Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Mlnr To'm #20277 üzenetére

    hidd el azt a bajlódást abban a pillanatban, amikor először indítod a gépedet, el fogod felejteni.

    első alkalommal amikor felraktam a jelenlegi hűtőmet ráment egy délután (de, papíron be se fért a házamba!), viszont a windows indulásának pillanatában már mosolyogtam. belépve az everestbe főleg, pedig akkor még kissé rosszul is raktam fel (de, nem fért be a házba és mellesleg a piacon lévő egyik legmacerásabban szerelhető darab), azonnal 15 fokot vert a gyári hűtőre. aztán megigazgattam, és lett belőle 25. venticsere és polír után 40. és még mindig halkabb volt. volt utánna ideiglenesen AC7em, de amint megint megvolt a megfelelően nagy házam, jött vissza a kisé nehezen szerelhető de remekül teljesítő merevítős hűtő.

    másrészt meg az ember egyszer felrakja, aztán utánna már nincs vele több macera. ne félj tőle, ezek a hűtők úgy vannak megcsinálva, hogy az ember fel tudja rakni.

    az elszállt procira: hm, fura. én anno a socketjében meg is reptettem másfél éve két procit, ebből az egyiken a félkilós gyári hűtő is rajtvolt. reptéren néztek is, hogy ez meg mi. esetleg arra ügyelj, hogy ne a szőnyegen szereld, az a statikus feltöltődés miatt problémás lehet.

    leghalkabb a CoolerMaster Z600 illetve a Thermalright HR02, ezek passzívak:). alacsony légszállításra is elvileg jók, de azt a szegmenst annyira nem ismerem, hogy éppen mit érdemes venni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák