Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz TeeJay #14997 üzenetére

    mi a véleményed róla?
    tudsz írni valami tapasztalatot, bár gondolom mást nem tudtál kipróbálni

    eddig tetszik. a hűtést csak teszt jelleggel próbáltam ki fűteni már fűtöttünk vele, nagyon gyorsan felfűti a szobát lopakodó üzemmódban is, 15 perc alatt emel egy fokot 20-21-ről 21-22-re, aztán még kb. 15 perc még egy fok. ez alsó ventiállásban és komfort fokozatban értendő, tehát ennél csak jobban tud fűteni. komolyan elgondolkodtam a tartósan fűtésre bevetésen a konvektor mellé.

    az alap üzemmódból hiányolok még egy finomabb venti-állást de a komfort és az éjszakai üzemmód kárpótol, itt már csak a teljesítménytől függ a hang. ha épp magasabb hűtés/fűtésre kapcsol az inverter akkor hallod hogy működik, de annál nem több, sem nem hangos sem nem zavaró, ha már csak rásegít/tart akkor gyakorlatilag majdnem teljesen hangtalan.

    a hűtést még nem próbáltuk ki, meg a tartós használattal még jöhetnek elő egyéb tapasztalatok, eddig jó véleményem van róla. egyszer volt tartós (fűtés) üzemben, hogy éreztem némi búgást a csövek felől (itt van közvetlenül a fülem mellett amikor a gépnél ülök) ami egy idő után elhallgatott, gondolom a kültéri mókolt valamit. kinyitottam az ablakot, a kültérinek nem volt különösebb hangja, tehát a csövekben közlekedhetett valami nagyobb amplitúdóval vagy a keringéssel volt kapcsolatban, nem "hangoskodott" a kültéri maga (ez nálam kiemelt szempont volt a szomszédok miatt), remélem továbbra is csendes lesz.

    irányítója mit tud?

    arc470a1 az irányítója, ez alapján már találsz róla infókat szerintem. alap dolgokat tud, on/off, powerful mód (full kakaó max. 20 percre) mode (hűtés, fűtés, venti, szárítás, automata), econo (lapos teljesítménygörbe on/off), temp, fan (5 lépésben azt hiszem, plusz éjszakai mód és automata), swing, comfort mód (lapát szélső állásba venti moderált módban), és az időzító három gombja. tud alap hibakód kijelzést is (ne legyen rá szükség).

    engem csak az érdekel hogy az FTX35K vs. FTX35KMV vs. FTX35J3 miben különbözik

    erre inkább nem írnék semmit, sokat nyomoztam, még a daikin magyarország műszaki felelősével is elbeszélgettem telefonon, maradjunk annyiban, hogy nem jutottam megnyugtatóan egyhangú eredményre. ha windyt megkérdezed lehet többet tud mondani személyesen, én az általa adott infók alapján (ami egyébként a leginkább egyértelmű volt az összes, és amúgy hivatalos forrás közül) megállapítottam hogy nekem a kmv kell a kínálatból és itt lezártam. a daikin kódolása katasztrófa.

    illetve melyik tud ezek közül jobbra balra is fújni nem csak le és felfelé mozgatja a lapátot?

    kézzel állíthatod x lépésben (x>=5) a horizontális terelést, a vertikális természetesen motoros. nekünk a sarokban van, tökéletesen megfelel a maximális oldalirányba állított (kb. 45 fok lehet) horizontális lapát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák