Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklósbácsi

    csendes tag

    Windy régebben feltett egy finn nyelvű, légkondikkal, hőszivattyúkkal foglalkozó anyagot. Ebben egy rész a split klímák jegesedésével foglalkozik. Mivel a finn nyelv ismerete nálunk ritka, én is csak próbálkoztam a Google fordítóval. Ha jól értelmezem a meglehetősen zötyögős fordítást, a kültéri egység jégtelenítésére többek között javasolja a nem túl forró vízzel történő leöntést, öntözést. A vésőről, csavarhúzóról, kalapács használatáról feltétlenül lebeszéli a derék finn tulajdonosokat. A fordító a következőket írta ki :

    "-A legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megemészteni a kültéri egység a csatorna a jégre forró (nem forrázás forró) víz. Ez az intézkedés marad eltávolítjuk a felületekről anélkül, hogy károsítaná a kültéri egység bármilyen módon. Fontos, hogy a jég kiveszik a dobogó a véső, csavarhúzó vagy hasonló eszköz. Éles fegyver.

    A kültéri egység nem tervezték, hogy ellenálljon az éles ütés és durva rezgéseket."

    A honlapjuk " Gyakran ismételt kérdések " oldaláról van mindez, ahol megkérdezik, hogy a fagyás miatt van-e ok aggodalomra:

    https://www.scanoffice.fi/palvelut/usein-kysytyt-kysymykset/

    Abban a hideg országban már nagy gyakorlatuk lehet az ilyen problémák kezelésében. Érdekes lenne meghallgatni Windy véleményét erről.

Új hozzászólás Aktív témák