Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • membrandj

    nagyúr

    válasz leturkish #78587 üzenetére

    Asrockkal régebben voltak problémák. Mostanra ezek eltűntek. 90%-ban itt asrock lap van ajánlva és nem sűrűn panaszkodtak még. Személy szerintem én kifogtam egy hibás példányt,de mivel én ezzel foglalkozok, ezért nyilván lényegesen nagyobb is az esélye.

    Asus alacsony árszegmensbe b85, h81 chipsettel nem lett a legjobb a gyenge tápellátása miatt. Gyakorlatban ez elvileg nem jelent problémát,de ha azonos áron van jobb, akkor miért azt ajánljam?

    Giga B85m-d3h is mehet,ha ettől nyugodtabb vagy, ez is ajánlott.

    Bios frissítéssel menni fog, de ha figyelmesen olvastad volna, akkor azt is leírtam már vagy 50x,hogy ha te megveszed az új procit, amit nem ismer fel a lap, mivel régi biosa van rajta, akkor nem tudod frissíteni.
    Akkor tudsz frissíteni, ha van egy működő lap+proci kombód. Régi bios b85+ i5-4460,4590 nem az.

    "5 évig nem szeretnék újabb gépvásárlással foglalkozni, így az i5 felé húzok."
    Én ezt elhiszem,de ez most olyan,hogy kell neked egy autó arra,hogy naponta megtegyél 3 km-t a városba. Erre már lehet kapni pl 3 milláért újonnan autót,de te azzal magyarázod a 20 millás autó áráét,hogy 5 évig nem akarod cserélni. Holott erre a feladatra az i5 árából évente lecserélhetnéd egy újra,ami a napi 3 km rohangálásra még mindig jobb.

    Azt nem vitatom,hogy tartósabb megoldás az i5,de nem a logikusabb.

    Ha viszont i5-4460, 4590-et választod, akkor asrock h97m pro4, giga h97m-d3h.

    [ Szerkesztve ]

    Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.

Új hozzászólás Aktív témák