Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz FireKeeper #79943 üzenetére

    Igen, szerintem is sokkal érdemesebb lenne a Pro-t venni, ha már úgyis PBT, ergo nem átvilágítós kupakok mennke rá. Hidd el jó dolog a berhelés de meg akarod spórolni ezt az időt magadnak :D Még ha lesz a nap végén 10$ differencia is (de nem), azt bőven megfizeted az időddel.

    #79941 dqdb

    Látom téged nagyon traumatizált ez a PE sheet. :D :D :D

    Amúgy szerintem van értelme, a plate-PCB közé kerülő szivacs biztosan halkít kicsit, jobban izolálja a kapcsoló hangát és kevésbé egy fémesen pengő rezonátortér lesz az az üreg, főleg hogy alu plate van rajta. Bár igaz hogy ettől még nem feltétlenül lesz creamy, de még nem nagyon láttam olyan build-et ahol ez volt a cél és kihagyták volna.

    A PE mod meg creamy/poppy irányba tolja a hangot. De őszintén, maga a kapcsoló amit használsz legalább ilyen nagy, ha nem nagyobb szerepet játszik szerintem., szóval ha egy eleve nagyon magas frekvenciás "clacky" kapcsolót veszel akkor csak "tűzoltás". PE sheet modot azért nem szokták szeretni mert egyrészt macera, másrészt hasonlóvá/hasonlóbbá teszi a billentyűzetek hangját ha minden más szempont egyenlő (kapcsolók, plate anyag stb).

    Neten rengeteg videó van ezekről a modokról, hang összehasonlítás is, van ahol jelentős a hangkülönbség egy tape mod vagy PE sheet mod előtt vagy után, van ahol kevésbé. Próbálj meg esetleg K2 specifikusakat keresni, mert a hatás mértéke és pontos jellege billentyűzet (beleértve plate, PCB vastagság, flex-cut vs. non-flex cut, mount) és kapcsoló függő is, nehéz izoláltan megmondani, hacsak nincs ezzel valakinek direkt tapasztalata, hogy K2 esetében pont melyik mod mennyit ad hozzá.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák