- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor81
senior tag
válasz Vismajor01 #120977 üzenetére
Szia !
Köszönöm, nem. Ez a 21:9 nekem idegen és szerintem nem tudja azt, amit én elvárok. Az én esetemben van kettő alkalmazásom, amik külön full-screen módban mennek, bár még soha nem láttam, de ez egy monitoron véleményem szerint csak ablakozva mehet. Ráadásul kettő gép lenne rájuk kötve, így még azt is tudom, hogy egyik monitoron az egyik, másikon a másik képe jelenik meg. (bár PIP-ben ez a nagyon is mehetne...) Szeretném megszüntetni ezt az ablakok ide-oda húzogatása játékot. Lehet, hogy szebb a nagy homogén képernyő, de én a dedikált dolgok rabja vagyok.
@Blue@X
Dehogy bánom a VA panelt, sőt ! Van egy néhány éves Panasonic LCD-m ilyen panellel és sokszor előnyösebbnek látom, mint az IPS-t. (pl számomra a VA színei szebbek, természetesebbek) A Dell S3221QS ívelt. Sajnos Ezzel is úgy vagyok, mint a 21:9-el, nem ismerem és valamiért nem tartom ideális megoldásnak.Üdv.: V.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Excel topic
- MIUI / HyperOS topik
- Autós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest