Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • acumen880711

    tag

    Kedves hsz-omat olvasó!

    Valszeg fantasztikusan jót fogsz majd nevetni azon, hogy a topik elején lévő kérdések közül némelyikre mit válaszoltam. Szeretném kérni, hogy a cinikus, becsmérlő választól kímélj meg, köszönöm!

    1. Mennyi a keret?
    - Kb. 5-7000 ft. Tisztában vagyok vele, hogy ez nagyon kis összeg, de nem szeretnék többet áldozni egy egérre (főleg úgy, valószínű, hogy + szállítási ktg. is jön majd hozzá), 3-5 év használat után úgyis lecserélem, mert úm. (vicces hangzik, de így van) megunom 1 idő után.
    2. Használtpiac, és / vagy eBay?
    - Nekem teljesen megfelel, ha magyar webshopból rendelem meg, használtat nem szeretnék, ebay-el még kicsit óvatos vagyok...
    3. Mire használnád az egeret?
    - Sokat netezek, de kb. ugyanennyit játszok is (kb. napi 3-3 óra, ha nem melózok, akkor több a játék!), de alapvetően gamer egeret szeretnék.
    4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van?
    - Átlagos méretű kezem van, jobbkezes vagy (párom is, meg kb. mindenki a családban).
    5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
    - Nem nagyon szoktam állítgatni, de azért olyan 2k dpi környéke nagyjából.
    6. Egyéb igények
    - Nekem fontos, hogy legalább 2 év gari legyen az egérre, de ha több azt még jobban csípném.
    - Alapvetően nem elsődleges a design nekem, de azért valahogy nézzen ki az egér, ne egy fekete nagyobb gyufás skatulyához hasonlítson, ha lehet. Ettől még jó nekem a fekete szín teljesen, illetőleg nem elvárásom, hogy 3-4 csicsa, motívum, lila, hupikék, neon stb. színekben világítson, de valahogy nézzen ki.
    - 6-7 gombos verzió mindenképpen elvárásom, ki szoktam használni, szeretem is, ha van több lehetőség, ha épp beállításban mókolok.

    Nagyjából ennyi. Tisztában vagyok vele, hogy ezért az árért közel sem kapok kiemelkedő minőségű és teljesítményű egeret, sőt még nagyon jó minőségűt sem. Egy erős közép kategória nekem teljesen megfelel, ami kibír 3-5 évet, valahogy kinéz és bírja a strapát. Még egyszer mondom, tudom, hogy kicsi a keretösszeg, de ebből szeretnék kihozni a lehető legtöbbet a te/ti segítségeddel/segítségetekkel!

    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák