- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz Nova96 #11699 üzenetére
Sajnos személyes tapasztalatom még nincs NZXT házakkal kapcsolatban, ezért véleményt a minőségről nem tudok írni, de a hűtéssel valószínűleg nem lesz gond.
bmwsan:
HAF 922 + 5970, tehát az 5870-es mondhatni el fog veszni a házban...
-
mrbig25
őstag
válasz bmwsan #11700 üzenetére
bocsi kicsúsztam a szerkesztési időből...
az 5870 így mutat a házban -> HAF 922 + 5870
...
-
carrot
tag
válasz Nova96 #11699 üzenetére
Nzxt házakkal volt szerencsém. A két leírt típus nem egy kategória A vulcan-t nem ismerem, új, matx ház, neten nézz szét. M59 szerintem ugyanazt tudja mint a BETA EVO, csak több pénzért. Jól összerakott, ha tetszik az eleje vedd azt, ám sztem a BETA EVO ugyanaz olcsóbbért. Also tápos, 6 ventit belerakhatsz, csatlakozók elöl jó helyen vannak. Mind a kettőbe 10 inches VGA fér szóval az nem gond, ha nagyobb VGA kell nagyobb ház illik. M59 plexis, ami ízlés kérdése, van SSD adaptere, de ez sztem nem éri meg a plusz 3ezret amennyi nálunk a különbség a 2 között. Nzxt közül Hades és Lexa S is jó, bár a Hades picit kicsi, s elég gyengék az oldallapjai, szvsz. Lexa S szép, de rossz helyen vannak a usb/mic stb és keskenyebb (bár ez csak a nagy cpu hütőknél hátrány). Kb ennyi. Ezen atx házak közül én a BETA EVO-t venném, de ha te pont az m59et nézted ki nem jársz rosszul vele.
-
Nova96
őstag
Üdv megint én vagyok
Most jőttem rá h hd 5770esnek minek egy olyan ház xD abbóla pénzből veszek tőbb ramot na mind 1.
Alaplap ASROCK P55 Pro
Processzor INTEL Core i5-750 2.66Ghz 1156 BOX
Memória KINGSTON 2048Mb DDR3 1333Mhz CL9 KVR1333D3N9/2G
Videókártya ASUS EAH5770 CuCore/2DI/1GD5 1G DDR5 PCIE
Merevlemez SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ
Optikai egység NEC AD-7243S Fekete
Táporsair cx400W?(Ez még kérdéses)Házra 14-15e szánok
Letisztúlt,néhol egy két csicsa legyen venti,elvérjen később nagyob kari is,jó szelőzés legyen,[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Tothgera30 #11688 üzenetére
gyönyörű ez élőben, a fekete fényezéssel és fémesen szürkés lapokkal, ahogy van.
nekem ma délelőtt hozta meg a postás.
azt mondjuk még nem tudom, hogy hogy fogom az ssd-t felfogatni, mert annak külön kis tálcát nem terveztek még szerintem. van valami furcsán hajlított adapter hozzá, csak még ki kell találnom, hogy az hova való és hogyan[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Tothgera30 #11709 üzenetére
thx, sokat olvastam meg keredtem, szerintem ennél most nincsen jobb a piacon annak ellenére, hogy ez sem tökéletes
ne akard szétmoddolni ha találsz, mert ez így szép ahogy van...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Szuszka
csendes tag
Üdv!
Olyan problémám lenne hogy uj konfig építésébe kezdtem és nemtudom eldönteni hogy kellően nagy-e az előző házam az uj konfig befogadására vagy sem.
Jelenleg egy Thermaltake Soprano házam van.
Új konfigom: x4 965BE,HD5850,Asus M4A79XTD EVO, WD 500GB HDD.
A kártya hosszától tartok, hogy elférne-e a házban vagy venni kell újat?
Ha beleférne annak nagyon örülnék mert fölöslegesen 20-25k kidobandó pénzem nincs.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv!
-
Nova96
őstag
Üdv érdeklődik milyen ház kell egy i5+ati radeon 5850 4gb ram?
Lényeg alsó táp.És ne az egekbe legyen az árak -
Tothgera30
Ármester
válasz Nova96 #11713 üzenetére
Fogsz egy kartondobozt és rácsavarozod az alaplapot, a többi már megy magától.esetleg réseket vághatsz a hűtésnek. Ez nem kerül semmibe, ráadásul pont megfelel. De amúgy szoktad olvasni hogy miket írnak vissza, mert már van egy pár ajánlat, hogy mit kéne venned?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
carrot
tag
válasz Nova96 #11713 üzenetére
A már említett Beta Evo és thermaltake v3on kíivül akkor itt van még 16-17-18K kategóriában esetleg a coolermaster Centurion ill Gladiator és Xigmatek Midgard, a többi drágább, s továbbra is ha találsz nzxt beta evo-t, talán a legjobb választás itt, de most már tényleg olvass vissza.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Nagymelák #11716 üzenetére
Áh, sokkal nagyobbak is beleférnek...
-
carrot
tag
válasz Nagymelák #11716 üzenetére
Választ már kaptál a kérdésedre, de ha olyan házat tervezel akkor: szolid ház, de az én olcsóbb Beta-m például masszívabb. HDD tartó megoldás lötyög, hátsó pci/e/ u.n csavarmentes megoldásai szintén gyengék ergo a kártya picit lötyögni fog a helyén. Ez nem vészes, fogsz egy csavar s becsavarozod a kártyát. E hibák miatt drágállom, de ajánlható.
-
Nova96
őstag
Nzxt beta black edition -ba melyik a legnagyobb kari ami belefér?(vagy hány pl.Crosba,SLI-ba)
5970bele fér e?[ Szerkesztve ]
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
Én most egy ilyen házat szeretnék venni,esetleg valakinek valami tapasztalata van ilyen házal kapcsolatban
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
-
mrbig25
őstag
válasz Nova96 #11719 üzenetére
Az 5970 tuti, hogy nem fér bele. (kivéve, ha kivágod a HDD rekeszt)
Az 5870-es a puszta számok alapján befér(het). carrot a bemutatójában azt írja, hogy 30cm-es VGA befér, az 5870 pedig ~28cm-es.pcguru1: ha még nem olvastad, akkor ajánlom figyelmedbe a Prohardveres cikket.
...
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok!
Írtam egy postot V3-ról logoutra akit érdekel nézze meg:
[link] -
Nova96
őstag
Üdv akkor egy olyan házat kérnék mutatóba ár nincs megaadva de ne legyen 100e
5970 kényelmsen férjen ell és maradjon cm-el mert majd a uj videokarik még nagyobak lesznek?! -
Nova96
őstag
Igaz én nem nagyon értek a házakhoz de mind 2 nagy márka cooler házak sokkal maszibak szerintem a haf .
-
mrbig25
őstag
válasz Nova96 #11723 üzenetére
CoolerMaster HAF 922 / 932 pl. Ár / érték arányban ezek a legjobbak szerintem, amelyekben elfér egy 5970. (bár minden azon múlik, hogy van-e flex a közelben )
Domc30:
A két ház nem egy kategória.
A Xigmatek cumó egy átlagos méretű midi torony, viszont nincs elforgatott vinyókeret, így nagy VGA-k is könnyebben beférnek.
A Haf932 pedig egy nagy torony, rengeteg hellyel, tehát ha esetleg vízhűtésben is gondolkodol, akkor ezt érdemes választani.A kérdésedre, miszerint melyik a jobb - a válaszom az, hogy a HAF 932 jobb összességében (szerintem)
tomiee85: címlapos írás vagy személyes bejegyzés?
[ Szerkesztve ]
...
-
Tothgera30
Ármester
válasz Nova96 #11723 üzenetére
Ha hamarabb szólsz, akkor neked adtam volna el a Stackerem, na az akkora überbrutálkurvakibaszottnagyház volt, hogy minden belefért. Esküszöm, vietnámi/koreai/kinai/stb. gyerekek határokon való átcsempészésére találták ki, ha abból éltem volna, már rég a saját jachtomon pihennék, kezemben egy Alienware lapival. A kecó üresen is 17kg volt, így lényegében bármilyen konfigot elbírt, én már nem olyan könnyen, viszont LAN partikat előszeretettel kerültem vele, mert a szállítása ugye nehézkes lett volna, ha épp be nem vágtam az autó hátuljába, ami 10-15 cm-et leült a háztól, még a fogyasztás is nőtt egy litert. Az utolsó közös napunkon, mikor a postán feladtam, azt hitték hogy terrorista vagyok, világmegsemmisítőatombombávalahónomalattamitőlvörösödikafajemmertmáraligbírom, sajnálom is hogy megváltam tőle.
-
carrot
tag
válasz Domc30 #11725 üzenetére
Attól függ milyen Vga lesz, de mind2őbben kaki a csavarmentes megoldás azt előre megmondom. Egyéni dolog, h az Utgard (Xigma top háza) fekete belül plusz kivehető a hdd keret egy része. Egyikkel sem nyúlsz mellé, még egy kérdés kell-e neked akkor ház mint a HAF.
@ Nova 96: ha majd már eldöntöd mit akarsz...[ Szerkesztve ]
-
Domc30
csendes tag
válasz carrot #11730 üzenetére
Először is köszönöm mindenkitől a segítséget
Hát igen különböző a két ház elégé.
Víz hűtés nem hiszem hogy lesz benne,de sosem lehet tudni.
Úgy gondolom ha egyszer ráköltök szép összeget egy házra,akkor olyat szeretnék ami tuti minden elfog férni és könnyű legyen szerelni.A mostani házam ami van alig fér el már a mostani vga 4870.És csak gondolom nagyobbak lesznek.Mind a két ház jól néz ki ezért nehéz döntenem.
-
mrbig25
őstag
válasz pcguru1 #11738 üzenetére
Az oldal alja felé van link a következő oldalra...
De itt van a nyomtatóbarát verzió. Van kép a belsőről és a szerelésről is....
-
Nova96
őstag
Üdv irok megint mert nem kaptam válasz haveromnak kéne egy olyan ház amibe 5970 simán elfér és marad hely.(Későb a bővitések miat)
-
Krisinto
őstag
-
Nova96
őstag
16-18e
És valami más?:S -
carrot
tag
válasz Nova96 #11740 üzenetére
Ezekbe mind belefér (asszem) az 5970, más kérdés, h vagy nem kapni, v drágácskák :
1.Corsair 800d
2.Comos
3.Cooler Master Sniper Black Edition vagy a rendes változat
4.Coolermaster HAF 922.
5.Antec 1200
6.Silver Stone TJ07
7.LIAN LI PC-888
8.Thermaltake Swordm VD5000BNA
9.LIAN LI PC-P80
10.CM Stacker
11.Lian Li
12.CM HAF 932
13.Thermaltake Xaser VI
14.Thermaltake Speedo
15.Silverstone Raven 1
16.Comos S[ Szerkesztve ]
-
carrot
tag
válasz Tothgera30 #11745 üzenetére
jaj nemá, odaírtam, h drágák, meg legyen itt egy lista, láttam a postját...
-
Krisinto
őstag
CoolerMaster 690/690II
-
Tothgera30
Ármester
válasz carrot #11746 üzenetére
Ahogy gondolod, ezért még nem vágom át a torkod, talán majd legközelebb! De te is tudod hogy nem felelnek meg neki, tehát felesleges volt. Amúgy meg azt sem tudja mit akar, én már rég elzavartam volna, míg nem áll elő egy atombiztos tervvel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest