Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • De4d

    őstag

    Pár hete, már kérdeztem milyen gépet lehetne összerakni 130k-ból, de 150k belefér.
    Nem számít hogy intel vagy amd, a lényeg hogy viszonylag erős"gamer" gép legyen, és a jővőre nézve is tartson ki, nem szeretném ha a fél év múlva megjelenő gamek már csak mediumon fussanak.
    Tehát a játékok a mérvadóak, minden más amire használom a gépet, nem igényel nagy erőket (nem 3d modellezek, videókat, audio fileokat renderelek, esetleg vágok, szerkesztek, illetve képeket) ezekre a mostani is megfelel.
    Korábban ajánlották itt az fx6300at 270x vga, én egy erősebb vga-t szeretnék főleg hogy a 280x használtan már alig drágább mint egy új 270x, illetve állítólag az fx nagyon kimenő széria, nem időt álló, az i5 is lepipálja, legalábbis ezt olvastam :)
    Amitől a legjobban félek ha esetleg most mégis csak egy i5 lenne ami ugye 4 magos, de már vannak 6/8 magos procik, fél múlva eljönne az idejük, és a gamek már inkább azokra lenne jó, akkor nagy bukta lehet egy 4 magos i5 lásd. Wach Dogs, Crysis 3, Middle Earh-ami "hamarosan" jön, elképesztő gépigénnyel. Hogy ez marketing duma, vagy ennyire a közel jövő nem tudom :\

    Minden jó, ha a vége jó!

Új hozzászólás Aktív témák