- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molydeus
őstag
válasz alexy92 #89350 üzenetére
Szerintem a Silent K Pro-hoz már felesleges az o-ring. Ha a szokásos szilikon padokat alkalmazzák a kapcsoló mozgó részében (stem), akkor az mind a leütés, mint a visszatérés hangját kellőképpen tompítja.
szerk.:
A Keychron kínából szállít tipikusan 10-12 munkanappal és a szállítási költségen túl nem lesz rajta egyéb járulékos költség. Kapcsolónál a garancia sem olyan tényező, ami miatt esetleg aggódni kellene.M.
[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
Ahogy Molydeus is írta, nem kell az O gyűrű. Bár én nem Keychron kapcsolót használok hanem a Haimu X Geon silent kapcsolókat, de nekem semmit sem változtatott a hangján az O gyűrű. Egy Keychron Q6 Max billentyűzetet használok, viszont abból jelenleg még nincs ISO kivitel. Ha nem fontos az ISO kiosztás akkor bármelyik Maxon nyugot szívvel ajánlom.
Személy szerint, ha megjelenik az ISO a Q3 Max-ból akkor lehet elgondlkozom a váltáson, főleg akkor ha jön mellé egy Q0 Max is ahogy Mephike megírta.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
Throme
veterán
Első körben az olcsóbb próbálkozás az o-gyűrű lenne. Ebayről kb 2k huf lehet 120db. Emellé egy pbt kupakszett, amit máshova is fel tudsz használni, ha mégis a csere mellett döntesz.
Nem tudom milyen komolyan nyomogatod a billentyűket és nem tudom mennyire van hozzád közel bárki is.
Ha pl ott alszik valaki közel, akkor csak is a silent. Ha megnézed a linkelt videót, abban hallhatod a hangját, azért annak is van, de tényleg kevés.#89351 Molydeus
Én még a silent-hez is toltam o-gyűrűt.
Funkció és módosítókhoz nem , de az alfanumerikusokhoz igen.
Sokat nem számít, az igaz, de kimaxoltam, amennyire tudtam.
Még egy rugalmas felfüggesztésű kivitellel tudnék "növelni a csenden" szerencsére nincs szükség rá.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest