Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tikshow

    addikt

    válasz Tesomatee #9636 üzenetére

    Nekem albacomp van, igaz már nem gyártják de tökéletesen kiszolgált, anno 250 volt és 350-be került más márkából egy hasonló tudású gép, kockáztattam, bejött. Egyszer ment ki egy chip benne ami a háttérvillágítást biztosította, de gariba cserélték, meg annyi a baja, hogy kopik(műanyag + festék, csak 5 éves).

    Amúgy laptopból egyébként igen, vagy lenovo vagy dell - asus-ok állítólag mostanában gyakran tönkre mennek; acer, msi, fuji pedig no comment kategória, mert annyira rosszak.

    Az a lenovo amit kinéztél jónak néz ki, viszont ne várj tőle csodákat (asztalihoz képest, notihoz képest 278-ért sztem nem kapsz jobbat, de érdeklődj notis topikba nem nagyon figyeltem az árakat mostanában), monitor nélkül 140.000 körül lenne az asztali verziója kb szerintem, de ez minden notinál így van gondolom tudod.

    Vagy amit LW javasolt, de tudni kéne, hogy mit fogsz tanulni. Pl.: ha informatikusnak mész akkor néha órára se árt, meg azért házikat haza tudod vinni stb. Mellette is sok minden szól és ellene is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák