, hogy melyik lenne jobb nekem:
1. Alienware M17 R1
- Core 2 Duo T9400 2,53 Ghz
- 2*4 GB DDR3 1066 Kingston RAM
- Ati Radeon HD 3870*2 Crossfire (1024 MB, 512 bit)
- 2x160 GB Seagate HDD
- Full HD 1920*1200 LCD
plusz rengeteg dolog még, de ez a lényeg, esetleg bővíthető q9100 procira2.Acer Aspire 7740G
- Intel Core i7 620M (2.66 Ghz, 4MB cache)
- ATI Mobility Radeon HD 5650 1GB
- 6 GB RAM
- 640 GB HDD
- 17.3" HD+ LED LCD (16:9) ez nem full HDÁrban nagyjából ugyanott vannak, használt mind a kettő. Dob akkorát az i7, hogy érdemes miatta hagyni a fullHD kijelzőt, a több memóriát és a combos videokártyát?
Előre is köszi!
Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
Tikakukac
titán
válasz AxBattler #15530 üzenetére
2 db volt. az egyik 95%-ig tölt, a másiknak le lett kenve a sarka. Értelmezésem szerint az maradt, amelyik teljesen ép, csak az akksival van valami.
McCann: Mondj árkeretet. Ezek a gépek régi, használt, akkoriban nagy erejű gépek voltak. Fűtenek, hangosak, bajosak. Egy Y580 pölö reggelire bekapja az Alienware-t is.
Ha vállalod a rizikót egy ilyen géphez, akkor én még keresgetnék valami munkaállomás körül.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Pocok256 #15538 üzenetére
Látom a képeket. Tehát szerintem a sérült gép lett befotózva. A másik tök ugyanez, csak nincs leütve a sarka. Lásd az első hsz. alapján is. Csak annak valami akksi baja van. Rá kell kérdezni. De szerintem az eladó erre gondolt, azért is húzta át a második géphez tartozó sort.
-
Orient84
aktív tag
válasz compifan12 #15534 üzenetére
Elég az i5
-
Chaser
legenda
válasz Orient84 #15541 üzenetére
FullHD. 1920x1080 panel. Sokkal jobb betekintési szögekkel és általában jobb színhűséggel mint a standard HD - 1366x768 - panelek.
Akinek kicsi lenne így a betű méret állíthat DPI-t, böngészőket, officet ezer éve lehet zoomolni tetszőlegesen, játéknál se nagy érvágás a HD felbontáson való játék. FHD-HD konverzió nem sok minőségbeli romlást szokott eredményezni. De a nagy betekintési szög és a szebb színek ugyanúgy megmaradnak._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
btudos
nagyúr
válasz Orient84 #15545 üzenetére
Dell Inspiron 7520 i5-tel és Full HD kijelzővel, szerintem az tökéletes lesz
Persze hogy erősebb az i7, de ha nem használod ki a teljesítménytöbbletet, akkor teljesen felesleges, az árából sokkal komolyabb kényelmi faktort jelent a FullHD képernyő.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
WonderCSabo
félisten
Megnéztem a Dell Inspiron 7520-t egy üzletben és sztem nem túl szép a fekete felület és a gagyi ezüst keret együtt. Más színben nem létezik ez a típus?
-
krisztian7
tag
Sziasztok,
használt üzleti gép vásárlásban szeretném a segítségetek kérni. 70-75 ezer Forintért kb. A gép hurcolászva lenne így fontos a kis súly. kijelző elég a 14. Felhasználás pedig csak internetezés, irodai programok mennének rajta, játék egyáltalán nem. Üzemidő minimum 2-3óra.
A gyorsan kinézettek közül csemegéztem:
Lenovo t400
hp 6930
Ti mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Ukrajnai háború
- Gitáros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs