- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Sziasztok,
Egy intel i9100F (LGA1151) procira keresek hűtőt, mivel a gyári az utóbbi napokban nagyon hangos lett.1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
10-15000 HUF
Aerocool Aero500 RGB
MSI MAG B365M Mortar
4.: Processzor és videókártya típusa?
intel i3-9100F, XFX Radeon RX580 8 GB
5.: Ramok pontos típusa?
Kingston DDR4 2x4 GB KH2400C15D4
RGB nem kell, legyen halk.
Előre is köszönöm a segítséget!Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Szia,
10-15k között jó lehetőségek vannak, sőt, még kevesebbért is. 120-as PWM ventilátoros, 4 hővezető csöves hűtők maradéktalanul és halkan ki tudják szolgálni ezt a processzort. Feltételezem ez a fajta házad van: [link] Ebbe 155 mm magasságig fér hűtő, ami eléggé lekorlátozza a lehetőségeket, de azért még így is van miből válogatni.
Thermalright Assassin X 120 Refined SE ~ 9k
Deepcool AK400 (R-AK400-BKNNMN-G-1) ~ 11k (ez pont 155 mm magas)
ID-COOLING FROZN A410 Black ~ 11k
Thermalright Burst Assassin 120 ~ 12kEnnél drágább hűtőt szerintem kár rá nézni. A hűtőkhöz mellékelt gyári paszta maradéktalanul kielégíti a szükségleteidet, nem kell másikat venni.
Bármi kérdésed van, írj.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
TamasM05
csendes tag
Szia,
Hazai boltokban újra elérhető a Thermalright Peerless Assassin 120 SE és nem is rossz áron (17K). Ez is lehet egy opció!
Úgy tudom eddig készlethiány volt belőle.
[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
-
Szívesen!
Pár ève nagyon ajánlottak voltak az Alpenföhn hűtők. Ez most is így van?
Ha levinnék az árakat arra a szintre, ahol a Thermalright, az ID-Cooling és a Deepcool hűtői vannak, akkor talán ajánlhatóak lehetnének, ma már viszont én nem tudom rájuk azt mondani, hogy jó választások. Konkrét példának nézzük meg, hogy mit ajánlanak jelenleg ~12k forint körül a hűtőpiacon az említett három márka képviselői:
Deepcool AK400 (R-AK400-BKNNMN-G-1)
ID-COOLING FROZN A410 Black
Thermalright Burst Assassin 120Ezeket linkeltem neked is, ezek úgy gondolom, hogy jó választások. Legalább 4 hővezető cső, 120-as PWM venti folyadékcsapággyal, meg egy normális, hátlapos felerősítő mechanizmus. Ezt mindhárom hűtő tudja. Az i3-9100F egy 4 magos 4 szálon dolgozó 65W TDP-s proci, ez nem igényel nagy hűtőt, szóval arra ezek hárman még overkillek is. Visszatérve a lényegi kérdésre, ugyanebben az ársávban mit kínál az Alpenföhn:
Alpenföhn Ben Nevis 120mm (84000000119)
3 hővezető cső, csatos/füles felerősítő mechanizmus, meg egy búcsúban lőtt két pálcás ventilátor. Ez abszolút vállalhatatlan. Fentebb árban már ez következne:
Alpenföhn Brocken ECO Advanced 120mm (84000000148)
Ez már egy jó és vehető kis hűtő is lehetne, csak nem ennyiért... ~17k forintba kerül aztán mernék rá fogadni, hogy pl. a Thermalright Burst Assassin 120 -nál kevesebbet tud. De a ~17k forintos ársávban meg már az olyan brutál hűtők kezdődnek, amit lentebb linkeltek neked:
Thermalright Peerless Assassin 120 SE vagy
JONSBO CR-3000Szóval az Alpenföhn nem igazán rúg labdába mostanában. Ezek a kínai/tajvani gyártók nagyon elárasztották a hűtőpiacot ezekkel az olcsó, de igazából teljesen jó és használható hűtőkkel. Ez van. Az én gépemben is egy Burst Assassin 120 üzemel, mert erre az 5600X-re maradéktalanul megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
deliceN
csendes tag
Sziasztok,
Regebbi Arctic Freezer 34 eSport Duo-m cserelnem le valamire, ami esetleg tamogat kesobbi platformot is akar kiegesztovel akar nelkule
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
15-30K
Fractal Design Meshify C
Asus B550 TUF GAMING PLUS
4.: Processzor típusa?
Ryzen 5700x3d
5.: Ramok típusa?
G.Skill RIPJAW V 32GB 3200MHz DDR4 RAM (F4-3200C16D-32GVK) -
válasz deliceN #99558 üzenetére
Szia,
Hazai forrásból ikertornyos:
Thermalright Peerless Assassin 120 SE - 17k
Zalman CNPS14X Duo Black - 19k
ID-COOLING FROZN A620 BLACK - 20kHazai forrásból single tower:
JONSBO HX-6250 140mm - 20k
Amazonról:
Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Thermalright Phantom Spirit 120 EVOEz fölé egyelőre nincs értelme menni árban. Ezek a hűtők nagy valószínűséggel későbbi platformokat is ki fognak tudni szolgálni, de persze ez függ attól is, hogy a gyártó azokat fogja-e majd valamilyen szerelő készlettel támogatni.
[ Szerkesztve ]
-
xLt`
tag
Sziasztok!
Új pc-t vásároltam.
A kérdésem, hogy kiszolgálja-e a gyári hűtője? Mennyire zajos? Főleg játékra használnám esténként.
Alaplap: Giga z590m
Proci:I5 10500
Ház: Phanteks p400A 6 ventivel.Érdemes upgradelni a gyariról? Ha igen mi az ami bestbuy alsó közép kategóriában?
-
lsc
nagyúr
Üdv
Nem lesz egyszerű kérdés, meglátjuk
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? Max 30e
2.: Milyen házba kerül? [link] Asrock Deskmeet x 300
3.: Milyen alaplapra lesz?_
4.: Processzor és videókártya típusa?Ryzen 5 5600 Gt
5.: Ramok pontos típusa?G.SKILL 32GB Aegis DDR4 3200MHz CL16 KIT F4-3200C16D-32GIS.
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.) Semmi, a gyárinál jobban hűtsön és férjen el.
A max magassá 54 mm, illetve szélességben sincs benne nagy hely.Az élet kegyetlen .
-
Szia,
Supports MAX Height ≦ 54mm CPU Cooler
Uhh, elég vad. Szerencsére az 5600GT nem egy nehezen hűthető proci. Ötleteim:
Thermalright AXP90-X47 - 10k
Amazonról:
Thermalright AXP90-X53 ~ 28 euró + vat + szállítás
Thermalright AXP90-X47 Full Copper ~ 36 euró + vat + szállítás
Thermalright AXP90 X53 Full Copper ~ 45 euró + vat + szállításHa 30k a keret, akkor én az X53 Full Copperre szavazok. 1 mm híján be kell férnie és a ramoktól is el kell, hogy férjen.
Szerk.: még itt is érdemes megérdeklődni -> Mini-ITX , itt is szoktam olvasgatni és többen használnak Asrock barebone gépet 5600G vagy 5700G procival.
[ Szerkesztve ]
-
modecom1994
tag
Sziasztok
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? 20-25000ft
2.: Milyen házba kerül? Cougar QBX mini itx
3.: Milyen alaplapra lesz? GIGABYTE B650I AX
4.: Processzor és videókártya típusa? 7800x3d jelenleg 7800xt de közeljövőben 7900xtx
5.: Ramok pontos típusa? Lexar 2x16gb ARES 32GB KIT DDR5
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.) ....
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
A bizalom jó dolog. Az ellenőrzés még jobb.
-
válasz modecom1994 #99570 üzenetére
Szia,
Nekem sok ötletem nincs, elég szűk a ház, viszont egy C-type hűtő még belefér.
Thermalright AXP120-X67 - 21k
Thermalright AXP-200 Muscle - 22kAz AXP200-zal kapcsolatban több dolog kérdőjeles nekem, pl. mivel szó szerint beteríti az ITX lapot, hogy a RAM elfér-e alatta (ami egyébként is RGB-s), vagy a videókártya PCIe slotját kitakarja-e? Hűteni biztosan jól hűt. Az sem derül ki a leírásból, hogy az AM4-en kívül az AM5-re rámegy-e? Így néz ki valahogy:
Az AXP120 még annyival tuningolható, hogy egy erősebb és vastagabb csereventilátort lehet hozzá venni, pl. Arctic P12 Max, stb.
Bővebben az ITX topikban: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Elnézést, közben javítanám magam egy újabb lehetőséggel, viszont ezt egyelőre csak Amazonon látom:
Thermalright SI-100 ~ 36 euró + vat + szállítás.
Thermalright SI-100 Black ~ 37 euró + vat + szállítás.Talán ez jobb megoldás lehet. Nagyobb borda, de ugyanúgy 120-as venti, mint az AXP120-nál. Én magamnak talán ezt venném. 100 mm magas a hűtő, így a Cougar házba is befér (105 mm max férőhely).
Szerk.: sőt, egy 7950X-nél is elég szép teljesítményt hoz. Én igencsak ezt venném abba a kicsi ITX házba. Teszt: [link][ Szerkesztve ]
-
válasz modecom1994 #99573 üzenetére
Én már rendeltem kb. háromszor. Lényegében nem kell tőle megijedni, kevés angol tudás azért kell hozzá. A termékeket eddig még mindig megkaptam.
A feketéből amúgy van olcsóbb árustól is: [link] Ez már 33 euró. Az eladó értékelései is hibátlanok (4 és 5 csillag). [link] Szóval igen kevés az esélye annak is, hogy nem eredeti terméket kapsz, vagy egyáltalán ne is kapj.Fiókot kell regisztrálni és úgy tudsz vásárolni. [link]
-
DFB
tag
válasz modecom1994 #99573 üzenetére
Èn màr többször rendeltem.
Ahogy irjàk regisztràlni kell.Azt hiszem kàrtyaadatokat is meg kell adni,utàna màr erről fizetsz,akkor màr nem kell beirni őket.
Àtàllithatod a nyelvet,de èn mindig a de , nèmet oldalrol rendeltem.
A valutàt is àtàllithatod.
Fizetèsnèl vagy az amazon vagy a bankod konvertàl,ahogy akarod,itt eltèrhet amit fizetsz,de ekkora összegnèl nem jelentős.
Kapsz emailt a feladàsrol,meg majd arrol is mikor hozzàk.
Osztràk posta àtadja egy futàrcègnek ,azok is irnak 2 óra intervallumot mikor hozza.
A legfontosabb 49€ felett ingyenes a szàllitàs.Ha kevesebb valamit cèlszerü mèg a kosàrba vadàszni. -
frem1790
őstag
Sziasztok!
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? 20000 - 25000
2.: Milyen házba kerül? Fractal Design Meshify 2 Black Solid
3.: Milyen alaplapra lesz? Asus Rog Strix B650-A Gaming Wifi
4.: Processzor és videókártya típusa? AMD Ryzen 7 7700X, Asus Geforce RTX 4070 Szuper 12GB GDDR6X Dual-RTX4077S-012G
5.: Ramok pontos típusa? Kingston Fury Renegade 2x16GB 6000Mhz DDR5
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.) .... Szín nem számít és nem kell az RGB.Segítségeteket előre is köszönöm!
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
válasz frem1790 #99578 üzenetére
Szia,
185 mm férőhelyű ház, igen sok lehetőség szóba jöhet 20-25k forintig. Én személy szerint már az ikertornyos hűtőket javasolnám ebben az ársávban. Például:Thermalright Peerless Assassin 120 SE - 18k
Thermalright Phantom Spirit 120 SE - 20k
ID-COOLING SE-207-XT - 20k
ID-COOLING FROZN A620 BLACK - 20k
Deepcool AK620 (R-AK620-BKNNMT-G) - 26k
Deepcool AK620 ZERO DARK (R-AK620-BKNNMT-G-1) - 26kAz emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
válasz frem1790 #99580 üzenetére
A Phantom Spiritről én csak jókat tudok írni, illetve majdnem. Az Inteles hátlap elég gagyi volt, egy vacak darab műanyag, bár nálad ez nem áll fent problémaként (én is AMD-n vagyok, így nálam sem). Ettől eltekintve hibátlan hűtő.
[ Szerkesztve ]
-
frem1790
őstag
Még egy kérdésem lenne. Én csak amolyan használom de nem értem géptulaj vagyok. Ezért is kérdezősködök itt. Őszintén szólva eddig nem foglalkoztam vele egyáltalán hogy milyen hőfokon és terheléssel fut a processzor meg a VGA. De ez a gép nagyon zsebbe nyúlós lesz, szeretnék rá vigyázni ahogy tőlem telik. Szóval tudnál ajánlani valami egyszerű programot amivel időnként rá tudok nézni az aktuális terhelésre és hőfokra? Olyasmit gondolok mint a vinyóknál a Hard disk sentinel, hogy legalább lássam ha valami nem stimmel és tudjak kérdezni!?
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
válasz frem1790 #99582 üzenetére
Amiket Károly85 linkelt, azok tökéletesek, Windows alatt én is ezeket használom. Játék közben még érdekes lehet az MSI Afterburner és a hozzá tartozó RivaTuner. A lényeg, hogy megjeleníti játék alatt az általad beállított értékeket a képernyő egy tetszőleges részén és ott is tudod figyelni, hogy rendes terhelés alatt mi mennyire melegszik. Szerintem ez nagyon fontos, bár azért vannak árulkodó jelek, ha valami már nincs rendben, például nagyon hangosan dolgoznak a ventilátorok.
Processzorhűtő felszerelése után egyébként HWiNFO és valamilyen stresszprogram segítségével (mostanában népszerű Cinebench) érdemes lemérni, hogy mindent rendben csináltunk-e. Az újabb pasztáknak már nem vagyok benne biztos, hogy van beégési (curing) ideje, tehát egyből leadják a teljesítményük javát, nem kell folyamatosan ciklikusan felmelegíteni és lehűteni őket, mire elérik a maximum hatékonyságukat. A pasztában lévő részecskék állítólag ilyenkor mozgolódnak, míg el nem érik a végleges rendezettségüket, de ez nekem magas, mint kertitörpének a harangtorony. A lényeg, hogy ezzel nem kell foglalkozni.
Ha rendben vannak a hőfokok stressz alatt is, akkor - mondjuk úgy - nyugodtan lehet játszani.
-
frem1790
őstag
Nagyon köszönöm minkettőtöknek a segítséget! Ha meglesz a gép leszedem ezeket a programokat.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Sziasztok!
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? 30k körül
2.: Milyen házba kerül? Corsair 4000D Airflow
3.: Milyen alaplapra lesz? ASUS PRIME Z690-P D4
4.: Processzor és videókártya típusa? i7 14700k + Red Devil RX 6750XT 12GB
5.: Ramok pontos típusa? Kingston Fury Renegade 2x16GB DDR4 3600MHz CL16
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.) mind1 csak ne fehér, lehetőleg ne legyen túl hangosJelenleg egy Silentium Fortis 5 van (nem dual) az gondolom kevés lenne? mit ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
Üdv,
Thermalright Phantom Spirit 120 SE - 20kHa túl hangos lesz, akkor AiO. -> Kompakt vízhűtés
-
Gabe123
aktív tag
Sziaszok Léghűtést keresek.
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? Max 20k
2.: Milyen házba kerül? Corsair 2500d Airflow
3.: Milyen alaplapra lesz? ASUS TUF GAMING B650M-PLUS WIFI+7700x
4.: Processzor és videókártya típusa? RTX 4070S
5.: Ramok pontos típusa? KINGSTON FURY 32GB Beast RGB XMP DDR5 6400MHz CL32 KIT KF564C32BBAK2-32
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.) Jó lenne RGBElőre is köszi.
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
válasz Gabe123 #99589 üzenetére
Szia,
Ikertornyos (ezeknek az első ventije rá fog lógni a RAM slotokra):
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB - 18k
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB - 22k (tudom, kicsit drágább, de megérős)Single towerben:
Thermalright Burst Assassin 120 ARGB - 12k
ARCTIC Freezer 36 A-RGB (ACFRE00124A) - 14k
ID-COOLING FROZN A610 ARGB Black - szerintem átmeneti készlethiány van belőle, de megér(het)i követni, hátha lesz később.
Deepcool AK400 Digital 120mm (R-AK400-BKADMN-G) ~ 18k (nem a legjobb ajánlat ennyi pénzért, de legalább szép)
ENDORFY Fortis 5 ARGB (EY3A010) - 20k[ Szerkesztve ]
-
Lala6
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, mert vettem egy intel i7-12700KF procit és valamit benéztem, mert hűtőt nem adtak hozzá. Mit tegyek rá, ami hidegen is tartja és nem hangos?
Most is gyári hűtő hűti a régebbi i5-12400F procit, esetleg ezt is rátehetem a nagyobb-ra, vagy az már kevés neki?
Játszani nem nagyon játszom, inkább videó szerkesztés, és photoshop megy rajta. A csendes működés fontos, de igazából a mostani gyári hűtő is tökéltesen megfelel nekem.1.: Mennyit szánsz a hűtőre? - 10k alatt.
2.: Milyen házba kerül? - Deepcool MATREXX 40
3.: Milyen alaplapra lesz? - mATX Asus TUF Gaming B660M-Plus WiFi D4
4.: Processzor és videókártya típusa? - Intel i7-12700KF, GTX 1650 Super
5.: Ramok pontos típusa? - Kingston Hyperx 2x 8GB
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.) - Nincs
Előre is köszi a segítséget! -
Játszani nem nagyon játszom, inkább videó szerkesztés
A renderelés miatt (főleg, ha hosszabb ideig tart) én mindenképpen javasolnék rá egy erősebb hűtőt a gyári helyett.
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? - 10k alatt.
Szerintem dobjál még hozzá egy keveset.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE - 18k
Tehát azért azon azért érdemes elgondolkodni, hogy hűtsön is, csendes is legyen, meg nagy(obb) procira is kéne, DE olcsó legyen... azért ez így nem működik.
+ Nagyon zárójeles ajánlás, mert panaszkodtak többen is a ventilátorokra (golyóscsapágyasak):
[ Szerkesztve ]
-
Szívesen! Igazából ez a ventilátor dolog is olyan, hogy kinek "milyen" a füle. Valakit zavar egy bizonyos hang, valakit nem, valaki meg nem is hallja... Tápegységeknél a cicergés ugyanez.
Érdemes nézni róla pár tesztet (pl.: [link] ), mert az árához képest jó képességű kis hűtő. A videón amúgy a nem festett verzió szerepel, de ez szerintem sokat nem számít, szinte ugyanaz a termék.
[ Szerkesztve ]
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Léghűtést keresek, mert sajnos amit szerettem volna AIO az nem fér be. A régi proci hűtőm egy be quiet! Dark Rock 4 volt. Az újabb be quietek viszont nem tetszenek...
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? Max 35 ezer Ft
2.: Milyen házba kerül? Corsair ICUE 220T RGB
3.: Milyen alaplapra lesz? MSI B550 Tomahawk
4.: Processzor és videókártya típusa? perpill Sapphire RX580 Nitro+
5.: Ramok pontos típusa? Corsair Vengeance LPX
RGB-t már szeretnék.Előre is köszönöm!
Egy kép amibe kerülne:
[ Szerkesztve ]
-
metrion
aktív tag
Proci ami az adatlapomon van, Ryzen 5 2600-ról váltok 5 5600-ra. A Dark Rock 4-el alapjáraton kb 500 rpm-el volt 36 fokos. De játék alatt is csendes volt ezen része.
Overkillt szeretnék igazából még ha nem is durván...
A lényeg, hogy csendes legyen, legyen benne tartalék és jól nézzen ki. -
válasz metrion #99599 üzenetére
Thermalright Peerless Assassin 120 SE - 17k
Thermalright Phantom Spirit 120 SE - 20k
ID-COOLING FROZN A620 BLACK - 20kEzek közül leginkább a Phantom Spiritet ajánlom, mert a tesztek alatt nagyon jól teljesített mindenféle értelemben. Az, hogy mennyire néz ki jól azt nem tudom megmondani, mert mindenkinek szubjektív.
Német Amazonról szóba jöhet még:
Thermalright Phantom Spirit 120 EVOAz emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest