Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mcrazy

    őstag

    válasz pjen #10339 üzenetére

    Nekem volt Wince-s gsp, de ugye az is céleszköz. Más technológia és a navigálásra van kihegyezve. Amig az androidos kütyüre ez nem igaz. Azt azért hozzá kell tennem, hogy a Galaxy s4 mini és az A5 nagyon jól navigál még külső segítség nélkül is (A-GPS internet támogatással).
    98%-ig a Tab3 is jó, de az a 2% hiba pont elég ahhoz, hogy megkeserítse az életed, amikor ezzel dolgozol. Ja és meg kell nézni az árakat is. Egy külső gps vevő fele annyiba, vagy épp annyiba kerül, mint egy tablet. Gondolom nem véletlenül. Persze használtan pár ezer forintért hozzá lehet jutni. Az enyém egy Qstarz BT-Q1000-s. Működik a kesztyűtartóban, a hátizsákomban, a hamutartóban becsukva, az ülés alatt és a lakásban is. Ja és ha a Tab3 tönkremegy? Semmi gond, veszek egy olcsóbbat gps nélkül és megy az élet tovább. :)

    És miért a 7". Mert munkára jobb. Jobban látható és könnyebb, ha matatni kell rajta. Márpedig kell, mert a térképek hibáit soxor kézzel kell korrigálni a kijelzőn. Kerülő utakat keresni, behajtási tilalmakat kiekrülni.stb.. Nyilván ez személyautónál egy Bp-Nyíregyháza útvonalon ritkán esedékes, de olyannak, mint én is, aki nap mint nap a tiltott zónákban autózik, igen fontos.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv: Mcrazy

Új hozzászólás Aktív témák