Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrgergoke

    aktív tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni az alábbiaknak megfelelő PC (alkatrészek) keresésében.

    Erős, tartós, időtálló gépet szeretnék. Mivel nem játszok már túlzottan, nem szempont, hogy gamer legyen, követelmény viszont, hogy ha néha-néha játszani támad kedvem, az igényesebb játékokat is lag nélkül vigye, hogy ha már játszok, legalább legyen tényleg élmény.

    A régi gépemből egyedül a videokártyát hozom magammal, egy Colorful GTX1060 6GB (amiről 3 FHD monitor megy), minden mást meg szeretnék vásárolni.

    Mivel cég részére vásárolom, elsősorban új alkatrészekben gondolkodok, úgy kapok hozzá biztosan számlát+garit, HA! hirdetőktől csak abban az esetben, ha nagyon jó a vétel.

    Megbízható cuccra van szükségem, ami irodai feladatokra (végtelen Chrome ablak és lap egyszerre megnyitva, Premiere Pro CC, Office) felkészült. Ehhez én 32GB DDR4 RAM-ot képzeltem el, de ismerősök szerint megpróbálhatnám először 16-tal, aztán bővítek, ha nem tetszik, de úgy tudom, hogy a kitek azért vannak, mert 2 random RAM-ot egymás mellé téve nem biztos, hogy azok tudnak együtt működni. El akarom kerülni az ilyen szenvedéseket. Persze lebeszélhető vagyok a 32GB-ről, de most a 8GB DDR3 2400MHz Trident-X kifejezetten kevés tud lenni.

    Szeretnék egy Raid0-ba kötött vinyó párost (2*2TB), amin adatokat fogok tárolni, amik nem veszhetnek el. Családi fotók, meg olyasmi, ami fontos. Ezeket nem sokat bolygatnám, néha raknék fel újabb adatot rá és kész. Nagyon maximum ide torrenteznék időnként (350Mbps van bekötve, LAN-on vagyok).

    A rendszernek egy 256GB-os, normális, jó minőségű SSD-t szeretnék, valamint még egy 256GB-ost, amire a programokat, játékokat, meg mindent rakok, ami aktívan fut és szeretném, ha pöccre felkelne a háttérből és azonnal használhatóvá válna.

    Nem kell semmi különösen dizájnos ház, úgyis a földön lesz, senki sem fogja nézni, csak ronda ne legyen. Fontos, hogy könnyen szerelhető legyen, ha hozzá kell nyúlni véletlenül. Mindegy, hogy víz, vagy léghűtéses, a lényeg, hogy csendes legyen.

    Egy komplett gépre házastól van tehát szükségem, mínusz videokártya.

    A keret legyen nagyon max. bruttó 500k, ha nem férne bele esetleg, akkor a segítségeteket kérem abban, hogy hol tudok határt húzni az igényeimben, hogy beleférjünk, de a célnak megfelelő legyen a számítógép.

    Köszönöm szépen a segítséget!

    https://rendeljkinait.hu/

Új hozzászólás Aktív témák