- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lamellus
tag
válasz Tothgera30 #10698 üzenetére
Igen, csak most nincs nálam a fényképezőgép, még 1-2 nap szerintem amíg le tudom fotózni.
-
XP NINJA
őstag
intel e8400
xfx hd 4890 xxx edition
chieftec gps-550 550W
asrock p43de3
2 db hdd, hdd hűtővelehhez legalább hány darab venti kéne, hogy rendesen hűtse?
-
aero.
veterán
-
Haart
addikt
Hi valami házat keresek ami olcsó és alsó táppal felszerelt. Ahogy nézem 15k körül a TT féle Element T ami nagyon jó vétel. Tud-e valaki mást is ilyet CM olcsó kategóriája mind felül tápos.
-
aero.
veterán
-
-
aero.
veterán
Igen, el lehet. A ventilátorok benne fehér ledesek, narancs lapátokkal.
Az Utgard +2 ezer, letisztultabb előlappal ( olyasmi, mint a Lancool K58 ), kicsit nagyobb méretben. A rekeszek nincsenek elforgatva. De ha microATX-ed van, akkor valószínűleg felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
Sok háznak valóban hasonló a belseje, szerintem ezeket legyártják aztán így veszik meg a gyártók. A Midgardnak kicsit különbözik az alaplapi tálcája a 690-től (alul két lyuk van a kábeleknek, illetve a jobb oldali oldallap is lyuggatott). De szerintem a Xigmának jobb a dizájnja, és nem is drágább.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
Én pont a nagy ventik miatt nem venném. Hangos ( TT-re jellemző ), ledes és itthon többnyire beszerezhetetlen és drága.
Esetleg még Antec P180 Mini is szóba jöhet ( mATX ház ), 18-20k körül vesztegetik, kérdés, hogy megéri e neked, mivel csak mATX megy bele. A minősége amúgy elég jó, azzal nincs gond.
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
Hangosságot lehet kordában tartani előlapi panellel, nekem is van Ugyanez a ledes venti van a haf922-ben is. Az igaz hogy ha venni kell akkor 4k körül vesztegetik.
Anteket nem vennék már csak azért sem mert, mi van ha egyszer alaplapot akarok cserélni és akkor vissza atx, és úgy meg nem megy majd bele az ciki lenne.
Szóval gondolkodom még a legkisebb xigma is jól néz ki az asgard. Csak nemtudom mennyire gáz hogy fennt van a táp. Méretre az is elég lenne.[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
Üdv.
Erről a házról mi a véleményetek?
[link]
Ez kerülne bele kb:
Alaplap: ASROCK M3A770DE
Processzor: AMD Athlon II X4 620 2.60Ghz AM3 BOX
Memória: KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1333Mhz
Vga: SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 DP PCIE
Hdd: SAMSUNG 320GB 7200rpm 16MB SATA2
Odd: NEC AD-7243S Fekete
Gygabite 460 superb tápOlyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
z00li
senior tag
Szia!
Volt hozzá szerencsém. Elég kicsi, alig magasabb mint egy atx-es alaplap, ugyanis a tápegység előre került. HDD hely ebből kifolyólag kevés van benne. A ventihelyekre sajnos nem emlékszem. A lemez amiből készült nem volt valami vastag, olyan 0,5mm-esre tippelnék. Magamnak nem vennék ilyet.
Üdv: Z
-
Ace Ventura
addikt
Jópofa mATX házikó érdekelne ha lehet fekete, és olcsó.Van valakinek ötlete?
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
WiZARD
addikt
akarok otthonra vmi NAS-t építeni, ehhez keresek házat.
szempontok:
normális minőség lehetőleg
lehetőleg 5-6 db 3.5" vinyó kényelmesen elférjen benne (hűtés megoldott legyen, lehessen berakni ventit), de az se baj ha több elfér
na meg olcsó is legyenSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Tothgera30
Ármester
válasz Ace Ventura #10722 üzenetére
Antec P180 mini, Lian Li V351B,...
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
aero.
veterán
válasz Tothgera30 #10724 üzenetére
azt mondta olcsó bár annyira én sem ismerek ilyen kis dobozokat, de majd szétnézek.
Ace Ventura: álló vagy inkább fekvő?
[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
-
teknős
csendes tag
Hali! Lenne egy kérdésem. Miért éri meg az alsó táp?
Mert nem szívja be a procitol a meleget? Esetleg ha ez a baj, akkor pedig milyen lenne az a megoldás, hogy az alsó táp a gép belseje felől szív(így olyan mintha egy 12 cm-es venti nyomná kifele a levegőt? ) Vagy vmi más???
KöszikeTeKi
-
aero.
veterán
válasz teknős #10729 üzenetére
Nem szívja be a procihűtő melegét, így alacsonyabb fordulaton jár a ventilátora. De talán a legfontosabb, hogy hátul el lehet vezetni a kábeleket. A házból is szívhat alul, de azért van ott lent a nyílás porszűrővel, hogy friss kinti levegőhöz jusson, ne a benti 30-35+ fokos levegőhöz.
-
O_L_I
őstag
Sziasztok!
HDD rezgés témában kérném a segítségeteket.
Pár hónapja beszereztem egy másik 320-as vinyót a már meglévő mellé egy kis raid action kedvéért. Így viszont az gond ált elő hogy valami egészen elviselhetetlen búgásba kezdett a házam amivel egyszerűen nem tudok mit kezdeni.
A házam egy Revoltec Zirconium ami tudom nem egy high end de azért elég stabil.
Sajnos a csavarozós rezgéscsillapítók ki vannak csukva mert az egész ház csavarmentes.
A mostani elött egy Thermaltake mambo házam volt és bár akkor még csak az egyik Samu 320-as volt meg már akkor is csak a vinyón kersztül a ház búgása volt a leghangosabb az egész gépben.Van valami megoldás amivel el tudám halkítani a vinyókat,és/ vagy mennyibe kerül egy olyan ház ami már tuti elnyeli ezeket a rezgéseket.
-
planbmokus
senior tag
-
reset
senior tag
-
Henk
veterán
A legolcsóbb ha leteszed a ház aljába egy szivacsra a vinyót viszont így nem nagyon mozgatható. Mivel nem csavaros a vinyó rögzítése így elég sok gyári megoldás kiesik. Nekem ami nagyon bejött az a Scythe Quiet Drive viszont ez drága, 2-nél meg már horror és ez 5,25"-os helyre beépíthető. Viszont a rezgést teljesen elnyeli sőt még a hang nagy részét is.
-
Mian
aktív tag
Hi!
Adott egy ház egy 12cmes ventilátorral elátott táppal...szerintetek hova tegyek hűtőt bele, előlre vagy hátulra a táp alá...csak egyre szeretnék költeni többre nem....szerintem előlre kéne mert akkor átszellőztetné a házat, a táp alatt úgyis van hűtő és az megoldja hátul a dolgot, vagy rosszul gondolom? Vagy hátra mert két hűtő hátha jobban kihúzza a meleglevegőt.... Szerintetek?
-
teknős
csendes tag
Majd érdekelne a véleményed a Thermaltake V3 black Edition. Jelenleg nekem ez adja a legjobban. Alig drágább mint a CM elite 335, ugyanúgy 1 db venti van hozzá, de ez alul tápos , full fekete, és még jobban is tetszik Amúgy mennyire csavar nélküli ez?
Várom a véleménykét. (terveim szerint egy AM3 as atx-es config lesz)[ Szerkesztve ]
TeKi
-
Henk
veterán
-
O_L_I
őstag
válasz Tothgera30 #10745 üzenetére
Őőő mi az a QD meg Himuro?
ps:
Gyorsan kell valami megoldás meg amúgy nyugodt ember vagyok de most pl olyan szinten búg hogy e post írása közben is egy méretes kalapács lebeg lelki szemeim előtt amivel jól szétverem az egészet a csába.[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Nem ideillő a kérdés, de nem találtam semmi erre vonatkozót.
Használ valaki tesztpadot közületek? Olyanra gondolok, amin alul a táp, felül a lap, vga, stb.
Mintha láttam volna cikket itt a Ph-n, de már nem emlékszem pontosan.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
aero.
veterán
A Centurion 590-ben gumibakos a HDD rögzítés, maga a ház is elég stabil, nem vékony lemezből van, nem utolsósorban elég jól szellőzik. A keret a ház teljes magasságában mozgatható, lehet fent is, vagy lent is és mivel az egész az 5.25"-ös rekeszekhez szerelhető így még jobban csökken(het) a rezonancia veszély. Szerintem jó vétel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest