- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Chaser
legenda
"15" körüli notit keresek.A fő kritériumok,matt kijelző,numerikus bill,valamint hdmi kimenet.Van ami egyben tudja a fenti dolgokat?Jelenleg HP 6730b használ az illető,majdnem teljes megelégedettséggel,a num pad,és a hdmi hiányzik csak." Még mindig A530. Ha minél olcsóbb kell akkor P6100-as procival, a T4500 tudását biztos hozza. Az igp-je meg fejlettebb, a gépre meg 3 év gar van és 130k alatt lehet kapni, pár napja 3-4k-val még olcsóbb is volt. Az asusban sztem nem matt a kijelző.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Amit linkeltél pár k-val olcsóbb annál amit én mutattam. De az A530 3 év garis, fujitsunak jó és gyors szervizei vannak, de akár csillogósban is vehetitek ha az kell, AH530 néven. Nem mellesleg nagyon könnyű benne hdd-t cserélni, vagy kitakarítani a portól. Az hogy a cpu 2GHZ-es ne riasszon el, ez core i alapú pentium 32nm-en, a a legkevesebb hogy hozza a T4500 tudását, de sztem el is páholhatja, sokkal fejlettebb utasításkészlete van 3MB cache társaságában. Az intel HD meg sokkal erősebb 3D-ben is mint a 4500MHD. De ti tudjátok.
Genji: Rossz szerviz tapasztalatokról már hallottam, igazából 1-2 MSI gép volt ami úgy összerakottnak tűnt, de mivel azonos áron vannak nála jobb alternatívák különösképpen én nem foglalkoztam vele sose. Sztem leginkább a nevéből próbál megélni laptopok terén is, ha az asus-t nézem aki szintén mindenes az legalább szokott értelmes gépeket kidobálni meg már a szervize is pofásabb itthon mint fél, 1 éve volt.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
veterán
Aktív témák
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest