Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fLeSs

    nagyúr

    OK, szóval az a helyzet, hogy az utóbbi napokban rájöttem, hogy ez a Pulsefire Core nem teljesen OK nekem a fogásomhoz. Időközben rájöttem arra is, hogy a legnagyobb problémám az, hogy a kisujjamat nemtom hova rakni, ezért vagy behajlítom amitől egy idő után fáj, vagy berakom a gyűrűs ujjam alá ami szintén nem kényelmes, és a célzás rovására megy. Ennek hatására alakult ki az a grip nálam, hogy az eger felső részét elforgatom enyhén balra, és így a kisujjam alatti porccal ütköztetetem az egeret így egyfajta claw/fingertip fogásom lesz.

    Szóval íme egy jótanács mindenkinek aki nem tudja, hogy milyen egér lenne jó neki, nincs pénze egy rakás egeret venni, nem tud elmenni a pixelbe/media marktba próbálgatni vagy nem akar a boltokkal elállási procedúrákba bonyolódni és csak párszáz forintba kerül.
    Szerezzen gyurmát vagy méginkább vegyen egy tekercs alufóliát és készítsen magának egy egérformát ami kényelmes. Az alufólia sztem jobb, mert azt ki lehet próbálni asztalon mintha rendes egér lenne. Leszakítasz egy darab alufóliát és összegyúrod először egy téglatest formára, aztán adsz hozzá ide-oda ahogy jól esik. Ez alapján már lehet keresgélni egeret, tudni fogod a formát és a méreteket.

    Szóval ezzel a módszerrel kialakítottam egy egeret, bár az a durva, hogy kb. 2 mp után amikor elkészült a téglatest már azonnal majdhogynem tökéletesnek éreztem. :D Ezalapján azt lehetne gondolni, hogy a Zaunkoenig M1K nekem jó lenne, de nem.

    Szóval íme néhány kép az alufólia egérről :D
    [link] [link]

    [link] [link] [link] [link] [link]

    Ez az "alufólia-egér v1.0" 8,5 cm széles a legszélesebb részen ahol a hüvelykujjammal és a kisujjammal összefogom. Fogva kényelmes, de nemtom hogy játékban célzásnál milyen lenne. A kényelem elsősorban abból jön, hogy a gyűrűs ujjam és a kisujjam nincs kényszerűen begörbülve úgy, mint egy sima egérnél ami jóval keskenyebb. A gyűrűs ujjam az egér oldalán kialakított igen széles "párkányon" pihizik, a kisujjam pedig görbülés nélkül tudja a hüvelykujjammal közrefogni a tárgyat. Ez az egér nagyon lapos és nagyon rövid, mert fingertiphez csináltam, egy claw vagy palm fogáshoz jóval több alufóliát kell felhasználni. :D

    [ Szerkesztve ]

    "I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

Új hozzászólás Aktív témák