- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
justaview
senior tag
Külföldi. Az itthoni megjelenésről azt hiszem old_artist tud nekünk majd infókkal szolgálni, ha majd közel lesz az időpont.
Addig is itt van egy U2412M részletes teszt, amiből kiderül előrelépés-e az új LED-es széria, meg az is, hogy az U2410 megmarad mellette....talán nem véletlenül.
-
Zoli83
tag
Sziasztok!
Találtam még egy alternatívát a leendő monitoromra, amit leginkább, ahogy már írtam fps játékra használnék. Ez az LG W2363D 120 hz-es monitor, aminél még kevésbé látszik az utánhúzás a Benq XL2410T-hez képest, ami az egyik negatívum volt a Benq-nál. Nektek mi a véleményetek erről az LG-ről? Bár amilyen szerencsém van ez is kifutó modell azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
justaview
senior tag
Mielőtt döntesz, azért nézd meg az LG E2370V-BF-et is.
Ez nem kifutó modell.[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
LG W2363D vs. Dell U2311H
Én élességben sok különbséget nem látok. -
El Kebir
őstag
"Te nem látsz különbséget köztük?"
ne az interferencia zavart nézd (az inkább fényképezési hiba), hanem annak a mozgó ábrának az "árnyékát", meg azt, hogy az mennyire éles az ábra mellett.
(amúgy az lg-nél még egy második halvány árnyék is látszik...lehet még rosszabb is, mint a dell, de egy képből nem lehet túl nagy következtetéseket levonni)"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Füleske
addikt
Ez egy animáció fotózva , szóval ez úgymond a "sebesség". (Gaming worst result , tehát a legrosszabb eredmény ) Vagy nem tudom mit értesz "sebesség" alatt. A lényege hogy mozgás közben mekkora a mosódás , szellemkép. Ez alapján én nem látom hogy a 3 ms 120 Hz LG hol jobb a 8ms 60 Hz Dell - nél. ( DVI - s TFT - n nézem pedig)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest