Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiralybali
tag
válasz PixAlan #45960 üzenetére
#Ribizly
Hát szerintem kb megadtam, mit keresünk..
1.Mekkora összeget szánsz rá?
25-35K körül
2.Használt szóba jöhet?
Nem
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?
Irreleváns / Gyerek kért egy mechanikus billentyűt LOL-hoz (mert valamelyik haverja ezt súgta neki)
4.Mire használnád a billentyűzetet?
játék (LOL)
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
mechanikus
6.Van konkrét modell ami tetszik?
Kérdésben a HyperX Alloy FPS-t kérdeztem rövid/szélesebb, mert elsőre ezt találtam ebben az árban keresés alapján. GYerek előbb a rövid PRO verziót mondta, majd meggondolta magát, hogy mégis inkább a num pados szélesebb.
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.)
magyar nincs, UK jobb, mint a US, de az ár fontosabb volt (LOL-an nem fog hiányozni az í betű, de az enter mérete fene se tudja...)
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
lásd fentebb
9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.)
csuklótámasz nem rossz, több igény nem merül fel#PixAlan
Igen először az mx red-et kérdeztem, mert ezzel állt elő a fiam. Aztán erre a "súgója" küldött egy g413-as linket. Én is tudom, hogy az más. Kerestem róla valami tesztet, talán pont itt a Prohardveren volt is róla cikk, ami szerint nem is olyan rossz (ez jött le), meg hogy ez a saját fejlesztésű gomb valahol az mx-red és brown között van félúton. Ezért az új cucc képbe kerülésekor megkérdeztem, hogy a kettő közül melyik jobb és miért, sőt azt is, hogy ebben az árban van-e esetleg jobb választás.Bár nekem a mechanikus billentyűk világa eddig tök ismeretlen volt, azért felfogtam, hogy nem a háttérvilágítás színe miatt red az mx-red, kösz a bizalmat.
Balage
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest