Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • miresz

    veterán

    válasz #98593280 #27974 üzenetére

    "Itt 6 db játékban és FHD-ban veri mindenhol a Vishera-kat az i5, de a 8320-adat még vhol az i3 is veri (2 db FIZIKAI MAGGAL? azért ez durva nem???)). Egyébként meg miért én keresek neked tesztet, keressél nekem te és mutasd meg hol a t-be gyorsabb a Vishera-d!"

    Micsoda hatalmas előny! :DDD Van ahol egész 5fps+ is tudott felmutatni az i5. Nem kell nekem keresned tesztet,mert van itthon(is) mindkét processzorból.Tapasztalatból írok.Az i3 veri? Igen lehet egy baromi szarul optimalizált játékban ott lehet,de az olyan játékokban teljesen mindegy milyen hardver van alatta. De megnézném az i3-at egy multi játékban.Elárulom sehol sincs a 2 db FIZIKAI MAGGAL! :N 2013-at írunk.

    "Terhelve? 100% VGA és 100% CPU terhelésen?"

    Nem a maga a processzor fogyaszt annyit VRM-nél mérve,prime alatt. De ahogy a kolléga is írta kb 2-3 év alatt meg is tudsz spórolni egy kocka sör árát a nem K-s i5-öddel. Marhára megéri. :DDD

    "Mert MIÉRT NEM??? Az xbitlab tesztjében sima 3470-es i5 veri az összes Vishera-t!!!"

    Mert,ha alapon van az FX akkor is hozza minimum azt a szintet+ FX meg szorzószár mentes,és ki ne szeretne a pénzéért minél nagyobb teljesítmény kapni.

    "Mivel is??? A 22eFt -os qrvadrága Be Quiet! Dark Rock Pro 2 -öddel???
    Mert az van nem???
    Gyári hűtővel mennyi volt? Azt már nem mered elmondani mi???"

    Igen azzal,de a gyári hűtővel szintén 1,3V-on 4Ghz-n pontosan 67C' prime alatt nem 90C' mint az ivy. :DDD

    Félre ne érts,ajánld csak nyugodtan az i5-öt,meg az i3-at,nincs ezzel gond,én meg ajánlom az FX-et mert azzal sincs gond,játékokban sem,nem úgy mint ahogy egyesek azt itt beállítják. :)

    "én teszek magasról az Intel-re, a hazugságot utálom."

    Akkor ne ringasd benn magad,és ne tesztekre hagyatkozz. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák