- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
zapok
aktív tag
Ugyanaz a lemez ellenőrzése
Nero DriveSpeed-el:
http://prohardver.hu/dl/upc/2011-03/01/300829_hpporzybpncnvzel_optiarc_dvd_rw_ad-7240s_1_02_28-february-2011_11_3_2.png
Opti Drive Controllal:
http://prohardver.hu/dl/upc/2011-03/01/300829_nmtfugopwwv9rdiw_disc_quality_28-februar-2011_7260s_jvc_6x.pngTudom, hogy nem alkalmas az íróm az ellenőrzésre, csak viszonyításként jegyeztem meg.
[ Szerkesztve ]
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
-
Flashget
félisten
Nem baj a jó pap is holtig tanul.
pssztt..Philips DVD-R INFOMEDIAR30 MID-es jobb mint a JVC lemezed. De ezt nem tőlem hallottad
Egyben viszont igazad van!
TDK lemez kerülendő!
Maxell lemezt is jól meglehet írni az erra alkalmas íróval a Verbatim meg sajnos lutri lett.
DVD+R Made in Taiwan (elvileg eddig a legjobb fajta volt a taiwan,india,kína trióból)) hát szar eresztéket sikerült vennem belőle.
Philips DVD-R INFOMEDIAR30 Made in Taiwan. nagyon jó!
Verbatim DVD+R Made in UAE álomszép kurvajó kategória.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Samsung 223L jobb írást tud mint az optiarc ami neked van. és még teszthez is jó.
A lemezt azzal írtam de LiteOnnal teszteltem.Philips INFOMEDIAR30 8x írással:
Mivel már sokat teszteltem az írót tudom a 12x írással hozta eddig a legjobb írást..megnéztem ezzel a lemezzel mit csinál 8x sebességen.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
kpal
nagyúr
Szerintetek mindegy az írásnál hogy milyen progival csinálom Nero vagy Ashampoo Burning Studio ?
Mert az utóbbi inagyens is és nagyon hasonló a Nero-hoz . -
Flashget
félisten
-
zoltanz
nagyúr
Külső USB-s CD/DVD írókba milyen márkát érdemes nézni? Köszi.
-
Flashget
félisten
-
syler123
veterán
Sziasztok
Valaki letesztelhetné, hogy sony 7260s íróval melyik lemezt lehet jobbra megírni a két lemezfajta közül, tdk +r dl, vagy maxell +r dl.
Tudom tudom ezek a leggyatrább lemezek, de olcsók és nekem ez a lények.Maxell dupla rétegűhöz még 110-120ért is hozzá lehet jutni.
Letesztelném én is, de sajna nincs tesztképes olvasóm. -
syler123
veterán
Akkor azt mondod nem lenne minden 2. lemez kuka?
Régen vettem maxell-t már a régi lg íróm minden 2.at vagy még annál is többet rontott rétegváltásnál, de ezzel az írómmal még nem próbáltam.Meg maxell +r dl-nek van másféle midje is? Én 25ös csomagba néztem, nem tudom milyen middel van.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz syler123 #13218 üzenetére
a régebbi szériás lg írók más tészta, főként ha kétrétegű lemezek írásáról van/volt szó...
mostanság a 25 darabos, zsugorfóliás kiszerelésű, made in taiwan maxell dvd+r dl 8x (eu item; 276077) korongok esetében ritek s04 a mid - más médiakóddal nem nagyon találkoztam - és ebből 1 azaz egy darabot nem sikerült még rontani, pedig elég sok íróval írtam már rá! még a notis íróim is szeretik! a minimális feltételeket biztosítani kell, újabb szériás imgburn vagy nero 8, illetve attól felfelé, továbbá szoftveresen és hardveresen is legyen rendben a munkaállomás, és vélhetően nem lesz gond!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
belinho
senior tag
Tudom, hogy nem ide tartozik, de nem tudnátok mondani valami programot, amivel tudnám változtatni a dvd-író olvasási sebességét, hogy 16x helyett csak max 4x sebességgel olvassson.
Próbáltam a nero cd-dvd speed-et, de az windows xp alatt nem látja az írót, csak a virtuális meghajtót, win 7 64bit alatt meg kilép valami hibaüzenettel.Van valakinek valami ötlete, mert már megőrjít ez a zaj!
-
nagyúr
Samsung S223L-ből nem lehet vhogy kihozni, hogy tudjon DVD+RW DL-t írni?
-
dlaccc
aktív tag
Sziasztok!
Olcsó 38-40ft-os Maxell dvd-hez tudnátok valami gyors, megbízható írót ajánlani? Mostani íróm (valami TSST) negyed óráig írja, régi gépemen meg kb 8perc alatt kész volt egy lemez. Már nem tudom abban milyen író volt, valami LG, csak már eladtam pár éve.. Köszi a tippeket! -
rAY.BAN
tag
Sziasztok!
Ma sajna meghalt a DVD-íróm. Tudnátok mondani egy olyat ami max 8.000 Ft-ba kerül, és lehetőleg tudja a LightScribe-ot?(Samsung SH-S223L-el szemezek perpill)
-
Flashget
félisten
-
dlaccc
aktív tag
ERRE senki?
-
King Unique
titán
válasz dlaccc #13224 üzenetére
Ha TSST,akkor valszeg Samsung,nem rosszak azok,olvass vissza,fent van egy csomó tesztkép.Maxell,hát...nem éppen a legjobb minőség,de azért megírja.Az,h ? perc alatt írja meg,írási sebességtől függ,4x kb.15 perc, 8x kb. 8 perc 30 s stb.Megbízható,gyors,olcsó pl.a NEC 7260-as (7260 Lightscribe, 7263 labelflash) széria.
-
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!
-
nagyúr
válasz King Unique #13231 üzenetére
-
ludla
őstag
Sziasztok! Szeretnék vásárolni DVD írót de nem követtem az utóbbi 2 évben hogy most melyiket érdemes választanom, nem kell semmi extra. Innen vásárolnám ChipLand
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
dlaccc
aktív tag
válasz King Unique #13232 üzenetére
Köszi a választ!
Amúgy ez a sebesség dolog elég csalfa, pl a régi Lg írom 8x-osan 9perc alatt írt de 16x-ost 10percbe telt. Persze közel egyforma adatmennyiség lett rájukírva. Nem tudom az okát. -
Flashget
félisten
ha nem akarsz lemezeket tesztelni és nem zavar egy kicsit hangosabb író akkor az Optiarc 726x
vagy ez az AsusRealme GT Master Edition
-
King Unique
titán
válasz dlaccc #13238 üzenetére
Talán régebbi-újabb írási stratégia (CLV pl.4x,CAV pl.16x,Z-CLV pl.8x),(lemez mid code) függő,mert 8x-osnál se 8x-osan kezdi,hanem 6x-an,azt 25% körül kapcsol fel.16x-osnál is kb. 6x-osan kezd,közepe felé kb 12x és vége felé éri csak el a 16x sebességet. Régi optiarc 18x 7173A íróm 16x 7:30 perc alatt írt tele egy dvd-t,de pl. 22x Samsung SE-S224Q külső v. a 24x Liteon 624 5:30-6 (6:30) perc alatt végez.
[ Szerkesztve ]
-
Itachi82
aktív tag
Csá all!
Szeretnék venni egy DVD írót!
Én ezt néztem ki: SONY AD-7263S-01 (Régem volt Sony írom nagyon meg voltam vele elégedve)
Vissza olvastam pár oldalt és úgy vélem nálatok a Best/Buyt a Samsung SH-S223L!Na most a Samsung az jobb minőséget produkál, mint a Sony és meg bízhatóba író?
Minden féle képen BOX-os és fekete kellene + nagyon jó minőség!Igazság szerint venni akarok egy Blu-Ray írót (LG BH12LS30RB) ebben csak Panasonic/Verbatim (eredeti Japán) és eredeti Blu-Ray lemezeket írnák/olvasnák, ezért a régebbi lemezek archiválásra és DVD/CD írásra/olvasására kellene!
(Lehet hülyeségnek tűnik, de szeretném így megoldani!)
Előre is köszönöm a válaszokat!!!!
-
King Unique
titán
válasz Itachi82 #13242 üzenetére
AD7263 jobb írásminőségűnek volt beállítva korábban mint a Samsungok,DL lemezeket is jobban írta,csak kicsit hangos.De most ez az S223L tényleg jó,ill. tesztképes.Azért várd meg a többi hsz-t is,ill nézd meg a korábbi tesztképeket,abból is sok minden kiderül!
Samsungnál az útóbbi időben több IT területen is eléggé rágyúrtak!
[ Szerkesztve ]
-
dlaccc
aktív tag
válasz King Unique #13241 üzenetére
Hú te aztán érted a szakmát Na remélem sikerül kifognom egy olyat ami ~8 perc alatt kipörköli a moviekat a discre
-
Flashget
félisten
válasz Itachi82 #13242 üzenetére
Optiarc 7260 jobban írta a lemezeket mint a samsung 223L csak nem tesztképes író.
a samuval magadnak tudod tesztelni a lemezt, de nem fogadják el az azzal végzett tesztelést hiteles eredménynek. nekem van Samu 223L meg van LiteOn 624 B és a teszteredményeik szinte tök ugyanazok voltak ha ugyanazt a lemezt teszteltem.Samsung mellett szólhat még az is, hogy nagyon csendesen teszi a dolgát.
BD íróba a pio író is eredeti japán (ma már csak az)azt is veheted 30K körüli áron.
Realme GT Master Edition
-
Itachi82
aktív tag
Köszönöm a segítséget nektek! Az eredeti Japánt a lemezekre értettem!
Még egy kérdés/kérés, írtátok ezt az ImgBurn-t akkor ez jobb a Nero-nál és az Ashampoo Burning Studio-nál is? Le szedtem rá raktam a Magyarosítást is, de elég sok beállítást lehet állítani vele, nem tudtok valami leírást/segítséget adni, hogy nekem mire lehet szükségem?Előre is köszönöm!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest