Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Regirck

    senior tag

    válasz Henk #20053 üzenetére

    Na szóval,
    megrendeltem az AC Freezer 7 Pro Rev2 hűtőt, melyet előreláthatólag szerdán fogok beszerelni, tölcsér nélkül. Sztem elég lesz, kiindulva abból, hogy a gyári hűtő senkinek sem tetszik és hát tesztekben is halott, meg nálam is pörög mint állat, hogy a Core2Quad-t kordában tartsa és még nem húztam egy cseppet sem.

    Köszönöm Henk a segítséget megpróbálom majd állítgatni. Ott fixálni lehet vagy meglehet adni neki, hogy bizonyos hőmérsékleten, hogy viselkedjen. (Néha esténként úgyhagyom a gépet, hogy menjen az uTorrent. Nem zavar a nagy venti hang, bár a Quadnál kicsit igen, de nem vészes, viszont erre az esetre minimalizálnám) -> ez alatt értem, hogy mondjuk 55-60C-nál pörögne rá szó szerint a dolgokra addig csak eltekeregne. :)

    Egy procinak mennyi az ideállís hőmérséklete és mennyi a max amin nem lesz baja és elvisel. Úgy hallotam 25-75C. Everes Tjmax hőmérsékletre 100C ír ezekszerint ennyi lehet a max amin üzemelhet károsodás nélkül.

    Tudom, hogy fárasztó vagyok és hülye kérdésekkel traktállak titeket, melyre már 100.000x válaszoltatok, de örülök neki, hogy segítettek.!! :B

Új hozzászólás Aktív témák