Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Deer76

    aktív tag

    A CM Silencio 352-ról némi tapasztalat:
    1. A kábel menedzsment nem túl jó, a 24 PIN-es tápkábelt nem is tudtam kivezetni, mert nem tudtam a ház oldalát feltenni.
    2. A felső HDD hely alá lehet(ne) tenni SSD-t. Ez nekem nem sikerült, mert a lyukak nem pontos kialakítása miatt nem tudom odacsavarozni.
    3. A HDD alsó keretet muszáj kivenni ahhoz, hogy betehessünk merevlemezt (ezt csavarozás nélkül már a Zalman Z3 házban is megoldották), végül ennek a tetején lévő 2,5" tartóba tettem az SSD-t. Ami jó, hogy kis trükközéssel meg ügyességgel a keret és a ház közé gumialátéteket tehetünk a hozzáadott speciális csavarokkal. Ekkor oldalt nem tudjuk a házhoz erősíteni a keretet, de így is stabil marad és nem rezonáltatja be a házat, ha egyáltalán olyan a merevlemez.
    3. Az ajtó becsukása után halhatóan halkabb a benn lévő ventilátorok által keltett zaj, de azért nem lesz annyira csöndes, igaz ez a konfig, ami belement, amúgy is csak hárommal operál, a processzor- meg két házhűtővel és nem egy hangos valami.
    4. Kívülről elég jól néz ki, ezt eltalálták szerintem.
    5. A csavarok, gondolom a fekete festésük miatt először nehezebben járnak, de aztán bejáratódnak. Jó a házhoz kapott sok kézzel tekerhető csavar.
    6. Azt nem tudom, hogy kelleni-e fog bele plusz ventilátor, én az elöl lévőt fentebb tettem, de a konfig amúgy sem termel sok hőt. Lehet elég lesz a kettő, aki akar tehet még előre még egyet, meg felülre is egyet.
    7. A ház talpain van gumi, ez jó dolog, nem olyan kopogós műanyag az alja, mint a Zalman Z3 esetében.
    8. Táp alatti szűrő is jobb, könnyen kihúzható és tisztítható, nem úgy, mint a Zalmané.

    [ Szerkesztve ]

    A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.

Új hozzászólás Aktív témák