Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #98593280

    törölt tag

    válasz AxBattler #46009 üzenetére

    A ZALMAN Z5 és főleg a Z9 14eFt-ért jobban megéri szerintem.

    Legfőbb gondom a Neos-al kapcsolatban a menedzsment hiánya, a 185 mm szélesség sajnos ennyit tud...

    Az valóban szép dolog, hogy különféle szín variációkban megvehető majd a Neos, ezenkívül a 90 fokos HDD/SSD blokk is jó kezdeményezés ebben az árkategóriában, de összességében még kevés a Zalman duóhoz képest.

    A ház stabilitása pedig még kérdéses, nem beszélve a hűtésről, mely szerintem gyenge lesz, mivel hogy felül nem hogy ventihely, de rács sincs. Gyárilag egyébként 1 db hátsó ventivel fogják forgalmazni. A plexis drágább verzióban lesz gyárilag 2 db venti ha jól tudom. Abban viszont 155-re csökken a cpu borda nagyság.

    A Merc Alpha-t pedig nem igazán kell leváltani, menedzsment nélkül egy nagyon jó kis ház, kiváló hűtéssel. Én már többször szereltem, korrekt kuckó. Az pedig hogy kinek mitől megy el az életkedve, ízlés kérdése, ahogy azt már említettem párszor...

    Én továbbra is azt érzem, hogy a Bitfenix a NEOS-al ismételten a design-ra gyúrt rá, miközben a beltartalom egy fikarcnyit sem fejlődött. Fröccsöntöttek egy új előlapot, elővettek pár doboz új festéket, szórópisztolyt és ennyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák