Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• albert8

veterán

válasz Cathfaern #21983 üzenetére

Elég hosszú lesz, de ha gondolod egy harisnyázott hosszabbitó sosem árt és még esztétikusabb is lesz Itt találsz minden félét[link] :)

Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/

• jookomak

őstag

Úgy tudom elég hosszúak a kábelei, de ha mégsem, akkor 24 pin hosszabbító kell. Pl. innen: [link], és ez egy pontos típus: [link]

Megírtam, mire rájöttem, hogy a 8 pin-es szokott rövid lenni alsótáposok esetén. A fő 24 pin elér. Természetesen ilyen is van: [link]

törölt tag

A Silent Pro 600-nak 56 centis a 4(8) pines kábele, alig rövidebb mint az én CTG500-asomnak, szerintem odaér, de alaplapi kivágás nincs, ez eddig az egyetlen hibája a Fractal 3000-nek:) Ezért jelenleg még én is oldalt húztam el, bár még át fogom szerelni, hogy besurranjon az alaplap alatt, csak még nem volt időm rá. Azt nem tudom harisnyázott befér-e, a CTG-é tuti befog, mert az nem harisnyázott. :)

A ház az irdatlan jó, amit tényleg legjobban szeretek benne, hogy állat halk, a 3 gyári venti lehalkítva szinte hangtalan, rezonancia NUKU. Ha két kézzel megfoom oldalt, szinte semmi rezonanciát nem érzek. A TT, Sharkoon és Aerocool házak berregtek mint állat. Ez silence.

Nagyon bejövős nekem a felső pwr gomb, a kék pwr led, ami oldalról nem erős, felülről mondjuk vakítana:) ... és a 4 db USB, ami nekem jó, mert elég sok pen drive és egyéb van használatban minden nap. Ráadásul oldalvást vannak az usb csatik egymásnak, nem a szélével, így bármekkora usb kötyüt bele lehet dugni. A QS-202 -nél egymás mellett volt és volt amilyen usb-t nem tudtam egymás mellé tenni, mert feszült.

A pwr gomb is elég nagy, kézre van, nem kel keresgélni bekapcsoláskor mint a QS-202-ön pl. Jó a HDD kis piros LED is, a ház tetején van szintén, bármikor lenézek, látom hogy töltöget. A 3,5 -ös jack is jobb így, ha akarom elfordítom balra és nem akadályozza a DVD tálca nyílását.

A ház letisztult, megszerettem, elöl marcona mesh rácsok. Nem érzékeny ujjlenyomatra, finom smirglis a külseje, meg a belseje is. Jól és könnyen lehet benne szerelni, amikor benne vannak a cuccok, érzed hogy ez egy robusztus ház. A HDD bay-ek kiválóak. A középső elforgatható 90 fokkal, úgy teszed be ahogy akarod, ki is veheted.

A 3 ventis hátlapi potméteres szabályzó jó hogy van, segít halkítani a gépet. Szóval rosszat nem tudok az alaplapi 4 pines kivágáson kívül mondani. Igazából épp azon gondolkodom, hogy ezt a házat nem is adom el, majd másképp fogom folytatni a ház teszteléseimet, mert ez annyira jó:)

(Egyébként is talonban van a QS-202 és az MS-I anyag is, ezek meg fognak jelenni majd ünnepek előtt, alatt) + a Fractal 3000 is ugye. :R ;)

Új hozzászólás Aktív témák