Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • SaNyEe

    aktív tag

    válasz Khelben #24572 üzenetére

    SpeedR: [link] fórumtárs linkelte, valóságtartalmát nem tudom.

    Képzeld értem..
    Amúgy gyakorlatilag egy dologról beszélünk, a megközelítése nem mindegy. Hülye volt a sofőr mert benyát tankolt, vagy hülye volt a sofőr mert lassított? Ezt a menetszeles dolgot meg hagyd már, vagy te voltál az a szerencsés? :DDD
    Rohadtul nem mindegy az, hogy a probléma okozója, segítek a benzin dízel helyett(pontosabban a kettő keveréke mivel tisztán benyával nemsok sarkot ment volna) és nem az, hogy lassított egyet a sofőr.

    Mondom a másik példán keresztül amit írtam ok?
    Kiment az orvos látta, hogy a beteg halott. Oké, mi is volt az előzménye:
    - szívrohamot kapott
    - golyót kapott (szigorúan vagy-vagy alapon)
    Erre aszondja a szakértőnk, (Tudom, nem fedezte fel a golyót, de tételezzük fel, hogy igen) hogy előbb kapott szívrohamot aztán lőtték le, végeredmény ugyanaz ha azt vesszük...

    Ja meg a másik, nyilván a nagyobb sebességhez nagyobb terhelés is tartozik, ha feltételezem azt, hogy nem 130-ról lassított 110-re . . .

    Eagl3: zárójelben jegyezném meg, hogy amíg az energiahordozó az üzemanyag addig csak elektronika hangolgatástól nem fog kevesebbet enni és nagyobb teljesítményt elérni a személyautó. Hacsaknem növelik valahogy a motor hatásfokát kizárólag az elektornika nyektetésével.

    [ Szerkesztve ]

    -- end of transmission --

Aktív témák