- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Hát igen, de ha van ötletetek, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy
1. beadjam a lapom az ipon szervízvbe
2. de melette a gépem is használni tudjam
3. és ne kelljen 1 hónapot várnom a szervízreakkor javítás után el tudnám adni a lapot, és akkor vennék egy mATX-es lapot amivel már bővülhetnek a lehetőségeim. üdv
-
smiti
veterán
válasz LackoMester #15598 üzenetére
Majdnem akkora is belefér mint maga a gépház. Ezen a képen egy MSI GTX560 OC van és mint látod elveszik a házban.
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #15598 üzenetére
Hali
simán belefér a 6970 ha erre gondolsz
De még egy 33 cm -es karit is bele lehet operálni ha kiveszed a vinyótartótFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
panderson
tag
Sziasztok!
Szemezek nagyon a Revoltec Sixty 3 házzal. Azt nem értem, hogy ha arányában ennyire jó (rezgéselnyelő talpak + hdd felfogatók) akkor miért nem veszik? Apróhirdetésekben sem láttam még eladósorban.
Másik kérdésem / aggodalmam: a sok nyitott felület miatt (amiért megtetszett) nem lesz rosszabb a léghűtés? A mostani házamban so-so van kicsike légáram, de a Sixty 3-ban a táp ugye nem nehezíti a Freezer 7 pro munkáját és gondoltam megfordítom, hogy felfelé fújja a levegőt (ami ugye amúgy is felfelé száll) így pár fokkal jobban kellene hűtenie, ugye?
Előre is köszönöm!
panderson -
Viper26
nagyúr
Üdv!
Kívül/belül fekete, alsótápos (porvédős), ATX-es házat keresek, maximum 25K-ig.
Ilyen feltételek mellett kb mennyiből lehet válogatni?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Kickass
őstag
válasz Olomlovag #15571 üzenetére
Cooler Master Gladiator 600? Azt hiszem minden kitetelnek megfelel, nagyon jo kis haz
bar esata ezen sincsde a Thermaltake-nel es az Elite szerianal is jobb, szvsz.szerk.: pontosabban hulye vagok mert e-sata is van rajta, sajat hazamat nem ismerem lol
[ Szerkesztve ]
-
zed1983
őstag
Jujj de durva [link]
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
nexus6
aktív tag
hello!
szeretnék szépen lassan összeszedni egy kis gépet, elsőkörben venném meg a házat. elsősorban micro Atx-ben gondolkodom. Amik eddig tetszenek (ár és küllem) sorrendben:
foxconn tlm566 (350 w táppal, 2 év garancia)
coolermaster 342 (3 év garancia)
gigabyte gz-m1 és m2 (1 év garancia)
persze tetszik a silverstone tj08 is, de sajnos az elég húzós.
érdemes venni a foxconn-t táppal, vagy jobb egy cooler + külön táp?
A kérdésem az is lenne, hogy egy sandy i3-2100, microatx alaplappal, 5770 videokártyával elférnek szellősen valamelyik házban? Illetve a hűtés és táp milyen lehetne a legkedvezőbb?
thxEzért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
-
foxboro
tag
Sziasztok!
A LIAN LI PC-9F -ről van valakinek tapasztalata???
A PC-8F -ről nagyon jókat írtak, remélem a PC-9F is hasonlóan jó....
Szemezek vele, minőséginek tűnik, az ára azért húzós
Várom válaszotok!
Üdv4 -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Új számítógépemhez egy Coolermaster Gladiator RC 600 házat néztem ki, főképpen a tágassága miatt. Erről a házról mik a tapasztalaitok? A régi gépemből át lenne rakva a kb . fél éves Chieftec 450GPS-A táp. Ennek a kábelei eléggé hosszúak a számítógépházhoz? Előre is köszi a választ. Üdv
-
albert8
veterán
válasz Tappancs2001 #15622 üzenetére
Elég lesz szerintem
hameg nem akkor veszel hosszabitót
De még ajánlanám a CM 370-et vagy a 430-astFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Jim-Y
veterán
válasz albert8 #15623 üzenetére
Azért a 430-cal vigyázni kell, mert nekem CTG450-es tápom 4pinese nehezen ért el a giga lapom cpu csatijához Főleg ha valaki abban gondolkodik, hogy a tálca alatt húzza át a kábelt akkor ilyen szempontból a 430 és a CTG nem egy nyerő párosítás. Asszem a GPS szériának hosszabbak a kábelei, ha jól emlékszem akkor a 450-es GPS-nek 50cm-es a 4pines kábele ez elég hosszú a 430-nak is, meg nyilván a gladiátornak is
-
Bakitm
tag
válasz Tappancs2001 #15622 üzenetére
A ház tényleg eléggé tágas és az ára is kedvező. Én a 4-pinest az enyémben az alaplap körül vezetem el, igaz nekem corsair cx600-as tápom van, de elért oda sőt talán még így volt a legjobb megoldás mert annyi kábelt raktam a tálca mögé, hogy úgy nem ért volna fel a helyére(asus p7p55d-e lx laphoz). Ha van egy 50 centis a 4 pines, akkor az még akkor is elér a megfelelő helyre ha az a lap tetején van, azonban arra figyelj, hogy ha tényleg felül van a 4 pines cpu tápfoglalat akor a házhoz járó felső 14-es ventinél kicsit szűk lesz a hely vagyis a 14-es ventit ott csak csavarra szabad rögzíteni, gumirögzítővel nem mert akkor nem tudod normálisan beleilleszteni a foglalatba a kábelt. ha érdekel a profilomban láthatsz pár képet, bár nem tudom mennyire lehet az ilyeneket leszűrni belőlük.
-
Tappancs2001
senior tag
válasz Bakitm #15625 üzenetére
Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a házakkal kapcsolatos válaszokat. Hosszas nézelődés után arra jutottam, hogy egy Coolermaster Centurion 5 II házat vennék (e-sata és firewire csatlakozó, stb.), amibe egy meglévő ASUS GTS450 Direct CU TOP videokarit szeretnék beszerelni, aminek a hossza a végére szerelt műanyag bordától az elejéig mérve 245 mm. Ezt bele lehet szerelni a házban található 270 mm méretű vga helyre, vagy nagyon necces a dolog? (plusz hely a kábeleknek?). Valamelyikőtök egyébként használ ilyen házat? Minden infót szívesen veszek. Köszönöm előre is a válaszokat. Üdv
-
albert8
veterán
Ezért irtam oda hogy akkor vesz hosszabitót
mert gondoltam ezért csak nem vesz új tápotTappancs:be fog férni mert egy 280-as gtx is belefér
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
foxboro
tag
válasz zed1983 #15620 üzenetére
Szia!
Köszi! Igen a Lian Li tényleg minőségi házakat gyárt, de nyilván vannak kevésbé jól sikerültek is közöttük, mint minden más márkánál is....
Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy a PF8 és a PF9 között mi a különbség
Egyébként a két típus nagyon hasonló a felépítésüket tekintve.Üdv!
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok
Már lassan egy hónapja megvan a cooler master elite 430-as házam és nemrégen vettem bele egy arctic cooling frezer 13 -as procihűtőt. Nagyon jó a ház szellős és nagy
Már csak egy hd 6850 hiányzik de 2 hét és szaggatni fogja a gép a virtuális aszfaltot
Napok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
zed1983
őstag
válasz Speed® #15621 üzenetére
Szia. nekem mondjuk v351-em volt de azzal a típussal nem volt problémám, rezonanciát nem észleltem, mondjuk a csavaros oldallap nekem sem tetszett először, de később hozzászoktam az oldallapok leszedéséhez
szerk: rezonancia talán akkor fordulhatott elő ha egy picit pontatlanul csavaroztam vissza...
[ Szerkesztve ]
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
kyle23
tag
Sziasztok!
Kellene egy jó ház az új gépnek. Fontos lenne a jó szellőzés, kábelek elrejtése és elférjen benne minden kényelmesen. a keret olyan 15-25000 között. Proci 2500K lesz a VGA még nincs eldöntve. -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Coolermaster Centurion 5 II ház rendelkezik-e reset gombbal, és ha nem, akkor mit lehet csinálni, ha lefagy, vagy kékhalálozik a gép? A bekapcsoló gomb pár másodpercig tartó nyomva tartását erre találtak ki?
-
Jim-Y
veterán
válasz kyle23 #15631 üzenetére
Szia, ebbe a keretbe sok minden belefér, néhány példa:
CoolerMaster:
HAF 912+
CM RC-690 II Advanced
Lian-Li:
A05N black bár ez kisebb ház, de fogad ATX-es lapokat, és a CPU cooler is belefér
Sharkoon:
T9 value
Rebel 12 Economy
Xigmatec:
Utgard Midi Tower
LanCool:
K58
K62
Antec:
Three Hundred
Revoltec:
Seventy2Most így hipp-hopp ennyi jutott eszembe üdv
[ Szerkesztve ]
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Tappancs2001 #15633 üzenetére
A bekapcs gomb hosszú nyomvatartása a kényszerített kikapcsolásra való.
mp
[ Szerkesztve ]
-
Lori82
senior tag
Sziasztok.Házra nem szeretnék túl sok pénzt áldozni.Tudtok mondani nekem valami jó kis házat 8-10 k értékben?
-
kiiso
tag
-
szefezsiro
csendes tag
Sziasztok.
NZXT Phantom házat néztem ki magamnak. Valaki megtudná mondani, hogy inkább csöndes e, vagy hangos ez a ház?
Köszi.
-
Jim-Y
veterán
-
hajtömeg
aktív tag
válasz molnarpeter #15644 üzenetére
A másiknál is el lehet vezetni a "fal mögött" a kábeleket
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Mik mostanában a top házak?
Én kinéztem egyet a Corsair 600T-t, de nem tudom ez mennyire számít jónak. -
Kal-El
senior tag
Nekem is jónak tűnik, csak valahol olvastam, hogy a szellőzése nem túl jó:
"Egy review szerint a ventillátorok által keltett negatív légnyomás és a felső légkavaró rossz elhelyezése miatt (túl korán távozik a hideg levegő, nem éri el a VGA-t) a hűtés a házban nehezen (modding útján vagy 120 mm-es fan-ek beiktatásával) oldható meg."Lehet inkább egy Antec, vagy CM házat kéne nézni. Vagy muszáj + ventilátort beszerelni a Corsairba.
-
veresp
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy Cooler Master Centurion 5 II házat és egy Scythe ninja 3 proci hűtőt.
Tudja valaki hogy belefér-e normálisan a hűtő ebben a házba?
A hűtő a gyári adatok alapján 160mm magas.
A ház pedig 202mm széles.
Viszont azt nem lehet tudni, hogy mennyi a ház belső szélessége, illetve hogy alaplapra szerelve ténylegesen mennyi helyet foglal a hűtő.Valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest