Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _Smooth

    senior tag

    Sziasztok!

    HTPC topicban ajánlották a Zyxel NSA325v2-t.
    Korábban nem gondolkoztam NAS-on, mert amikkel találkoztam, vagy drágák voltak, vagy kb 1, max 2 lemezt kezeltek.
    Ez most nagyon megtetszett, mert belül eleve 2-t el tudok helyezni, + rá tudok kötni még akár 3-at (ha jól láttam). Így már előnyös, pláne, hogy kb 27k környékén találtam.

    Kicsit visszaolvasgatva, olyan infókat találtam, hogy a 320as kicsit lassabb a 325-höz képest (de feltételezem, ez még a v1 lehetett).
    Egy 320-ast találtam 23e környékén (nem boltból, de állítólag nem 0perces). szerk: közben találtam újat 21-ért! O.O
    Ha jól láttam, akkor ezen nem v3.0 az előlapi USB aljzat. Van egyéb különbség is?

    Vagy van más, amit érdemes lehet szemügyre venni?
    szerk: NSA310s nagyon gyenge? Azon gondolkoztam, ha az egyik 2TB extHDD-t meghagyom a nappaliban lévő HTPC-re kötve (3D filmeket és komolyabb FHD-t úgyis ott nézünk), és csak a sorozatokat, képeket rakom a NAS-ra, akkor elég lehet a 3HDD-s lehetőség is (egy ilyet kb 15-ért adnának). De ha csak szenvedés az élet egy ilyennel (még SD/720p vagy gyengébb 1080p tartalmak esetén is), akkor inkább ráfizetek egy kicsit, minthogy ráfizessek nagyon ;)

    Cél: 2-4 merevlemez tartalmát (nem feltétlenül 24/7-ben - tehát WoL előny) elérhetővé tenni 2 HTPC, egy PC és néhány mobileszköz számára (főként wp, de akár droid is).
    Nem lenne rossz, ha ezek weben keresztül elérhetők lennének a világ más pontjain is - lehetőleg valamilyen privát módon.
    Zajszint kis mértékben szempont. Nem lenne baj, ha nem lenne, de legalábbis a lehető legkisebb mértékben, de igazából a projektornak is lesz hangja, szóval...

    Köszi előre is.

    [ Szerkesztve ]

    # I got bored one day and put everything on a bagel...

Új hozzászólás Aktív témák