Hirdetés

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • Megbírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt

    ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrThomi

    addikt

    válasz pinnacle #4072 üzenetére

    Szerintem azon ne is gondolkozz hogy hangszoron szóljon. Minek ? :D Sztem fölösleges.
    A Hangszoróra egy pirospontot adnék. Halottam hogy vannak olyanok melyek recsegnek ropognak. Ennek max hangerön is szépen szol és érthetöen. De bemész egy MM-ba és meg tudod öket hallgatni.
    A design is nagyon szép, ez már a 2011-es modell.
    Nem tudom mennyibe kerül, azt tudom hogy a tomtom-nak és a Mio-nak a legdrágább. Nekem az eladok ezt ajánlották, mert ennek elég baráti.
    EU térképe pedig a Navon-nak nagyon jó, a tomtom inkább Anglia.
    A többiröl nem halottam, nem vagyok ennyire othon a navi rendszerekben.
    IGO 8-asat vegyél midnenképp.

    térlép frisitésel kapcsolatban pedig: egyik oldalon azt olvastam hogy az elsö gps-jeltöl kezdve elindul az 1 év, máshol meg azt mondták hogy csak regisztrácio után. Sztem a 2.lesz az igaz, de a naviextras oldalon több infot kapsz talán. Én most még nem frissitem mert a 2011 Márciusi van rajta ha jol néztem. Szerintem majd csak év vége fele frissitek.

    öö kijelzö minöség alatt mit értesz ? Napfényben jol láthato, nem kell izombol nyomni hogy érzékeljen az 5 col pedig magáért beszél

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák