- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Öcsémnek kellene egy dvd író és hozzám fordult tanácsért.Mivel jómagam nemigen értek az optikai meghajtókhoz ezért hozzátok fordulok.
Maximum 5000-est szán rá,de ha lehet úgy kérném a tippet hogy használt termékben gondolkodjatok.Tehát használt dvd író 5k-ért,mi lenne jó választás?Üdv:Viktor
-
Joltee
aktív tag
válasz Viktoár #15901 üzenetére
5e-ért már kap újat is! Újak közül ajánlott az Optiarc AD-7260S, ez SATA-s.
Esetleg a 7261S,7263S, ha LabelFlash v. LightScribe is kell, de leginkább a 7260S. 7280S is szóba jöhet, de igazán kiforrott firmware nincs még hozzá...Használtak közül a régebbi Pioneer írók (főleg a 212, 215 és 216, v. IDE-s tesóik: 112,115,116. A 217 utániak már nem váltak be, nem eredeti Pioneer-ek! A D-végűek nem tudnak DVD-RAM-ot írni, de "megoldható".). NEC 5200A, 7200A (IDE), 7200S (SATA). Samsung SH-S222L (IDE). Ez utóbbit nagyon-nagy szerencsével még találhatsz újonnan is. LG 4165B/4167B (IDE) is szóba jöhet.
Ha kinéztél vmit keress rá a topicban, mit írnak róla.
[ Szerkesztve ]
Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
qamu74
őstag
Becseréltettem a rossz Pioneert egy Sonyra.
Ezzel az ügy lezárva! -
nagyúr
Sziasztok!
Ismerősnek szeretnék DVD-írót ajánlani. DVD-re szeretne adatot menteni, bár én a vinyós megoldást jobban kultiválnám, de mivel nincs írója se a gépben, ezt a lépést is érdemes megtenni. Szóval a kritérium csak annyi: Legyen tuti megbízható!!
Nem lesz sokat használva-nyúzva, de szeretnénk, ha tuti biztosan működne
És ezzel kapcs lemezajánlásokat is szeretnék kérni, hogy milyen gyártó mely típusát érdemes használni, főleg adattárolás címén, illetve hogy milyen hótegyszerű de használható író-programot ajánlotok?Bocsi a sok kérdésért, és előre köszi a válaszokat!
Üdv!!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Joltee
aktív tag
GL2A-ról GL27-re van mód "downgrade-elni"?
-
colos890721
tag
Esetleg azt eltudnátok magyarázni h a lemeztesztelés h zajlik.
Itt pontosan arra gondolok h tegyük fel kiírok egy Maxell 16x DVD-R lemezt a 524B-vel megcsinálom a tesztet a OptiDriveControl-lal és ott ugye kapok egy grafikont az egészről.
És az a kérdésem h ezen milyen adatokat kell figyelembe vennem és melyek a megfelelő értékek?
Ha lehet egy Screenshotos magyarázattal mert azon elég egyszerű értetni.
De meghallgatok mindent.
Előre is THXcolos890721 felhasználónak 176 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! https://www.faceboook.com/compharvest https://comp-harvest-kft.business.site/
-
Flashget
félisten
válasz colos890721 #15911 üzenetére
[link]
utolsó beírás pont. sok tesztkép, lemez teszt van abban a topicban.Realme GT Master Edition
-
leslieearth
tag
sziasztok!
attól kérdezem, aki régebb óta használ ad-7260s írót, hogy melyik fw-el ír a legjobban? elsősorban a +DL a lényeg, az első írás liggy's booktype-os 1.03al ugyanis nem lett túl jó... a lemez szingapúri nyomtatható verba.
tipp?köszi!
-
Flashget
félisten
válasz leslieearth #15914 üzenetére
és a sony 1.60 majd 1.61 fw-t raktam fel és azzal sem lett túl jó. Ennek az írónak szerintem nem igazán fekszik a DL lemez..de van amelyik rosszabbul írt nálam pl. a 2x drágábban vett LiteOn 624B pl.
samsung 223L írta a legszebben nálam a DL lemezt. szintén verba made is singapure[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
leslieearth
tag
válasz Flashget #15916 üzenetére
ha jó, akkor télleg 100x szebben ír, nekem is van, de sajna szvsz haldoklik, vagy nemtom, de a lemezt "foltosan" írja meg, jobban nemtom megfogalmazni, de a scan olyan értékeket mutat, hogy ha nem látom, nem hiszem el... azt hittem gyártási hibásak a lemezek, mert ezekből is, meg a normál változatból is úgy átlag 5ből 1 volt valamennyire jó. és azért 3-400 forintos lemezekkel nem szívesen kísérletezek... így jött a csere a 7260ra.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz leslieearth #15917 üzenetére
nekem ilyen lett 7260S-el írva de Sony 1.61fw-vel.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
leslieearth
tag
válasz Flashget #15918 üzenetére
ilyesmi az enyém is 4x-en, az 1.03-as liggy-vel... a samué meg ahol jó, ott gyönyörű. de ezek a foltok... :/ 30-50ig felmennek a pif értékek, és bár lejátszóban nem próbáltam, de szvsz lejátszhatatlan lett így... kár érte
és a samutól ez még egy "jobb" írás...
[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
válasz leslieearth #15917 üzenetére
Az ilyen folt, lemez gyártási hiba. Nem az író a ludas benne.
-
fer
őstag
válasz Flashget #15916 üzenetére
Tudnál képet feltenni arról a dl-ről, amit a 223L írt?
Közben néztem leslieearth irományát!
Akkor az enyém még mindig a legjobb? 6X írás a 624B-vel az általad szidott új fw-val!
[link][ Szerkesztve ]
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
-
Migee
tag
Sziasztok.
Kéne egy kis segítség.
Van a gépembe több dvd író is.Van köztük IDE is.
Az Asus 24B3ST át van flashelve 524B-re.
A gép látja is az írót,IMG Burn tökéletesen ír,meg a Nero is.De a total commander nem észleli a dvd írót.
Ha lehúzom a sata kábelt,meg visszadugom,utána jó lesz.
Az IRST driver azonnal kiírja,h eltávolítottam,majd hogy észlelte az írót.
AHCI módban van az a sata csatoló,ahova dugva van az író.Nem értem a dolgot.
-
Migee
tag
Úgy néz ki,hogy találtam újabb IRST drivert és megoldódott a probléma.
-
leslieearth
tag
válasz kicsirigó7 #15920 üzenetére
de akkor miért csak a samunál jön elő?
több hengernél is... az optinál ilyen foltok nincsenek... :/ -
IRON STORM
őstag
válasz leslieearth #15925 üzenetére
Mert akkor kiderülne hogy a favorizált Samu nem is olyan jó.......
On: Véleményt akkor lehetne mondani, ha megírnál a Samu íróddal több lemezt is.
Szerk: fer: Nincs kizárva hogy DL optimalizációt hajtottak végre az új firmware-ben. Nincs is ezzel gond, csak a sima lemezeket meg valami ocsmányul írja.
[ Szerkesztve ]
Csak a TDi!
-
Flashget
félisten
válasz IRON STORM #15926 üzenetére
Én azt olvastam valahol, hogy az xbox miatt jött ez ki és ahhoz ugye DL lemez kell.
Realme GT Master Edition
-
leslieearth
tag
válasz IRON STORM #15926 üzenetére
tessék:
a verbával nem szívesen kísérletezek már, eccerűen sajnálom már a pénzt az így olvashatatlan lemezekért...
-
DeadMeat
nagyúr
Samsung 223F-hez ajánlott fw? Vagy a legfrissebb és csókolom?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Kcsabi
tag
[Pioneer dvr-216dbk dvd író]
Na, aki jó írót akar venni, ezt figyelje, nekem is van Pioneer 216 és meg vagyok elégedve vele. -
Sziasztok vissza olvasva ezt találtam igaz nem másztam mélyre, szal nem leharapni a fejemet.
Mármint őt: Sony Optiarc AD-7261SViszont árgépen van egy post ami igen érdekes, hogy 2 hónap alatt betojt az író. Vagy ez a 100- ból 1 esete?? XD
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
legenda
válasz royalka #15935 üzenetére
ilyenekkel nem kell foglalkozni, lehet, hogy 1000:1...stb az arány, ellenben még a legjobbak között is elromolhat egy - vagy több is -, nem?
vagy az is lehet, hogy kinyírta a tápja, illetve sok más (hiba)lehetőség is adott még, tehát ne azt vedd alapul!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Joltee
aktív tag
Ma hirdették, ha vki ilyet keresgél: Pioneer 115DBK.
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Adott egy SH-S223F /BEBE író. Fantom lemezeket olvasgat be. Már rég nem garis, de eszembe jutott, hog mivel mechanikai baja nincs, és a fej is tiszta, lehet, hogy firmware update megoldja a dolgot.
Eredetit rakjak fel (nem nagyon találtam rá a samsung oldalon ), vagy jól rémlik, hogy ennek Lite-on belseje van, és más firmware-t is fel lehetne tenni?
Igazából nekem mind1, csak ne akarjon félpercenként beolvasni egy lemezt mikor nincs benne semmi.
üdv
-
Joltee
aktív tag
válasz czanga #15940 üzenetére
Ha nem jön be a fw-frissítés, akkor verybigboy lehetséges, hogy vevő lesz az íródra...
-
-
Joltee
aktív tag
-
Flashget
félisten
-
czanga
őstag
válasz verybigboy #15949 üzenetére
Eezekből én azt szűrtem le, hogy filléres hibája van, csak nem jövök rá, és megérné megvenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs