- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wandamme88
csendes tag
Igazad van. Azóta már felülbíráltam a terveimet. Most egy Aerocool Acryclear-t néztem ki. Erről valaki valami véleményt?! mistral.hu-n találtam egyet 12k-ért. Létezik hogy ez ennyibe kerül? Máshol nem találtam semmi árat ezzel a házzal kapcsolatban.
Minden ember tatumatLAN!
-
cOxeR
Ármester
Erről vélemény?
Foxconn 3GTPS-841 Midi ATX ház 420W, 12cm, extra-halk táppal, ATX midi ház, fekete/ezüst kivitelben. 4*5.25'', 2*3.5'', 2*3.5'' belső. USB 2.0, audió front kivezetés, 80mm-es beépített ventilátor,hővezető cső, 420W-os, extra halk tápegységgel, csavarmentes szerelhetőség, tápról is esetleg, nem tudom milyen táp van ezekben. Megbízható?
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
válasz Wandamme88 #1702 üzenetére
Ha tetszik vedd meg, bár nem vmi tágas, a táp szvsz rá fog lógni az laplapra; szellőztetése - így ránézésre - nem annyira bonyolult.
cOxeR: volt szó Foxxcon házakról ebben a topicban, panaszkodtak a szerelehtőségre, mivel az alaplap tartó pöckök nem jó helyen voltak, azt viszont nem tudom, h erre a lapra igaz-e. Ha a Foxxconn táp van benne, akkor megbízható, mivel - ha jól emlékszem - FSP beles táp.
[Szerkesztve]"Ép hardverben ép szoftver..."
-
aswyx
csendes tag
válasz Blackhole13 #1692 üzenetére
Úgy érted, darabját?
[Szerkesztve]Én vezettem, azt mondd meg, én vezettem?!?
-
bnss
veterán
válasz Balázs_a_laz #1705 üzenetére
A 10e Ft-os költségbe a Mercury, Deer, Codegen fér bele, én ezekből egyet sem vennék meg...
12-13k környékén:
- ENERMAX CS-3030B Pandora
- COOLERMASTER RC-731-SSN1 Praetorian 731
15k-tól felfele aranyos kis házak:
- COOLERMASTER CAV-T03-UW SILVER Cavalier 3
- ENERMAX CS-3050 Chakra (kedvencem )
- ANTEC NSK 6000
És így tovább. Mire használod a konfigod, mivel ez meghatározza a leendőbeli házad a hűtés szempontjából!
cOxeR: ha tényleg kijavították, akkor semmi akadálya a megvételének!
[Szerkesztve]"Ép hardverben ép szoftver..."
-
bnss
veterán
válasz Balázs_a_laz #1710 üzenetére
Aerocool is jó választás, viszont a csendesség nem feltétlenül egyenlő a passzív hűtéssel!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Blackhole13
senior tag
válasz Balázs_a_laz #1712 üzenetére
Hátha csak az a baj akkor fogod pl a vinyót és biztos adtak az alaplapodhoz olyan szivacs szerűséget amire rátették , nah felfordítod a vinyót azt aláteszed és máris nem fog rezolnánli.
V amit mégeccerűbb hungarocellel csillapítod a rezgést , igaz nem mutat olyan jól /Főleg egy aerocool házban.../ -
bnss
veterán
válasz Balázs_a_laz #1712 üzenetére
Rezgészcsillapító ''anyag'', inkább baknak nevezném, vagy egyszerű gumibelsőből készített alátét!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Balázs_a_laz
aktív tag
Aerocool Aeroengine JR ház lesz,eldöntöttem.
A rezonációt azt hiszem o gyúrúkkel fogom megoldani.
Ha kész a teljesen passzív számítógép,linkelek be képeket.
Köszönöm a segítséget.
Üdv! -
Balázs_a_laz
aktív tag
Esetleg még a Casetek 1099 2B ház jöhet szóba,mert az 558 mm mély.
A boltban eldöntöm.
Köszönöm!!! -
D.Zolika
csendes tag
Sziasztok.
Ilyen típusú házat keresek.
Chieftec DA-01BD4 NAGY 420W
[link] -
Csapi007
veterán
Hello
Mivel nem találtam Magyarországon sehol Antec Nine Hundred házat (ha tud valaki, szóljon) ezért e két ház közt vacilálok:
- AeroCool Masstige-A
- Raidmax Smilodon
A Smilodon-t nem a szerelhetősége hanem a kinézete miatt választanám csak az ára elég húzós. Az AeroCoolnek viszont felül is ventije de állatira porosodik.
Ti melyiket ajánljátok?"Csak úgy mondom"
-
!Overdose!
őstag
válasz D.Zolika #1717 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a kép csak illusztráció!
Valójában nem úgy néz ki, ajánlom a weblapjukat: [link]
Egyébként meg jobban járnál egy újabb házzal, mert az igaz, hogy a Dragon a valaha gyártott egyik legszebb ház, de az újak már sokkal jobban szerelhetőek!Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
savanyúcukor
csendes tag
help!
milyen hazat ehhez a konfighoz:
alaplap: asus p5n32-e sli
gfx: nvidia quadro fx 1500
tap: enermax liberty 500
hdd1: 1db wd raptor 5,25 -os zalmann heat pipe hutovel
hdd2: wd 500gb
hdd3. wd 500gb
hutes: zalman reserator 1 v2
plusz vmi plextor dvd mondjuk
mondjuk nemtom meg hogy a 2db 500 hdd mivel-hogyan lesz hutve
na ehhez kellene vmi haziko
semmi cicoma, akarmi disco gombok, asztal alatt lesz valoszinu
pizzz nemszamit................ igy mulat egy magyar......eh
[Szerkesztve] -
!Overdose!
őstag
válasz savanyúcukor #1721 üzenetére
Egy ilyen komoly konfig megérdemelne valami szép, nagy , masszív házikót!
Szerintem ezek közül válassz ízlésednek megfelelően: Bravo, Uni CX, BX
Nagyon jól szerelhetőek (főleg neked fontos a sok HDD miatt), elegánsak, semmi cicoma és nem drágák 15-20k körül vannak! [link]Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
savanyúcukor
csendes tag
válasz !Overdose! #1722 üzenetére
kosz ajanlast, de nem jon be a cucc az elforgatott HDD keretek miatt
van egy par Dragon hazam is, de azokkal is meggyult mar a bajom a HDD keretek miatt, igaz az mas tema, de pl. ha azokba ertelmesebb CPU hutest rax mindjart szetheted szet az egeszet ha hozza akarsz ferni, de mind1 is
erre esett a valasztasom:
CoolerMaster Stacker STC-T01-UWK
[link] -
Teszla_
senior tag
válasz savanyúcukor #1723 üzenetére
Nagyon jó választás
Ajánlani is akartam, csak féltem, hogy megköveznek, mert mindig mindenkinek ezt ajánlanám Hát na, nekem eszméletlenül bejött
Mod: A vinyók hűtésével ebben a házban nem lesz gond az tuti. Nekem a mostani napokban 18-30 fok között voltak a vinyók A hűtésüket pedig az alapból adott 12cm-es ventire bíztam.
[Szerkesztve] -
!Overdose!
őstag
válasz savanyúcukor #1723 üzenetére
Ezek már teljesen mások, de hagyjuk!
Akinek van pénze a CM-re, az csak vegye!Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
savanyúcukor
csendes tag
válasz !Overdose! #1725 üzenetére
-
troland26
őstag
válasz savanyúcukor #1726 üzenetére
nekem mostanában nagyon bejönnek a fekvő házak amiknek ilyen frankó szálcsiszolt alu elejük van , csak az a baj hogy nagyon drágák pl: silverstone
kinek van valami jó tippje számomra mit érdemes szereznem? -
aswyx
csendes tag
válasz Blackhole13 #1709 üzenetére
És akkor az én házam elején mi lenne? Max egyet tudnék átadni, de még azzal is egyéb terveim vannak. Persze 4000/db-ért átgondoltam volna kicsit
Én vezettem, azt mondd meg, én vezettem?!?
-
aswyx
csendes tag
válasz Csapi007 #1719 üzenetére
Az AeroCool Masstige-A-nak nincs felül ventije.
Ha jól látom (jól látom?), az antec nine hundred és a raidmax smilodon is ugyanolyan, elöl sűrű fémrács, mögötte venti felépítésű, mint a masstige -> kívül porosodik, cserébe belül nem.
A smilodon és a masstige közül: a külső ízlés kérdése, nekem mindkettő tetszik, a szellőzés mindkettőben jó (bár én a masstige 4x12cm ventijeit jobban preferálom, cserébe csak kettőt adnak a házhoz, míg a smilodonhoz 1x12cm + 3x8cm-t adnak a 6-ból), innen a szerelhetőség (illetve számodra a külső) billenti a mérleget a smilodon felé - hogy ez neked megér-e 8-10 ezret, azt neked kell tudni.Én vezettem, azt mondd meg, én vezettem?!?
-
aswyx
csendes tag
válasz Blackhole13 #1730 üzenetére
Óóóó, tényleg, erre nem is gondoltam.. Dehát akkor itt a megoldás, vegyél legalább egyet Egyébként köszönöm, megvagyok a saját előlapjaimmal
Én vezettem, azt mondd meg, én vezettem?!?
-
AYEL
tag
Sziasztok! Visszaolvastam jó pár oldalt, okosodtam is valamennyit, de ezzel együtt kérném véleményeteket egy új ház kiválasztásához.
Egy P. Core 2 procis rendszert építek: 2 HDD, 2 optikai megh, semmi extra...
Ehhez keresek házat max 18-20K-ig (az se baj, ha 15-ig).
Főbb szempontok:
- legalább 400W
- CSENDES LEGYEN!
- előlapi audio, USB kivezetés (minél magasabban)
- ha valami kis kékség van (venti, esetleg LCD) az tetszik, de nem a leglényegesebb
Olvastam itt a Foxconn 3GTPS-841-ről, megtaláltam vagy 3-4 forgalmazónál, de kép hozzá sehol nincs! Van esetleg ehhez jó linketek?
Előre is kösz a válaszokat!Smith & Wesson M&P45 - Black - Thumb Safety
-
nokia3650365
aktív tag
Sziasztok az Aerocool Aeroengine Jr házamat megvenné a haver és kéne nekem valami jó kis olcsó ház aminek jó hűtése is van és csendes.Létezik 12k-ig valami vagy jó az aerocool?
-
kiSSrac
tag
válasz Teszla_ #1724 üzenetére
Nekem is ez a ház van és tényleg bejött nekem is...
mint már régebben írtam is, egyetlen gondom van vele, a súlya
Mivel azonban nem sűrűn járok LAN partira ezért nem gond
Savanyúcukor: nekem még 43-ért hozták, igaz, az már lassan két éve lesz
az én vinyóim is most 7 óra használat után 30-33 fokosak, az alap 12-es ventivel... -
bnss
veterán
Üdv!
Nem siekrült még eldöntenem, hogy melyik házikót vegyem meg, a jelöltek:
- Enermax Chakra
- Cooler Master Cavalier 3
örülnék, ha kapnék néhny tapasztalt júzertől választ!"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Csapi007
veterán
Hello
Mivel nem találtam Magyarországon sehol Antec Nine Hundred házat (ha tud valaki, szóljon) ezért e két ház közt vacilálok:
- AeroCool Masstige-A
- Raidmax Smilodon
A Smilodon-t nem a szerelhetősége hanem a kinézete miatt választanám csak az ára elég húzós. Az AeroCoolnek viszont felül is ventije de állatira porosodik.
Ti melyiket ajánljátok?"Csak úgy mondom"
-
TSanya
aktív tag
Hello !
A Chieftec CX LCX03BBAWOP házról van valakinek tapasztalata?
Jól látom a vinyókat oldaról beszerelt ventik hűtik ebben a házban?
Illetve tud-e valaki másik hasonló mélységű /és árú/ házat ajánlani?
Üdv: S -
Zoza24
senior tag
erről a házról mi a véleményetek?
[link]Forza Italy!
-
AYEL
tag
Esetleg valaki tudna segíteni? #2
Egy P. Core 2 procis rendszert építek: 2 HDD, 2 optikai megh, semmi extra...
Ehhez keresek házat max 18-20K-ig (az se baj, ha 15-ig).
Főbb szempontok:
- legalább 400W
- CSENDES LEGYEN!
- előlapi audio, USB kivezetés (minél magasabban)
- ha valami kis kékség van (venti, esetleg LCD) az tetszik, de nem a leglényegesebb
Olvastam itt a Foxconn 3GTPS-841-ről, megtaláltam vagy 3-4 forgalmazónál, de kép hozzá sehol nincs! Van esetleg ehhez jó linketek?
Előre is kösz a válaszokat!Smith & Wesson M&P45 - Black - Thumb Safety
-
kosian1
csendes tag
Üdv.
Most szeretnék új házat venni. A konfigom nem egy nagy szám, de a hútést sajnos nagyon igényli. Mindenképp olyan házat szeretnék amiben van néhány ventillátor, lehetőleg az oldalában is, hogy a lapot is fújja. Az ár nem mindegy, szóval minél olcsóbbat karesek. Ha tudnátok nekem segíteni vagy ajánlani néhányat annak nagyon örülnék. Köszi. -
kosian1
csendes tag
válasz Szólista #1745 üzenetére
Hű ezek nagyon jók. Vajon mennyibe kerülnek? Nagyon nem akarok elszállni az árat illetően. Ha valami csúcs konfigom lenne akkor csúcs házat vennék, de nincs és csak muszályból veszek mert nem akartam a gépre költeni, de a mostani házamnak ultrafos a hűtése és tele van általam kókányolt megoldásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest