Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    őstag

    válasz NandorHUN #71037 üzenetére

    Megértem, én sem ezen az árszintem kezdtem. Sajnos a billentyűzetek is jelentősen megdrágultak az utóbbi 1-2 évben, a Ft sem túl acélos, ilyen árak jönnek ki.:/ Viszont ha nem zavar a hang, akkor jobb esély van rá, hogy nem merül fel a módosítás igénye.

    Ha szeretnél visszajelzést, akkor a taktilis kapcsolóknál egy kis döccenéssel jár a leütés valahol félúton, de külön hang nincs (vagy csak minimális), ha pedig direkt hangot is szeretnél, akkor azt a "Cliky" kapcsolók adják. Az alap switcheknél a taktilis a Brown, a Clicky a Blue szokott lenni. Persze mára rengeteg spec. az eredeti színsémát még véletlenül sme követő egyedi kapcsoló is van, de ezekkel ritkábban találkozol készre szerelt bill.-eknél. (Ha mégis, akkor kérdezz és valaki biztosan meg tudja mondani, hogy pontosan melyik típusról van szó).
    Ha a Clicky tetszene és megfelel a használt, akkor ez az ajánlat a hardverapróról érdekes lehet: [link]
    Újonnan pedig a Keychron K-kra kapnál még ajánlásokat szerintem. Többen is használják őket a topikban és meg vannak velük elégedve. Ráadásul most már többféle magyarító kupakkészletet is lehet venni hozzájuk (kiosztás szerint), kivéve a teljes mérethez (K10, ebből ISO sincs) és a low profile-okhoz (K páratlan), amikhez egyelőre nincs ilyen.

    Vagy ha elengeded a mecha vonalat, akkor ott vannak a notebookszerű ollós billek, amiket írtam, sajnos a Logik azokból sem túl olcsók.

    M:

Új hozzászólás Aktív témák