Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
Ahogy írtam is nem szeretnék semmit sem cserélgetni, vagy jo ahogy van vagy nem! Ha tönkremegy ott a garancia, ha egy évet kiszolgál akkor meg már jó vagyok, és veszek másikat Az itt ajánlottakat is van aki leszarozta, szóval maradt a puding próbája az evés! Asussal még nem fürödtem be, remélhetőleg itt sem lesz gond
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Valkűr
addikt
Az lehet, de azt is észrevettem, h sokan meg úgy elvannak szállva , hogy zsigerbol mindent leszaroznak, akár van tapasztalat akár nincs.
Ez olyan mint a hifi topikok, egyikben mindenben hisznek, a másik topikban semmiben. Igy nem marad más, mint az ember saját tapasztalata. Le volt a Razer is szarozva, ahhoz képest megjelenés ota itt ütöm a Razer Anansit és semmi baj nincs vele, pedig anno ezt is leszarozták páran, ahogy most is. Senkinek nincs fogalma arról a másik ember mennyit és mire használja, mik az elvárásai, igy pedig hogy lehet bármit azonnal lehúzni? Gondolom neked ezek szerint volt tapasztalatod az összes Asussal, az összes Razerrel, és az összes ajánlott darabbal is, hogy ennyire biztos vagy abban amit állitasz?
Fura mód máshol még a spirit Of Gamer K-900 is dicsérték ami itt szó szerint le lett ocskásitva. Ha csak egy helyen olvastam volna, még azt mondom ok, de több helyen volt dicsérve, fórumok, tesztek, magánszemélyek által, ahogy az összes többi az ajánlottak között, ahogy az általam megvásárolt Asus is. Na téma lezárva, de igérem , ha szar lesz esküszöm le fogom irni, és azt mondom igazad van.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Valkűr #93453 üzenetére
ez nem hifitopic, hogy szubjektív módon ítéljenek meg hitből dolgokat főleg a magas lóról beszélő fordított szentgrál beállítottságú userek esetében, akik ragaszkodnak valami basic/hyped/budget dologhoz, hiába javasolják az ellenkezőjét - fényképezőben, 3d nyomtatóban, videókártya topicokban láttam eddig személyesen ilyet. a tény az tény, nálam tapasztaltabb és okosabb emberek írták le itt korábban, hogy mit ne, és mit érdemes venni, amit elegáns sasszéval ignorálni kellett természetesen. " tapasztalatod az összes Asussal, az összes Razerrel" szerintem a föld lapos, mert még nem repültem, hogy olyan magasságból lássam hogy van görbülete, szóval nincs. kicsit se véleményformáló az évek alatt elköltött kb. 250e ft nagyságrendű összeg, és sokadik darab a témában, úgy hogy az említett okosabb tagokhoz képest én csak a nyúlüreg előszobájában állok maximum a témában.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Valkűr
addikt
válasz Mr.Csizmás #93454 üzenetére
Ne vedd magadra, itt nem rád gondoltam, hanem úgy általánosságban...
-
Mephike
őstag
válasz Valkűr #93453 üzenetére
Pár gondolat.
Egy billentyűzet sok összetevős. Csak a kapcsoló hangját több dolog befolyásolja, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy ami nekem tetszik, lehet neked nem fog. Neked lehet az az elsődleges, hogy a legtöbb fényt átengedje, nekem meg, hogy a legjobb hangja legyen. De pl. 100 kapcsolónak a rugóját kicseréljem, ahhoz nincs időm, neked meg lehet infód nincs arról, hogy az miért fontos.
Nem vagyunk egyformák.
DE, itt a topicban olyan emberek ülnek, akik havi szinte több billentyűzetet szerelnek/módosítanak/próbálnak ki, mint más egész életében. Te ismersz egy szűk réteget a billentyűzetekből és abból jónak tartasz valamit.
Szerintem 10 ember fixen olvassa most majd az elkövetkező 24 órában ezt a kommentemet, aki elsőnek ment a feje után, vett valamit amit jónak talált, hiába ajánlottak neki mást, majd egy kis idő múlva elgondolkodott a dolgon, vett egy olyan billentyűzetet, amit itt javasoltak neki. Abban is biztos vagyok, hogy a 10-ből minimum 9 nem bánta meg ezt a dolgot.
Szóval azt mondom, hogy örülj annak amit vettél, élvezd ki, de motoszkáljon az a fejedben, hogy mi van ha igaza van itt a fórumban annak pár embernek, akik meg elvannak szállva , hogy zsigerbol mindent leszaroznak. -
t256
őstag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata Topre to MX Sliderrel?
Sikerült behúzni Mercariról egy HHKB Professionalt. Már csak várni kell a kiszállításra. Ki fogom próbálni gyári állapotban eredeti kupakokkal is, de kíváncsi vagyok, hogy milyen lenne SA vagy MT3 profilú kupakokkal.
Jelenlegi MX custom billentyűzetemen egy Hyperfuse AFSA készlet van. Nagyon kényelmes és hozzá is szoktam, szeretnék majd hasonlót a HHKB-ra is.
Ha javítani kell, akkor honnan érdemes rendelni dome-ot, egybeket? Aliexpress, Unreal Keyboards?Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Valkűr #93455 üzenetére
nem veszem magamra, pro bono vállalom
a tanácsadást, gépösszerakást, kommentelést ha tudom hogy az user experience feljebb lép tőle, és ez fordítva is igaz, legalább egy kézen meg tudok számolni itt olyan tagokat, akiktől kérdőjelezés nélkül elfogadom a tanácsot. persze 20 éve nekem is jó volt a membrános szemét. hifitopicra visszatérve, ott rengeteg szubjektív tényező van, itt kb. semmi, minden mérhető.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Valkűr #93459 üzenetére
Ez megint kicsit sarkított, mert nem szükséges modolni vagy stabokat cserélni, kenni, mert sok gyártó stabja alapból kenve jön. És egy switch plusz kupakszettet feltenni ráérősen is fél óra kb. És utána olyanod lesz amit egy gyári billentyűzet sosem ad...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
sittes79
addikt
válasz micafighter #93445 üzenetére
Huntsman v3 pro tkl, nem tudok megbekelni azzal, hogy 200 eur billentyűzetnek 5 eur minőség érzete van. Amazonon vettem van egy hónapom tesztelgetni. Pozitív dolog, hogy ha mindent be állítottál le lehet törölni a synapse szoftvert.
-
nagyúr
válasz Valkűr #93462 üzenetére
Ahogy írta Mr. Csizmás, ha láttál és raktál már életedben össze legót, akkor ez sem fog gondot okozni, én is féltem tőle kicsit, de kb bolondbiztosra van csinálva az egész, a kupakszett főleg, ott igen nehéz elszúrni bármit is.
-
TrollBalint
addikt
Probálgatom a macrozást ennél a V6 Max-nál és mit mondjak... eléggé nehézkesen akar menni.
Terv, hogy egy komb (vagy FN + gomb) lenyomására, elindít egy programot. Egyik trükk, hogy adok a programnak egy billentyűkombinációt és azt írom a macroba. Ez nem igazán tetszik, mert lehet olyan kombinációt adok, ami másik programban csinál valamit (ami éppen aktív)
Másik trükk, amit láttam, hogy megnyítom a keresőt (Win+S) begépeli a nevet és enter. Nah, ez nem mindig működik, pedig még késleltetést is raktam be, azt írták, az megoldja.
Van valami másik módszer? (Hogy közvetlen elérési útat adok meg és úgy indítsa el az alkalmazást? )Valamint, jó minőségű, strababíró csuklótámaszt tudtok ajánlani billentyűzethez?
[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
-
nagyúr
válasz Valkűr #93466 üzenetére
Az adott termék specifikációja írja, hogy cserélhető switch-es az eszköz, vagy sem, és ha igen, akkor a 3 vagy az 5 pines darabokkal kompatibilis. Az a jó, ha az 5-össel, mert akkor mind a két típus jó bele, a 3-asnál csak a 3 pinesek. A kupakszettek 90% cherry kompatibilis kereszt "rögzítéses", azzal nincs probléma, de annyi féle felirat, anyag és felületi elrendezésű van, hogy itt már nehezebb megtalálni a kedvencet vagy kényelmeset
De általában a legtöbb itt is cherry és azt szoktad meg.
Switch-ből pluszban ezernyi féle van. Lineáris, Taktilis, Kattogós, ezeken belül csendes, normál, néma, nyomáserősségben is változók (könnyen, nehezebben lenyomható, ki mit szeret vagy szokott meg), stb.
Kupakszettből nézni kell egy neked tetszőt vagy ami magyar (ez ugye limitált sajnos), a switchből meg kitalálni neked melyik jönne be. A lineáris szerintem nem rossz, a tactile sem, de ott hangosabb lesz a végeredmény, viszont gépelésre talán jobban ajánlott. Játékra én talán lineárist mondanék, vagy ha írógéphang fanatikus vagy akkor clicky (kattogós)
Az erősség nálam 50±15 gf körül kényelmes, így még nincs sok véletlen leütés, és az ujjaim se fájdulnak meg.[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz Tsebacsi #93467 üzenetére
Van valami ajánlott márka amúgy a switch-ből? Valszeg a hang miatt nekem a Lineáris fajták amikre szükségem lehet. Amúgy a gyári switch NX Red PBT sapkákkal és kenő anyaggal ellátott, valamint van valami csillapitó anyag is van benne. Amúgy a Teszteken nem tűnt hangosnak egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
válasz Valkűr #93462 üzenetére
Igazából már ezerszer meg lett itt osztva, de akkor mégegyszer. Szerintem látni fogod, hogy az alapok egész egyszerűek.
Mechanikus billentyűzet kisokosHa segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
Valkűr
addikt
Na belém vertétek az ideget és megrendeltem az egyik ajánlott billentyűt is. Ugyanis annyit sikerült kideritenem, h az Asus nem hotswap, be van forrasztva a switch. Aztán amelyik jobban tetszik az marad.. Biztosra akarok menni mert mindkettő akcios, és nem biztos hogy marad az akcio ha vissza kell az Asust küldeni. Na igy már lesz legalább viszonyitási alapom...
-
nagyúr
válasz sittes79 #93463 üzenetére
Asusnál is így működik az Armoury, még annak idején megcsináltam a kettővel ezelőtti Win10-es PC-men a konfigokat az egérre és a billentyűzetre, és azóta is tudnak minden beállítást, pedig 3 éve nem volt olyan gépem, amin van Armoury. Asus billt már nem használok, de épp a hétvégén rádugtam egy szerverre, hogy lehessen konfigolni és szépen beállt arra a világítás profilra a Claymore, amit anno beállítottam neki. Ez csak azért fontos, mert az Armourynál többet kevés szoftverrel szívtam annak idején.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nyunyu
félisten
válasz Valkűr #93472 üzenetére
Rendeltél már bele Silent Peach V3-at?
Jut eszembe, Peach V3-nak van egy olyan rossz tulajdonsága, hogy az áttetsző háza torzítja a beállított háttérvilágítás színét.
Peach V2 kevésbé világít, viszont annál nem torzul rózsaszínre a fehérre állított világítás.
(Ehh, 120Hz-s telefonon nézve nagyon durván vibrál az Akko 3098B, szabad szemmel viszont nem láttom a PWMjét.
Bezzeg a Ducky One2 White-étől lezsibbadt a szemem, annyira <100Hz volt.)[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Valkűr
addikt
válasz Tsebacsi #93477 üzenetére
Ha a switch nem áttetsző akkor azzal sem uszik? Na az egyik az Asus Rog Falcion ACe, a másik egy GMMK 2...Utóbbibol ugy kerestem, hogy gyári legyen, és ne barebone, igy tudom upgradelni ha szukséges. Ha jól olvastam Asus Cherry MX red kencés, a DMMK meg valami Fox switch szintén kencés
[ Szerkesztve ]
-
Molydeus
őstag
válasz Valkűr #93468 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor halkat szeretnél és elsősorban játékhoz.
A legtöbben játékra a lineáris switcheket ajánlják, de van, akinek taktilis, sőt olyan is, akinek clicky a kényelmes játékra is.
Mivel a REG NX-et Red-del vetted, én most csak lineárisokat fogok írni:- Outemu Silent Peach v3: jelenleg ez a budget Silent kapcsoló (a párja a taktilis Lime/Lemon). Kifejezetten halk, nylon házas, 5 pines switch, gyári kenéssel és puha szilikon hangtompító padokkal a stemen (a mozgó rész a tetején a kereszttel). Elég könnyű, könnyebb, mint az Cherry MX Red, elég puha a leérkezés, ha tövig ütöd.
Az itteni tapasztalatok alapján a v3-ban javítottak a v2-höz képest is a gyári kenésen, halkabb is egy picit és teljesen RGB barát (áttetsző a kapcsoló ház, de az SMD LED-es kivágással a v2-n is átmegy a fény). Egy megbízható ali-s store: [link]
Viszont én úgy látom, hogy kb a megjelenése óta folyamatos akciók vannak rá, érdemes superdeal-ben nézni, mert néha egészen nevetséges áron is hozzá lehet jutni (70db ~4500-5500Ft)- Keychron Silent K Pro (White/Red rugóerőben így nő, a Brown a taktilis verzió): az előzőhöz hasonló, nagyon halk, gyárilag kent, puha szilikon pados, 3 pines, átlátszó PC tetős switch. A gyártónál [link] ill. itthon is kapható [link] de inkább időszakosan érhető el, nem folyamatosan
- Gateron Silent (Red/Yellow/Black, a Brown a taktilis): az előzőekhez képest keményebb szilikon pados switch, emiatt nem "néma", hanem "halk", cserébe van egyedi hangja és határozottabb a leérkezés, amit többen kedvelünk benne. 5 pines, átlátszó PC tetős, nincs gyári kenés és nem SMD kivágásos, hanem a korábbi kapcsolón átfűzött LED-eket támogatja, de valamennyi fény ezen is átmegy azért.
Aliről itt érdemes venni [link] ill. [link]- Gateron Zero Degree: elég új és az előzőeknél drágább switch. Nem a stemen van az amúgy keményebb szilikon, hanem a kapcsolóház aljában és a tetején, emiatt közelről sincs meg a pad-os kapcsolók susogó hangja.
Gyárilag van kenve, hosszabb rugóval (nehezebben indul, de emiatt ritkább a véletlen leütés), rövidebb úton (4mm helyett 3.6) és stabilabban jár, mert ún. double rail sínt kapott a stem, ami nagy mértékben csökkenti a wobble-t (amikor a kupak picit mozog valamilyen irányba)
5pines, átlátszó PC tetős, nagyon csendes ez is. Aliről itt: [link]- Gazzew Silent Bobagum (van Tactile verzió is, az U4): ebből van átlátszó tetős és matt is, mindkettő 5 pines többféle rugóerővel, viszont sajnos kivezetés alatt áll, az újabb verzió pedig nem sikerült olyan jól, mint az elődje.
Valami "titkos" anyagból van (tippre valami nylon keverék, a stem esetleg teflonnal keverve), gyárilag ugyan nincs kenve, de 205G0-vel az egyik leghalkabb switch, amivel találkoztam, annak ellenére, hogy ez is puha szilikon pados megoldás. Az ára... hát nem olcsó: [link]- Haimu x Geon Silent Linear (van Tactile verzió is): teljesen nylon házas (mélyebb hang), a stem nylon+teflon keverék, SMD kivágásos, 5pines switch, ami speciális hangtompítást kapott. Nincs szilikon pad, helyette a stem alján és a vállán az anyagából pici laprugókat képeztek ki. Ennek az egyik sajátossága, hogy határozott, de mégis nagyon halk a leérkezés és a visszatérés. A másik, hogy nincs susogás. Emiatt és gyári kenés miatt simán jár. Egy ideje többünknek ez a Silent favorit. A rugója hosszú, erre is igaz, hogy nehezebben indul meg, de kevesebb a véletlen leütés emiatt. EU-n belül: [link]
Az Akko-kkal, TTC-kel nincs tapasztalatom, Silent vonalon a Kailh-lal sem, illetve van még néhány prémium kategóriás, drága switch a Bobán kívül is (pl. Durock Dolphin), amikkel szintén nincs. Ezekről majd írnak mások.
M.
-
Throme
veterán
válasz Molydeus #93480 üzenetére
Lehet én néztem rossz helyen, de nekem a Keychron silent olcsóbbnak tűnik.
11-13k huf / 110 dbMost hogy írtad, és rákerestem és a bestmarkt-nál kapható, sőt az emagon keresztül szintén tőlük (kinek melyik felület tetszik)
[link]Nem vagyok szakértő és összehasonlítási alapom, de nagyon elégedett vagyok ezzel a kapcsolóval.
Ha van több forrás az azért jó. Az AH-nál ritkán elérhető, gyártói oldalon sincs mindig, de onnan jelentős a szállítási költség. -
MrSealRD
veterán
válasz Valkűr #93478 üzenetére
Amikor ide keveredtem pár hónapja a mechanikus billentyűzet nekem a csattogós írógépet jelentette marha nagy bili kupakkal... Aztán addig kérdezgettem amíg helyén nem tudtam kezelni azt amit írtak a többiek... Neked kell tudni eldönteni, hogy adott tanács mennyire lesz jó neked... közel sem biztos, hogy mindent 1:1-ben meg kell fogadnod. Keresd az utad valamilyen szinten...
Mondom ezeket úgy, hogy végül nagyon boldog lettem egy Q3 Max-al, amiben a Silent Peach V3-t tettem a gyári Gatheron Red helyére...ami egyébként egy tök jó lineáris kapcsoló. Csak nem nekem. És a bazi nagy bili kupakot low profile-ra cseréltem... ami szintén nem volt az én világom, de sokaknak meg az jön be...
És meg is érkeztem. [link]Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Valkűr #93482 üzenetére
Stabilizers — Keyboard University
azok alatt vannak stabok "kitámasztani" a nagyobb keycapet.
-
Valkűr
addikt
válasz Mr.Csizmás #93485 üzenetére
Jaa értem a switch azonos akkor?...
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
-
Molydeus
őstag
válasz Throme #93481 üzenetére
Igen, mindenképpen érdemes utánajárni, hogy mi hol a legolcsóbb, legkönnyebben beszerezhető.
A linkek csak a számomra bejáratott shopok, nem naprakész árukereső.
A K Pro-knál azért szoktam a gyártót megadni, mert sokan billentyűzetet is tőlük rendelnek és akkor egy füst alatt lehet switch-et és kupakot is bedobni a kosárba. Afterék meg az egyik legkorrektebb cég ebben a témában és abszolút úttörők a Keychron hazai forgalmazásában (magyar feliratos keycap-ek ugye).Maga a lista is csak egy kezdeti segítség, sosem szánom "bestbuy" kinyilatkoztatásnak. Igyekszem beleírni - még ha nem is explicit módon -, hogy mik az előnyök hátrányok, már csak azért is, mert ami nekem hátrány, az lehet, hogy másnak kifejezetten cél, vagy éppen fordítva.
Ahogy sutszi is írta, ez sok esetben szubjektív téma. Mindenkinek vannak saját preferenciái. Sok esetben már az is feladat, hogy egyáltalán rájöjjünk, hogy pontosan mik is ezek.M.
-
Molydeus
őstag
Erre a cikkre egyszerűen nincsenek szavak.
Tegnap út közben olvastam el a cikket, szerencsére telefonon bele sem fogtam, hogy írjak... Mostanra meg már inkább el is engedtem.
Amikor a tájékozatlanság találkozik a szándékkal, hogy költsünk. Remélem, hogy kevesebb ember von le téves következtetést belőle, mint gondolom.
Mondom ezt úgy, hogy két GMMK-t is összeraktam, sőt az egyiket többször is átépítettem és minden cserével velejáró buktával együtt sem került fele ennyibe...M.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Valkűr #93489 üzenetére
szintek - nem kőbevésett, átugorható felcserélhető:
- magyarfelirat, fullsize, "nagy" márkák elengedése próbaképp
- kisebb layoutok (40-60-65-75, stb. alice dupla pontot ér)
- előzővel párhuzamosan switchek próbája
- keycap profilokban elmélyedés
- előzőek kombinálása
- hangcsillapítás, tuningolás
- mozgó részek DIY csillapítása (stab, switch)
- előző csak kísérletezés többféle kenőanyaggal
- ... (valahol itt jön be a Dactyl)
- saját bill építése
- saját bill építése saját fw-t írva rá[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz Molydeus #93480 üzenetére
Akko Piano Pro v3-at én most hirdetem fájó szívvel - barátnővel egy helységben home office-ra nem való, más részről nekem egy álom kapcsoló, ha egyedül laknék csak ez lenne bent.
Durock Dolphin-om volt, nem volt rossz de elég sok kapcsolónak volt pengő hangja, és nem akartam szórakozni vele. Jó kapcsoló de a rugóval kell foglalkozni. -
blck2
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, mert teljesen elveszek a választék erdőben, pedig nincsenek nagy igényeim.
Szeretnék végre egy mechanikus billt. vásárolni 60-80e Ft max összegig ami akár lehet custom is, amit ajánlatok.. a Keychron Q5 nagyon tetszik, de itthon nem is láttam kaphatót.
fontossági sorrendben
- 90% vagy 100%os layout
- halk piros/barna switchekkel (fogalmam sincs honnan rendeljek)
- ISO (nagy enter?) és EU kiosztás - keycapeket ráveszem ha úgyvan (fogalmam sincs hol vegyek Keychronra)
- lehet félig összerakott, és akkor kicserélem maximum benne a switcheket halkabbakra
keychron.com-t néztem, de nem találtam magyar keycappeket, EU / ISO 100% kiosztásokat igen.. de van 30 fajta silent switch amit találtam, és őszintén megmondom, nekem már 1 ember véleménye is meggyőz, hogy szerinte az halk, és az jó, mondjuk egy Keychron Q5be belerakva (csak még mindig nem tudom hol vegyem meg és egyáltalán milyen egyéb dolgokat kell hozzávenni? - úgy érzem magam, mint amikor 13 évesen először jöttem rá, hogy azol olajcserénél olajszűrőt is cserélünk a kocsiban, és még szerszám sincs amivel levegyem a szűrőt, nemhogy új alátét a olajleeresztő csavar alá)
nagyon köszönöm!előző fiókom blck1 - régi email törölve lett - https://hardverapro.hu/tag/blck1.html
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest