Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nikopol84

    csendes tag

    Sziasztok!

    Már többször kaptam segítséget ezen az oldalon, és most ismét rátok van szükségem.
    A nevemre kattintva láthatjátok a mostani konfigomat. A helyzet a kövi: A cégem hardware támogatásra kifizetne nekem 50K forintot most, és meg 30 ezret a következő hónapban.
    Ezt semmi másra nem költhetem el, viszont, az otthoni gépemen nem igazan dolgozok, ha igen akkor is inkább irodai alkalmazásokat futtatok, tervezo (Eagle) programot itthon szökő-évente használok.
    A kérdésem az lenne hogy szerintetek mibe invesztáljak bele? Cseréljem a sandy procit ivy-ra 3570K? Vegyek még egy 7870-et crossfire-be? Vagy adjam el a mostanit is és vegyek inkább egy 7970-et? Esetleg cseréljek i7-re? Eszembe jutott egy ház csere is, nem tudom van-e értelme (ShellKretor kollega?). Szóval mit javasoltok, hogyan fektessem be legjobban ezt a 80 ezer forintot úgy, hogy az itthoni gépemen szinte csak játszok 1920X1080-ban és, filmeket nézek.
    Esetleg ez az összeg kevés egy komolyabb upgrade-hez, és inkább vegyek multimédia lejátszót vagy hasonló csecsebecset?

    Köszönöm a segítségeteket, annyira nem vagyok vastagon eleresztve hogy hülyeségre szórjam a pénzt és később megbánjam. Valószínűleg 1-2 évig nem nagyon fogok már a gépre költeni.

Új hozzászólás Aktív témák