Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

válasz upszilon #806 üzenetére

Mármint mit írtál le ide ? Hogy nem működik a HP Laserjet 1000W Win7 alatt ?
    De ezt nem most vettük, hanem 2002 decemberében, azaz több mint 7 éves már. Akkor egyébként emlékeim szerint 60e Ft körül volt.

Szerintem félreértettél, mert korábban írtam, hogy keresnék olyan duplexes nyomtatót használtan, ami Win7 kompatibilis.
    De mivel mégiscsak sikerült működésre bírni ezt a régi HP-t Win7 alatt - ettől a "lapkifogyás megjelenítése és folytatás" megjelenítési hibájától eltekintve (részletesebben a #798-ban); de ez tulajdonképpen csak kényelmi probléma.
    Így mégsem kell másik, és csak emiatt a kis probléma miatt biztosan nem vennénk.
    A duplex persze továbbra is jól jöhetne, de annyira az sem fontos, eddig is kibírtuk nélküle - és pénz meg nincs rá annyira.

Viszont ha meg tudom oldani a problémát (persze nem szoftveresen, ezért ez kvázi csak "tüneti kezelés", de a végeredmény szempontjából majdnem mindegy) egy kis elektronikai moddolással, amihez értek; akkor miért ne ?!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák