Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • undercover

    senior tag

    Sziasztok!

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
    Hobby szinten Autocad, legújabbak játékok mint Anthem, Cyberpunk, Metro, de lehet multiplayer cím is mint a Battlefield vagy Battlefront.

    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Mindenből kell egy új.

    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Egy egerem van csupán mivel van laptopom szóval kell Monitor 21 colos vagy valami kisebb nagyobb de ettől nem sokkal nagyobb tekintve, hogy évek óta megvagyok a 16 colos notimmal(ami jó lenne ha tudná az 144hz-t és ugye jó lenne gaminghez szóval minimum Freesync támogatást tud G-sync úgy tudom elég drága dolog. Meg maga a gép + egy olcsó, de jó billentyűzet.

    4. Mennyi a kereted rá?
    Oldjuk meg valahogy 400 meg 500k huf között, persze jobban örülnék ha lefelé mennének a dolgok.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?

    Ár/érték arányban legyen a lehető legjobb, az se lenne rossz ha nem lenne túl nagy a gépház, max 1440p gaming érdekel 4k nem számít, 144hz+Freesync nem lenne rossz. Márkákból jöhet bármi nagyjából a következő fél évben tervezném megvenni. RGB villágítás ilyenek nem kellenek csak tudja amit kell, jó legyen a hűtése és csendes legyen.

    Remélem nem kérek sokat :)

    LG OLED evo C3 // & // Playstation 5 // & // Galaxy S23//

Új hozzászólás Aktív témák