- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz MasterDeeJay #91817 üzenetére
Szerintem részben a plate-et is hallod, de amíg kellemes a fülednek, addig semmi probléma sincsen ezzel, a clicky az clicky.
Kár, hogy nem SKCM White, így remélem, hogy ahhoz közeli élményt ad. Akad itthon azzal megépített billentyűzet, a legjobb clicky kapcsoló, amit próbáltam, mind hangra, mind érzetre, a click jacketes kapcsolókat hagyjuk, azok még MX-en belül sem túl nagy számok, de a click baros Boxokhoz képest is külön kategória a click leaf miatt (igaz, a clicky Szent Grálnak tartott SKCM Blue-val még nem találkoztam).
Pár éve nem is gondoltam volna, hogy milyen elterjedtek voltak a 90-es években az Alps klónok (a legkitartóbb Tai-Hao APC még ma is kapható, és persze ott van a teljes Matias paletta), aztán nemrégiben beleástam magam a témába valamennyire, mert netes képek alapján ment a barkochba egy ismerőssel, hogy mi lehet abban a két zacskóban, amit a szekrényében talált (kétféle APC volt).
Elméletileg pedig white alps-nak kellene lennie.
Úgy nézem, sokféle kapcsolóval szerelték, ahogyan azt a Focust is kétfélével. Irigyellek azért a 2000 Plusért.[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs