Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BubisBublek

    újonc

    Sziasztok!

    Egy új egeret szeretnék venni, ehhez kérném a segítségeteket.
    Jelenleg egy Hama Windows 8 Wireless egerem van és mostanában nem igazán vagyok vele megelégedve, mert elkezdett nyikorogni a görgője -ami a kisebb gondom-, illetve bal klikk gombja nem minden esetben veszi be a jelet, sok esetben csak egy második, vagy jóval erősebb kattintásra reagál. Ezenfelül még olyan is előfordul, hogy a kurzor erősen belaggol, ilyenkor ha jó gyorsan megrázom az egeret akkor helyreáll.
    Nem tudom van-e javítási lehetősége, ha igen akkor inkább azt választanám.
    Ha nincs, akkor egy hasonló vezetéknék nélküli egeret keresnék, ami egy átlagos gamernek megfelel akár fps játékhoz is, illetve viszonylag erős pontosságot nyújt a mindennapokban.(Olvastam az összefoglalóban, hogy nem ajánlott, de mindenképpen wireless-t akarok, kell a mobilitás.)

    Fő erősségei ami miatt megvettem anno, hogy kifejezetten jobb kezes kialakítású(aszimmetrikus), rendkívül halk és gumírozott, puha tapintású a teteje. Örülnék neki, ha hasonló egeret tudnék találni helyette.

    Maximum 10 ezer HUF-ot szánnék a történetre. Érdekelnek az alsóbb ársávban található egyedek is.

    Köszönöm előre is.

    Szerk #1:Közepes méretű mancsom van(kb 18 cm a tenyér aljától a középső ujj végéig) és többnyire tenyeresen fogom az egeret.
    Szerk #2:Olvastam az ajánlott listát is, abban nem találtam számomra megfelelőt. Mind vezetékes ugyebár, illetve mint írtam fentebb, nekem aszimmetrikus, kicsit jobbra dőlt kivitelű kellene, ilyet nem igen találtam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák